reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
my po spacerku :) podobno w takie ciepłe dni to najlepiej nie wychodzić między 11 a 15 :p ale ślicznie jest ;D

mokkate dzięki za priva ;D a co do tej góry żar to my wjeżdzaliśmy kolejką ,taki wagonik,wózek spokojnie wszedł :) no i to tam wjeżdżają auta pod górkę z wyłączonym silnikiem ;) taka ciekawostka ;) i powiem ci że daria jest b a r d z o podobna do twojego meża :o zdjęcia ekstra :)

no i zabieram się za obiadek dla Lenki,jak wstanie to będzie akurat :)

Mokkate - Daria ślicznie wygląda w tej sukni ślubnej bardzo mi się podoba jak dzieci są ubrane jednakowo i skromnie,  ciekawe jakie to zdjęcie co masz ze mną, pewnie wyglądam koszmarnie  ::) tak przypuszczałam że gdzieś się tam załapie ;) na moich pewnie też jesteście ale ich jeszcze niestety nie mam.
A mojej Karolince nic nie było po grillu a jadłam kiełbaski i skrzydełka, i to juz kilka razy. Szczerze mówiąc to nie wiem co to kolka i obym się nie dowiedziała ;)
diablica- ja też kilka razy byłam na górze Żar fajnie tam, można pooglądać jak na lotniach sobie lateją :) fajnie to wygląda

DAria ładnie wyglądała w tym swoim szczególnym dniju

Dla Wikusi Wszytkiego naj Naj

a co do zdjec to juz wklejam
1050514img3hj.jpg

1050517img0yu.jpg

1040466img8yr.jpg

1050541img4or.jpg

1050543img9zy.jpg

1030354img7ob.jpg

1030362img0of.jpg

1030364img7gb.jpg

1030372img7co.jpg

1030380img8aj.jpg

1040422img0xv.jpg

1040435img9uc.jpg

1040452img2pw.jpg

1040469img7wj.jpg

1040478img9ww.jpg

1040485img5lt.jpg

1040495img3hc.jpg

koreczek super fotki ,np.ta z tulipanami,albo jak jest prowadzona za raczkę :) a widzę że i twoja niunia ma zebuloo ;D jak większość dzieci na bb ::) ;D

Koreczku- super fotki!!!
I te kapelusiki!
Uwielbiam kapelusiki ::)

Iza- prawdę mówiąc to zdjęcia z kościoła nie są najlepszej jakości,
bo tam jest za ciemno dla mojego aparatu i wychodzi taka ziarnistość.
Pewnie jeszcze będzie okazja, to sie wymienimy zdjęciami :D

Koreczek - śliczna córeczka :) och kiedy ja będę mogła ubrać tak Karolkę ::) chyba za rok :) ale wszystko w swoim czasie.
Diablica - Zebulu to taka fajna zabawka: http://www.allegro.pl/item107243573_bawi_3_piesek_zebuloo_zab_plusz_wyszaca_35cm.html

Ja zamówiłam go dla Karolinki ale jak na razie nie wiem co dzieje się z zamówieniem, nie dostałam w ogóle maila potwierdzającego zakup (a kupiłam w opcji kup teraz) wysłałam maila do osoby która to sprzedaje ale zero odzywu.

reklama
hejka!
Wszystkiego co najlepsze dla Wiktorii :D :D :D

Zdjęcia wszystkich Waszych pociech cudne :D aż trudno komentować wszystkie szczególnie że ma się taaakie zaległości :p

JArek zapisał Grzesia do żłobka od października i mam strasznie mieszane uczucia :/ zobaczymy co sie jescze do tego momentu wydarzy.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie,
buźka

Do góry