reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Przepraszam bardzo,jakie śpiochy???? Ja dopiero idę spać! DOBRANOCCCCCCCCCCC.Jestem po dyżurze,oczki mi się kleją. Ostatnio w Gliwicach jakiś przyrost naturalny się robi.Dopiero 14 czerwca sie zaczął a już przeszło 60 dzieci sie urodziło. Bybybybybyyyyyyyyy....pośpię co nieco ,potem wypadałoby jakieś ciacho upiec bo....chyba mam jutro imieniny?
W tym momencie niejaka chochlikówna ziewnęła szeroko i przez myśl jej przeszło,że nikt nie zauważy jak wskoczy sobie ona pod kołderkę nie przebierając się w piżamkę.Hmmm,pomyślała,posiadanie dużych dzieci ma jednak jakieś plusy,wychodzą do szkoły i nie zawracają głowy matkom.Zerkneła na monitor,literki jakies zamazane,lekko falujące....czas spać. Wyślij...wyloguj....start...wyłącz komputer....napewno.....

reklama
Karolina i Iza- postaram się być na 16.00 ;D
Nie wiem czy na długo, bo koleżanka z pracy ma przyjechać i nie wiem o której.
Zdjęć nie zabieram, bo są w komputerze na razie ;D

Chochliku- miłych snów. :laugh:

Hej!
Mokkate fajnie że będziesz :) Ja też zdjęcia mam wszystkie jeszcze w kompie, mam wywołane tylko troche z Karolinką, moge je zabrać ;)
Chochliku - Ty to masz fajną pracę, tyle małych człowieczków się przy Tobie rodzi :)
Karolinna - ja też nie lubię takiego załatwiania i chodzenia po mieście z wózkiem, zwłaszcza że nasz wózek jest dość duży i jak jest ciasno w tramwaju to ludzie źle patrzą. Zawsze się znajdzie jakaś wiedźma której się to nie podoba ;)

Miłego dzionka, korzystajcie ze słoneczka po podobno nie na długo u nas zagości ::) :p

my już po ,jestem wykończona :p ile się nachodziłyśmy :o a ile spotkałyśmy znajomych :o a na ilu rękach mała dziś była :o wszyscy Leną zachwyceni ;D czy to zus czy praca ;D zmęczona jestem ale zadowolona ;) jak w centrum jest duszno! za duszno!

fajnie że bedziesz też mokkate :) iza to weź te parę fotek :)

chochliku to zwracam honor! ;D i dobranoc ;)

idę gotować małej obiadek :)

hej
kaśka76 pisze:
ja mam kremik z ziajki z filtrem 8.
a ten z lirene kremik to się kupuje w aptece?????????????????? jest jakaś seria dla dzieci? od jakiego wieku można go stosować?
Kasiu ja kupiłam w aptece ten krem, jest to seria dla dzieci ale od 7 miesiąca

karolinna, iza, mokkate fajnie że się wkońcu spotkacie, czekam na fotki :D

chochliku no to Gliwice się zaludniają :D , ale mi to Twoje ciacho pachnie :D

Lirene to mleczko do opalania z filtrem 35 z serii Dr Ireny Eris. dla dziec od 7 miesiąca o cerze jasnej i fotowrazliwej. My go stosujemy i jesteśmy z niego zadowoleni. Do kupienia w drogeriach.Posiada pozytywną opinię IMiDZ. My wróciliśmy z piaskownicy i buszujemy na allegro. Trzeba pomysleć o kolacji.

;D ;D ;D ;D ;D A tak wogóle to moje dziecko przy czytaniu bajki stwierdziło że jest duże i że jaa jestem duża-"Mamo ty już lepiej nie rośnij bo się nie zmieścisz do auta" Fajne hasło.

Pozdrowienia

My już po spacerku, nareszcie się udało, poznałyśmy z Karolinką Karolinne i Lenkę - słodka i śliczna dziewczynka, Martynkę od Mokkate znałyśmy już wcześniej :) ale bliżej poznałyśmy też Darię - bardzo mądra i grzeczna młoda dama :) Jeszcze dziś wkleje fotki. Karolinnko niestety nie mam Twojego maila, myślałam że będziesz mieć w opcjach ale masz ukryty. Podaj mi go to wtedy wyśle CI te fotki.

Teraz moj mały kotek jest juz wykąpany i leży w łóżeczku :) pewnie za niedługo zaśnie.
Co do kremików to oglądałam dziś kremiki z Ziai ale na razie nie kupuję, będę małą smarować tym kremikiem Bambino i osłaniać od słońca, a jak skończy 3 miesiące to wtedy może jakiś inny kremik kupimy.

sandros pisze:
Czarnulka gratulacje dla Wiktorii. Juz niedlugo bedziesz jak ja biegac, zamiast "klachac" ;)

Dziekuje za gratulacje :) Ale do biegania to mi jeszcze daleko  ;D Bo moja gwiazda jeszcze idealnie nie chodzi za jedną rączke  :p a do mnie zrobiła samodzielne trzy kroczki,ale od tamtej pory echo! No i boi sie iść sama :) A wiec pobiegasz jeszcze sama ;) :p

Iza no to jeszcze my sie musimy poznać ;)

a MOJA GWIAZDECZKA JESZCZE CHORA :( BUUUUU....

NO I DZIEWCZYNY STUKNEŁO NAM RÓWNE 300 STRON

reklama
Do góry