Witam,
Ostanio moje laczenie z netem to czysta modlitwa. Sonia wyrwala mi kabelek z karty sieciowej i troszke pokrzywila "piny", teraz nie ma odpowiedniego styku :

Do tego cholerna neostrada dziala jakby chciala a nie mogla, na szczescie za pare dni przechodze na osiedlowa ;D
Iza - sa rozne szkoly z ta tetra, znajajdziesz tyle samo przeciwnikow, co zwolennikow. Mnie przy wipisie radzili na pampersa zalozyc tetre, by bylo szerzej. Mialam doswiadczenie po siostrzenicu, ktory do dzis ma male z tym klopoty - siostra niedbala i obecnie szybko sie meczy, bola go nozki, krzwo je stawia... Nie panikuj, stawy biodrowe nie ksztaltuja sie tylko w pierwszych miesiacach, wiec jakby nie daj Boze cos wyskoczylo, to spokojnie sie uksztaltuje. A teraz ubieraj ja w luzne ubranka i kladz czesto na brzuszku - to prznjamniej mi radzila lekarka.
Czarnulka, jak akcja porodowa Twojej mamy?
Przyznam, ze troche zaniemowilam jak zobaczylam jak obcieliscie Wiktorie... pewnie fajnie jej sie teraz wloski ukladaja.
Milej wizyty w ZOO - koniecznie zabierzcie aparat i wstapie z Wiki do minizoo... Polecam isc godzina... w taki gorac to moze nie jest dobry jednak pomysl, bo ok 12 karmia zwierzeta, ale w tedy jest zar z nieba.
Kasia, jejku macie przezycia. Tylko mi nie mow, ze to na ulicy Chorzowskiej przy parku kultury - moi dziadkowie wczoraj byli swiadkami wlasnie takiego wypadku :

Mam nadzieje, ze te ostatnio czeste bezdechy to nic powaznego, wplyw pogody, goraca....
To ja moze zaproponuje spotkanko - 2 lipica - niedziela na mojej dzialce w Tychach (jest altanka, biezaca woda, kibelek, drzewka dajace cien, grill lub ognisko, sporo miejsca do siedzenia i opalania). Co Wy na to?
Pozdrawiam,