reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Sonia mi padla, zaraz po kapielce do lozka i nawet mleka nie dopila.

Zdjec nie wkleje, bo nie mam mozliwosci zrzucic z aparatu na komp... To moze Rafal ::)

Bylo milo, ale proponuje nastepnym razem profilaktyczni podac wczesniejsza godzine ;)
Grzes upodobal sobie hustawke... Chyba rodzice maja dodatkowy nowy wydatek ;) Daria fantastycznie opiekuje sie dziecmi w szczegolnosci siostrzyczka.Ale zeby nie bylo wszystko super, to wiatr byl okropny ::) swietnie rozpalal rozrzazone wegielki przez co nikt nie chcial moich spalonych kielbasek

Pozdrawiam,

reklama
Sandros - dzieki za dzisiejsze spotkanko :)

Ale fakt, nastepnym razem spotkanko niech bedzie na 12ta to wszystkie sie zbiora tak akurat na 15ta - hihi
szkoda ze musialam uciekac predzej i nie mialam mozliwosci poklachac dluzej z WAMI cioteczki, ale nic straconego pewnie nie raz sie spotkamy :D

Kasiu dziekuje w imieniu Karolka :)

hej,
grzes zasnal w drodze do domu, potem tylko jedzonko i spanko :)

Sonia, Wiki i Grzes siedzieli razem w baseniku, czasami Grzes oberwal od swoich starszych kolezanek ;) ;) ;) Wiki go gilgotala po czym sie sama smiala ;D ;D ;D

Martynka, Piotrus bardzo grzeczne dzieciaczki

Karolka mialam zaszczyt odprowadzic do samochodu :)

Daria to sliczna, opiekuncza, rezolutna panienka :)

caly wieczor moznaby pisac o tym spotkaniu, kazda troche napisze to moze czegos sie dowiecie ;)

sandros no to jak piszesz ze Rafal sciagnie zdjecia to rozumiem, ze zaczyna sie ukladac :D

karolinna faktycznie ta gra strasznie Cie wciagla :p

dobrej nocki

dziewczynki wrzućcie mi na priv swoje emile, to prześlę Wam zdjęcia.

Piotrek dopiero usnął po 22/

Sandros: dzięki wielkie za mile spędzone popołudnie. a co do kiełbasek - przecież psina zjadła i ani rochę nie marudziła ;)

Sandros- też chcę podziękować za dzisiejsze spotkanie.
Bardzo się się cieszę, że mogłam Was poznać osobiście :)
(i dzieciaczki oczywiście  :) :) :))

Jutro postaram się wkleić kilka zdjęć ;D
Dobrej nocy!!!!

Dziewczyny super że spotkanko u Sandroski się udało :) ale mi żal że nas tam nie bylo :(
Chmmm ciekawe co się dzieje z Karolinną, może komp jej nawalił ???

A to nasza w większości dzisiejsza sesja  zdjęciowa (pierwsze zdjęcie nie jest dzisiejsze ;)):
Spanko na spacerku:

Z mamusią na spacerku w lesie:

Już bawię się sama zebulakiem :)

Z mamusią :)

Jeszcze jedno z mamusią :)

Karolinka w wózeczku:

hej hej !!

dzieki za gratulacje dla mojego tuptusia !!!

ja juz w domku ale robota mi sie zwaliła i kupe zdj mam do retuszu a w środe ekipa do remontu przychodzi i juz sie boje  :p

ja dzis tez w tesco była fajne ciuszki tam są i body z fajnego materiału !!

Baśka a mi własnie przeciekało tak od ok 7 m-ca Moja Liwia tez raczej duza a 56 rozmiar na początek miała za duzy !! zresztą te rozmiary takie rózne !!  ::)

Witam mamusie i ich skarby!

Kilka zdjęć z wczorajszego spotkania:

Nasze urocze gospodynie
gospodynie7eo.jpg

Zabawy w baseniku
gocie30qs.jpg
maligoscie6fi.jpg

A tu Martynka poznaje się z Piotrusiem (to była jej pierwsza impreza, na której nie spała ;D)....
mp2kq.jpg

... i z Wikusią
goscie28dk.jpg

reklama
Witam,

MMM niestety nie jest lepiej... Dzis Rafal przyjedzie po reszte rzeczy i odda mi klucze.
Generalnie to nie zyjemy jakbysmy mieli sie pozabiac, a zdjecia tez sa od Soni, wiec sciagnie je na pewno, ale nie za szybko, dopiero jak uzbiera mi sie troszke zdjec by wypalic plytke.

Mokkate, mam prosbe, przesli mi pare zdjec na maila.

Pozdrawiam,

Do góry