reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Baśka- kiedyś używali tylko tetrowych i my jakoś wyrosłyśmy.... ale po co.... można także zakładać pampersy a na pampersy dodawać pieluchy tetrowe... to już prostrze rozwiązanie.... a jeżeli chcecie być stuprocentowo pewni co do bioderek to proponuję konsultacje u prof.Holeczko- z-ca ordynatora ortopedi dziecięcej w piekarach.... kobieta pisała doktorat z "bioderek"... i teraz z czym kolwiek do niej się zgłaszasz to ona najpierw sprawdza bioderka a później pyta o co chodzi.... ma chopla na tym punkcie....do Piekar kiepsko się dostać w rozsądnym czasie (jak to na NFZ) ale kobieta prywatnie przyjmuje w Tarnowskich Górach.... 50PLN niezbyt wygórowana cena za święty spokój... ;D ;D ;D

reklama
czarnulka o kurcze,to nie za dobrze! przecież jeszcze ze trzy miesiące musisz ponosić córcię ::) acha,a co do spotkania to może przyszły tydzien ?

baska a to nie jest tak, że ktoś z rodziny ci pooowiadał jakieś rzeczy i dlatego masz teraz takie przekonania ? pytam z ciekawości,w koncu robisz co chcesz .

Witam,

Ostanio moje laczenie z netem to czysta modlitwa. Sonia wyrwala mi kabelek z karty sieciowej i troszke pokrzywila "piny", teraz nie ma odpowiedniego styku  ::) Do tego cholerna neostrada dziala jakby chciala a nie mogla, na szczescie za pare dni przechodze na osiedlowa  ;D

Iza - sa rozne szkoly z ta tetra, znajajdziesz tyle samo przeciwnikow, co zwolennikow. Mnie przy wipisie radzili na pampersa zalozyc tetre, by bylo szerzej. Mialam doswiadczenie po siostrzenicu, ktory do dzis ma male z tym klopoty - siostra niedbala i obecnie szybko sie meczy, bola go nozki, krzwo je stawia... Nie panikuj, stawy biodrowe nie ksztaltuja sie tylko w pierwszych miesiacach, wiec jakby nie daj Boze cos wyskoczylo, to spokojnie sie uksztaltuje. A teraz ubieraj ja w luzne ubranka i kladz czesto na brzuszku - to prznjamniej mi radzila lekarka.

Czarnulka, jak akcja porodowa Twojej mamy?
Przyznam, ze troche zaniemowilam jak zobaczylam jak obcieliscie Wiktorie... pewnie fajnie jej sie teraz wloski ukladaja.
Milej wizyty w ZOO - koniecznie zabierzcie aparat i wstapie z Wiki do minizoo... Polecam isc godzina... w taki gorac to moze nie jest dobry jednak pomysl, bo ok 12 karmia zwierzeta, ale w tedy jest zar z nieba.

Kasia, jejku macie przezycia. Tylko mi nie mow, ze to na ulicy Chorzowskiej przy parku kultury - moi dziadkowie wczoraj byli swiadkami wlasnie takiego wypadku ::)
Mam nadzieje, ze te ostatnio czeste bezdechy to nic powaznego, wplyw pogody, goraca....

To ja moze zaproponuje spotkanko - 2 lipica - niedziela na mojej dzialce w Tychach (jest altanka, biezaca woda, kibelek, drzewka dajace cien, grill lub ognisko, sporo miejsca do siedzenia i opalania). Co Wy na to?

Pozdrawiam,

karolinko do porodu zostAło mi dwa miesiące i tydzien :) A co do spotkania to muszę obgadac z Radziem i dam ci znać! Bo wraca dopiero chyba w sobote.

sandros Mama została w szpitalu i pewnie dzisiaj w nocy albo jutro urodzi :D A Wikusie obciełam sama ;D,a czemu zaniemówiłaś? dlatgo że tak źle? A układają się fajnie :) i mam nadzieje że się troszkę wzmocnią! W końcu poświęciłam mojej córeczki loczki!

sandros heh,wyczuwam kiedy piszesz posta ;D a neostrada pewnie teraz specjalnie ci utrudnia bo przechodzisz na osiedlową ;D (ja bym chciała żeby tak u mnie było z polączeniem osiedlowym ale u mnie nie ma szans,jedyny kto dostarcza net to neostrada ::) ) a jest u ciebie na działce prąd ? bo jak nie to nie wiem jak wyrwę piotrka bo on to wielki kibic ;)

czarnulka tylko dwa pełne miesiące :o szybko zleciało :) a mi żal loczków wiki ::) no ale pewnie wyrosną jeszcze ładniejsze :) to pogadaj z radkiem!

dobranoc!

Witam,

Czarnulka, w pierwszej chwili zatkalo mnie bo przyznam, ze takiej fryzurki u malych dzieciaczkow nie widzialam i troche dziwnie wyglada, ale jak pomyslalam, ze wloski wyschna, to zupelnie inaczej sie ukladaja, to bylam pelan zachwytu. Uwazam, ze super, moje pierwsze mysli zazwyczaj nie sa zbyt trafione.

Karolina, prad..... Mam radio na baterie ;D

Pozdrawiam,

hej !!

Czarnulka no no fryzurka całkiem całkiem i ta modna krzywa grzywka ;) Ale fajnie ze u Was tyle dzidzków sie pojawi to Wiki na brak towazystwa nie bedzie narzekac ;D

Zdjęcia śliczne !!!!!

a ja znów sie topię !!

dzis zrobiłam kartke dla Pawła i z tyłu napiszę ten wierszyk od Wiki !!

a ja pochodzę ze Zbrosławic ;D ;D do ślubu tam mieszkałam a teraz na takie ..... sie wyprowadziłam ale co sie nie robi z miłości ;D

a dzis widziałm projekt mojej kuchni i jest super !! juz sie nie moge doczekać chyba zagotuję sie na śmierć jak ją bede w końcu miała

tlyle popisałyscie ze nie wiem czy czegos nie przegapiłam

aha co do tetr to ja byłam na 1 usg po miesiącu od ur i wtedy wyszło ok i kazali profilaktycznie na pampera dawac tetre i tak robiłam ale nie zawsze a potem znów byliśmy na usg i wyszło ok i se darowałm ! ja jestem za leniwa na tetry ;D pranie dokładne prasowanie ::)

Ola fajnie ze zaglądasz !! jaki Kordian duzy ! zmienił sie bardzo od czasu kina ! a co z tym hirurgiem byliście ??

reklama
a ja chyba prejdę częściowo na tetrę. tak sobie umyślłam

dziękujemy całuśnie za życzonka.

Sandros: tak, widzieliśmy ten wypoadek i jego skutki.

ale mam fajnie chłodno w domku. a słyszałyście - w przyszłym tygodniu to podobno jeszcze większe upały.

Do góry