reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Koreczek, szkoda. Super, ze bedziesz miec prawko, tez sie zastanawiam nad zrobieniem... tyle, ze nie mam auta.

Iza smacznego, ja tez bardzo lubie obiady u rodzicow - szczegolnie jak gotuje moj tata, niestety jest na Sycyli, ale juz niedlugo sie u niego zjawie ;D Mam nadzieje, ze nie przyjade z Wloch grubsza niz z Sonia pod koniec ciazy ::)

Martaglo, dzieki za info, ale obecnie jedyne co nam potrzebne to lekki maly wozek dla Soni, wprawdzie mam fajna spacerowke, ale juz nie wyrabiam przy wnoszeniu na trzecie pietro.

Pozdrawiam,

reklama
Dzien dobry,

Baska mialas race, dzis wyglada pieknie. Nie mam ani jednej chmurki na niebie, zapowiada sie ladny dzien.

Teraz do Kosciola, ostatnie zakupy i na dzialeczke.

Pozdrawiam,

Witam!!!
Dzień zapowiada się faktycznie pięknie, od rana słońce :D

Troche się spóźnimy na działkę, bo Daria ma na 14 jazdę (chodzi na "kurs konny")
Mam nadzieję, że nie pobłądzimy ;)

Iza- gdyby nie te nasze ogromniaste wózki ;D to mogłybysmy zabrać się razem.
Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja jak nasze córcie wyrosną z gondol. :D

Karolina- a Ciebie gra wchłonęła? Oj... nieładnie zostawiac koleżanki! ;D

Justyna- duże buziaczki dla Liwii z okazji pierwszej podróży na własnych nogach :) :-*

Mmm- na Twoim miejscu tez bym się wyprowadziła,
bo szczur nie należy do moich ulubionych zwierząt :p

Cześć dziewczyny!
Dziękujemy Wam za odwiedzinki na blogu Karolci i za oddane głosy :-* :-* :-*

Mokkate - pewnie będzie jeszcze okazja :), a córcie wyrosną z tych wózków szybciej niż nam sie wydaje, czas tak szybko leci, dopiero niedawno Martynka i Karolinka byly w naszych brzuszkach :D

Sandros - dzięki :D , powiem CI że cieszę się na ten obiadek, a co do grilla to gdyby mój mężuś miał wolne to na pewno byśmy przyjechali :)

MIŁEJ NIEDZIELI MAMUSIE! (te obecne i przyszłe :))

Martaglo- dzięki za info, napewno w tygodniu wybiorę się do tesco :) J

Już w tym miesiacu powoli bedziemy kupować małemu rzeczy niezbędne i w przyszłym. Nie ma co czekać na ostatni moment. Pojadę też na Załęże bo ostatnio jak byłam to widziałam, że otwarli dwie nowe budki dla dzieci z ubrankami rożkami becikami itd. Może kupię tam kilka tanio fajnych kaftaników i śpioszków :) Ale się cieszę już na te zakupy to jest aż niemożliwe :) A mąż, że szkoda gadać. Jesteśmy strasznie tym wszystkim podekscytowani :)

Sandros - cieszę się, ze pogoda się udała na grilla. Życzę wam udanej zabawy i czekam z pozostałym dziewczynami nieuczestniczącymi w tym zjeżdzie na zdjęcia :) Napewno bedziecie bardzo zadowolone

OlaK- dzieki za informację że nie ma rozmiaru 58 bede musiała kupić na 56 i myślę, że wystarczą bo na 62 to chyba za wielkie na noworodka :)

my dojechaliśmy.

Karolka: nie uwierzysz MARTYNKA NIE SPAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZKA: ZAKOCHAŁAM SIĘ W OCZKACH LOLKA!!!!!!!!!!!!!!!!

MMM: a GRZESIA ząbki dwa na dole przepiękne.

reklama
Do góry