reklama
makitoza
Fanka BB :)
O 22.00 mama pisała na babyboom, tata oglądał mecz a dziecko zasnęło na nocniku.
;D ;D ;D
Dobranoc
P.S Robiłam zdjęcia gdy córka kąpała się z lalką i dowiedziałam się że "golasom zdjęcia się nie robi
;D ;D ;D
Dobranoc
P.S Robiłam zdjęcia gdy córka kąpała się z lalką i dowiedziałam się że "golasom zdjęcia się nie robi
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
W nocy ostatnio ciągle się budzę nie umiem dobrze spać czy wy też tak miałyscie w ciąży bo ja tak męczę się od dwóch a może już trzech tygodni. Dziś jestem wcześniej na bb wstałam bo nie ma sensu na siłę spać 
Martaglo i Frezja- dziękuję wam za rady, tyle wszystkie mi napisałyście, że już naprawdę niewiem co kupować z kosmetyków ale faktycznie nie bede z tym szalała bo macie racje w szpitalu dają próbki i może na początek to mi wystarczy a potem coś kupię. Bo już niewiem czy firma Bambino czy bardziej bubchen jest lepszy czy też sudocrem itd.
Gratulacje dla Liwii. Fajnie, że jjuż stawia swoje pierwsze kroczki
Martaglo i Frezja- dziękuję wam za rady, tyle wszystkie mi napisałyście, że już naprawdę niewiem co kupować z kosmetyków ale faktycznie nie bede z tym szalała bo macie racje w szpitalu dają próbki i może na początek to mi wystarczy a potem coś kupię. Bo już niewiem czy firma Bambino czy bardziej bubchen jest lepszy czy też sudocrem itd.
Gratulacje dla Liwii. Fajnie, że jjuż stawia swoje pierwsze kroczki
baska
Zdecydowałam, że ciuszki bede kupować chyba na 58 cm bo niewiadomo jaki duży malutki się urodzi a może być duży bo ja raczej jestem wysoka a mąż też
chociaż wcale to nie jest powiedziane że tak musi być ale coś tak czuję że malutki raczej bedzie duży 
Idę zrobić sobie śniadanko bo jestem już coś głodna i malutki pewnie też
Idę zrobić sobie śniadanko bo jestem już coś głodna i malutki pewnie też
Witam,
Dzis mam ostatni egzamin... nie liczac tego wrzesniowego
i upragnione wakacje.
Frezja, do mnie na dzialke jedzie autobus prawie pod sama brame. Moze jednak sie skusisz?
Kasia maja byc - Mokkate, Czarnulka, Izka-mummy-to-be, MMM, no i Ty + oczywiscie dzieciaczki i mezowie
Tylko cos ta pogoda straszy 
Justyna Gratulacje Liwia zaczyna chodzic - super.
Pozdrawiam,
Dzis mam ostatni egzamin... nie liczac tego wrzesniowego
Frezja, do mnie na dzialke jedzie autobus prawie pod sama brame. Moze jednak sie skusisz?
Kasia maja byc - Mokkate, Czarnulka, Izka-mummy-to-be, MMM, no i Ty + oczywiscie dzieciaczki i mezowie
Justyna Gratulacje Liwia zaczyna chodzic - super.
Pozdrawiam,
GRATULACJE DLA LIWII!!! Jestem pod wrażeniem
że tak szybko nauczyła się chodzić, zdolna dziewczynka 
Sandros - wierz mi że chętnie wpadłabym do Ciebie na grilla, nawet bardzo chętnie, ale mój mąż idzie w niedziele na 24 do pracy
a samej byłoby mi ciężko, nasz wózek nie należy do lekkich. Gdybyś miała działkę w Katowicach to już prędzej, albo gdybym było zmotoryzowana. Mam nadzieje że będzie jeszcze okazja się spotkać.
Basia jest rozmiar 58 ??? wydawało mi się że tylko 56 a później 62, ale może się mylę bo jak w zasadzie mało ciuszków kupowałam
Ja w ciąży nie miałam problemów ze spaniem i spałam do woli
Przykra sprawa z tą Twoją bezsennością, to nie należy do przyjemności, zwłaszcza że teraz powinnaś się wysypiać bo po porodzie to raczej długo się nie wyśpisz.
Sandros - wierz mi że chętnie wpadłabym do Ciebie na grilla, nawet bardzo chętnie, ale mój mąż idzie w niedziele na 24 do pracy
Basia jest rozmiar 58 ??? wydawało mi się że tylko 56 a później 62, ale może się mylę bo jak w zasadzie mało ciuszków kupowałam
reklama
baska
Sandros- nie masz co martwić się pogodą bo jutro ma być już ładniej i cieplej niż dzisiaj. Zyczę wam wszystkim żebyście się fajnie bawiły na grillu i oczywiście żeby się udał
Mam nadzieję, że porobicie fotki i umieścicie je na forum bb 
Iza- niewiem co mi się dzieje, że żle mi się śpi. Mimo że nie mam wielkiego ani dużego brzucha to nie wygodnie mi. W nocy często się budzę a potem rano czasem nie umiem się obudzić a wolałabym dobrze w nocy spać a rano wstać wypoczęta. Dobrze, że mam L4 bo jakbym miała po takiej nocy iść do pracy to bym nie dala rady. Co do ciuszków rozm.58 to sama niewiem czy są ale myślę, że są co dwa numery
czyli jak jest 56 to i 58 
Iza- niewiem co mi się dzieje, że żle mi się śpi. Mimo że nie mam wielkiego ani dużego brzucha to nie wygodnie mi. W nocy często się budzę a potem rano czasem nie umiem się obudzić a wolałabym dobrze w nocy spać a rano wstać wypoczęta. Dobrze, że mam L4 bo jakbym miała po takiej nocy iść do pracy to bym nie dala rady. Co do ciuszków rozm.58 to sama niewiem czy są ale myślę, że są co dwa numery
Podziel się: