Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my po spacerku podobno w takie ciepłe dni to najlepiej nie wychodzić między 11 a 15 ale ślicznie jest ;D
mokkate dzięki za priva ;D a co do tej góry żar to my wjeżdzaliśmy kolejką ,taki wagonik,wózek spokojnie wszedł no i to tam wjeżdżają auta pod górkę z wyłączonym silnikiem taka ciekawostka i powiem ci że daria jest b a r d z o podobna do twojego meża zdjęcia ekstra
no i zabieram się za obiadek dla Lenki,jak wstanie to będzie akurat
Mokkate - Daria ślicznie wygląda w tej sukni ślubnej bardzo mi się podoba jak dzieci są ubrane jednakowo i skromnie, ciekawe jakie to zdjęcie co masz ze mną, pewnie wyglądam koszmarnie : tak przypuszczałam że gdzieś się tam załapie na moich pewnie też jesteście ale ich jeszcze niestety nie mam.
A mojej Karolince nic nie było po grillu a jadłam kiełbaski i skrzydełka, i to juz kilka razy. Szczerze mówiąc to nie wiem co to kolka i obym się nie dowiedziała diablica- ja też kilka razy byłam na górze Żar fajnie tam, można pooglądać jak na lotniach sobie lateją fajnie to wygląda
Koreczku- super fotki!!!
I te kapelusiki!
Uwielbiam kapelusiki :
Iza- prawdę mówiąc to zdjęcia z kościoła nie są najlepszej jakości,
bo tam jest za ciemno dla mojego aparatu i wychodzi taka ziarnistość.
Pewnie jeszcze będzie okazja, to sie wymienimy zdjęciami
Ja zamówiłam go dla Karolinki ale jak na razie nie wiem co dzieje się z zamówieniem, nie dostałam w ogóle maila potwierdzającego zakup (a kupiłam w opcji kup teraz) wysłałam maila do osoby która to sprzedaje ale zero odzywu.