reklama
basiu, nie ma 58 rozmiaru. Zaraz po 56 jest 62.
Mnie też mały wydawał sie duży i z USG wychodziło że spory, ale urodziłam dwa tyg. przed terminem i był średni i 56 ubranka były sto razy za duże. Pozawijałam rękawi i nogawki, ale 62 to sporo jak dla noworotka. Chyba że dzidzia wyjątkowo wielka, bo i tak bywa. Ja też mialam problemy ze spaniem, ale zaczęły się dopiero w siódmym miesiącu. Całe noce czytałam ksiązki. Co do wycieków to ja nie miałam nic, aż do urodzenia syna. Ale moja koleżanka ze szpitala miała ciągle. pamiętam, bo paradowała w tej poklejonej koszuli po oddziale
Sandros, nie znam szczegułów Twoich problemów, ale na grillu z dziewczynami na pewno odreagujesz. Dobrze że macie gdzie się zobaczyć i poklachać
Mnie też mały wydawał sie duży i z USG wychodziło że spory, ale urodziłam dwa tyg. przed terminem i był średni i 56 ubranka były sto razy za duże. Pozawijałam rękawi i nogawki, ale 62 to sporo jak dla noworotka. Chyba że dzidzia wyjątkowo wielka, bo i tak bywa. Ja też mialam problemy ze spaniem, ale zaczęły się dopiero w siódmym miesiącu. Całe noce czytałam ksiązki. Co do wycieków to ja nie miałam nic, aż do urodzenia syna. Ale moja koleżanka ze szpitala miała ciągle. pamiętam, bo paradowała w tej poklejonej koszuli po oddziale
Sandros, nie znam szczegułów Twoich problemów, ale na grillu z dziewczynami na pewno odreagujesz. Dobrze że macie gdzie się zobaczyć i poklachać

mmm
Fanka BB :)
hejka!!
Nie wytrzymaliśmy i zamiast wyprowadzić szczura myśmy wyprowadzili się na kilka dni pozostawiając mu jedzonko w postaci trutki- mówię Wam masakra!
Gratulacje dla Liwii- wielki wyczyn!!
Sandros nie będę się mądrzyć co do związków, każdy ma swoje wady i zalety byleby umieć je zaakceptować
Powodzenia na egzaminie 
baśka teoretycznie nie ma rozmiaru 58, ale są mniejsze i większe ciuszki. Ja umówiłam się z mamą że jak urodzi się małe dziecko to mi kupi kilka takich małych ubranek i przygotuje
ale miałyśmy czuja że duży się urodzi
Ja też miałam mały brzuszek, a oboje jesteśmy wysocy (173 i i 183 cm) nikt nie mógł uwierzyć gdzie się tam zmieścił
. Co do wycieku z piersi to mi się zdarzyło przed porodem może 2 razy że coś mi tam poleciało, ale są kobiety które wkładki laktacyjne zaczynają nosić jeszcze w trakcie ciąży
kasia 178 musicie być teraz bardzo dzielni, życzę udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia
Miłej soboty
Nie wytrzymaliśmy i zamiast wyprowadzić szczura myśmy wyprowadzili się na kilka dni pozostawiając mu jedzonko w postaci trutki- mówię Wam masakra!
Gratulacje dla Liwii- wielki wyczyn!!
Sandros nie będę się mądrzyć co do związków, każdy ma swoje wady i zalety byleby umieć je zaakceptować
baśka teoretycznie nie ma rozmiaru 58, ale są mniejsze i większe ciuszki. Ja umówiłam się z mamą że jak urodzi się małe dziecko to mi kupi kilka takich małych ubranek i przygotuje
kasia 178 musicie być teraz bardzo dzielni, życzę udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia
Miłej soboty
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Sandros pzrtkro mi bo ja mam podobno sytuacje do ciebie, a co do grilla chetnie bym pzryjechała inno nie mam pojecia gdzie
Lwicia Brawo zuch dziewczyna
basia to siara pewnie ci leci z cycuszklów a co do spania tez nmiałam problemy
Lwicia Brawo zuch dziewczyna
basia to siara pewnie ci leci z cycuszklów a co do spania tez nmiałam problemy
Witam,
Koreczke zapodaj adres mailowy, a przesle mapke dojazdowa. Jutro na 14/15.
Iza, szkoda, ze nie masz transportu. Rozumiem, tez niechcetnie wybywalam w takie podroze jak Sonia byla mala.... Jakby teraz byla duza... Ale mam ten komfor, ze nie musze miec wozka. Moze nastepnym razem jakas dziewczyna z Katowic cos zorganizuje.
Pochwale sie - moje randki z krolamia widac wyszly mi bardziej na rozum niz podroze - zaliczylam. Wiec tylko jeden egzamin na wrzesien, a teraz juz wakacje.
A i jeszcze cosik - Sonia wlasnie wziela lale, polozyla na lozku, sama zabrala kocyk, poduszke i ksiazeczke - zabrala sie za usypianie lali ;D
Pozdrawiam,
Koreczke zapodaj adres mailowy, a przesle mapke dojazdowa. Jutro na 14/15.
Iza, szkoda, ze nie masz transportu. Rozumiem, tez niechcetnie wybywalam w takie podroze jak Sonia byla mala.... Jakby teraz byla duza... Ale mam ten komfor, ze nie musze miec wozka. Moze nastepnym razem jakas dziewczyna z Katowic cos zorganizuje.
Pochwale sie - moje randki z krolamia widac wyszly mi bardziej na rozum niz podroze - zaliczylam. Wiec tylko jeden egzamin na wrzesien, a teraz juz wakacje.
A i jeszcze cosik - Sonia wlasnie wziela lale, polozyla na lozku, sama zabrala kocyk, poduszke i ksiazeczke - zabrala sie za usypianie lali ;D
Pozdrawiam,
makitoza
Fanka BB :)
Dziewczyny zwłaszcza maluszków wybierzcie się do TESCO rozpoczęły się wypredaże, które trwają do 5 lipca. Bardzo fajne ciuszki dla maluszków. A najwięcej to chyba będzie mogła wybrać Baśka. My kupilismy ogromny parasol ogrodowy za 10zł i kilka ciuszków.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
sandros tylko cieszko mi zdojazdem ale juz 14 lipca zdjae prawko no to mam nadzieje ze nastepnym razem dam rade ale napstrykajcie wiecej zdjec i potem powklejajcie
reklama
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM UDANEGO GRILLA (WAM I WASZYM POŁÓWKOM I OCZYWIŚCIE DZIECIACZKOM
) I koniecznie powklejajcie później foteczki
Ja jutro idę z malutką na obiadek do moich rodziców
juz się ciesze na te pyszności (których nie powinnam jeść
)
Podziel się: