Oj, oj, oj!! Tyle naskrobane że jak przeczytałam to już nie pamiętam komu co chciałam napisać
Iza twoja dziewczynka jest śliczniutka :-*
Czarnulka gratulacje dla ciebie! Wiem że chciałam ci coś napisać ale przeciąg miałam i mi wywiało :
Najlepsze życzonka dla PIOTRUSIA
Karola i dla
Lenki całusy za ząbola, śmiesznie jej idą te zęby :laugh: Moja Nati ma dwie dolne1 ale widzę że górna lewa co raz niżej i dziąsełko czerwone, i marudzi troszkę.
Mokate dla twojej córy też gratki, niesamowite postępy :
Baśka ślicznie wyglądasz, ja taki brzuszek miałam w 2-gim miesiącu
A co do pieluchowania to na pierwszym usg kazano nam ćwiczyć żabki i pieluchować (zakładać NA pampersa tetrową pieluszkę) Powiem tak- założyłam jej tą pieluchę i jak zobaczyłam to maleństwo, które ma pupcię wyżej niż głowę tak pierdzielłam tą pieluchą po 5min w kąt!! Na następnym usg ortopeda pyta czy pieluę "TAK" na to ona "no właśnie widać bo bioderka pięknie się ukształtowały, to delej pieluchować ale już tak tylko na noc" :

;D
W ciąży myślałam że będę używała tetry, potem przemyślałam to i doszłam do wniosku że to co wydam na proszki, wodę i prąd, i płyny do płukania to na jedno wyjdzie i od pierwszych dni były pampersy!!
Ale to sprawa indywidualna.
Teraz uczę Nati załatwiania na nocniku, i jeszcze trochę (puki nie zacznie chodzić) i myślę że będę w dzień zakładać tetrę, jak będzie czuła że mokro to prędzej się przekona że lepiej do nocnika- ale to jeszcze trochę musi zaczekać.
Ale się spisałam

a nie było mnie bo robiliśmy reset kompa