reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam wieczorem

no jak miło sie zrobiło na naszym forum:-)

oj ja dzisiaj słaba jakas, rano zawiozłam Kube do przedszkola zrobiłam zakupy i jak wróciłm połozyłam sie spac wstałam o 14 zjedlismy obiadek z mezem i byam dalej słaba połozylam sie znowu spac i wstałam o 17:30 :szok:, wykorzystałam na maxa odpoczynek bo Kube dzisiaj z przedszkola odebrała moja siostra i miala dla niego niespodzianke o 17 szli do cyrku a po cyrku poszli do macdonalda na kolacyjke i mój mały "szwendaczek" wrócił mega zadowolony o 20 do domu, a ja zamiast wykorzystać na przygotowanie do jutrzejszej imprezki to wypoczywałam :-) ale teraz własnie skonczyłam male przygotowania jedzonkowe na jutro wiec nie jest źle.

zmykam do kapieli pa

reklama
Witam wieczorkiem!
Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa pod adresem Karolinki no i za te odnoście drugiej dzidzi! Zawsze chcieliśmy mieć drugie dziecko właśnie ze względu na Karoline, żeby nie była sama, żeby miała rodzeństwo, kogoś naprawdę bliskiego kiedy nas już nie będzie (choć z tym to też różnie bywa). Więc pewnie dzidzia pojawi się prędzej czy później :-D.

Karolinna no brawo!!! W końcu się odezwałaś! Karolinka miała prawie tyle samo latek co Daria jak poszła do przedszkola :tak:. Skorzystałaś z okazji że zwolniło się miejsce dokładnie tak samo jak ja :-D. Daria ma troszkę lepiej bo ma tam już STARSZĄ SIOSTRE :-).
Co do mieszkanka to mieszka nam się naprawdę super :tak:. Mała szybko się zaklimatyzowała, ma nowe koleżanki i kolegów, a co najważniejsze babcie piętro wyżej :-D.

Zmykam do wyrka bo jutro do pracki!

Karolinna- no nareszcie się odezwałaś :) A ja myślałam, ze ty pracujesz. Fajnie, ze Daria chodzi do przedszkola jak ten czas leci...

Kaśka - współczuje twojej koleżance, szczerze jestem w szoku bo myślałam, że badania prenatalne są bardzo dokładne chyba, ze to choroba nie do wykrycia w takim badaniu

Kubusiowa - Kamil był z Adamem w cyrku w czwartek. Bardzo mu się podobało i też wrócili o 20 a pojechali o 16.
WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ... z okazji urodzinek :)))

Iza - fajnie, ze jednak zdecydowaliście się na drugie dziecko to teraz pozostaje nam czekać na tą nowinkę :)))

MamaBoo - no właśnie znasz już płeć???

Dobry,
U nas dzis chrzciny..Niestety sprawy sie pokomplikowały bo Lolo złamal reke wczoraj i w szpitalu jest...Spadł z murku na prawa strone na reke i złamała sie w okolicach lokcia, złamanie z przemieszczeniem. Wczoraj o 17 mial godzinną operacje, włozyli mu druty w ręke ma ja zagipsowana zgietea w tym łokciu. Dobrze, że szłam akurat z męzem i, ze mamy szpital niedaleko. Szlismy jeszcze dostatnie rzeczy do chrzcin załatwiać.Wziął go na ręce i w długa a ja z wózkiem. No i na noc z nim został i do kościoła ide ja i chrzestni i babcia.Fifi pokasłuje...Od razu wiedziałam, że trzeba mu dać wapno, syrop prawoślazowy i wit.C ale poszłam do lekarki go pokazać. Wszystko czyste i dokładnie mu to podawać co napisała, tylko ja bym mu podawała mniej a lekarka dawke podała większa. Zresztą sama mu nie podawałam, za mały na to.No i juz w nocy prawie nie kaszle uff. Lolo ma wysypke alerginczną, lekarka podejrzewa azs. Jak mu zejdzie to testy

Hej Laseczki

Ale dziś pogoda, skorzystałyśmy i byłyśmy na placu zabaw.

kubusiowa śpij ile wlezie :tak: nie dość że ciąża to i przesilenie wiosenne no nie ma mocnych ;-)

bodzinka oj boleśnie u was było, a jak Karolek sobie radzi z gipsem, nie przeszkadza mu w zabawach? Filipka też masz słodziutkiego, na zdjęciach z bratem jak bliźniacy tyle że z różnicą wieku ;-)

iza a jak praca? dalej pracujesz w meblowym?

baska
a Julka już ząbkuje? Mogłybyście z kubusiową wkleić jakieś fotki z cyrku?

pozdrowionka.

Karolinna no on jeszcze w szpitalu, może dzisiaj wyjdzie...Także chrzcny nie najweselsze. Fif w kościele był troche marudny. Mogłyby te zeby już wyjść.Od miesiąca dają popalić....ak go nie wypisza rozniesie szpital...

Hejka!
Karolinna wstaw jakieś fotki Twoich księżniczek! :tak:Ja nadal praca bez zmian.

Basia źle mnie zrozumiałaś, napisałam że dziecko nie jest wykluczone i pewnie prędzej czy później będzie, ale póki co nie staramy się o nie. Nie wyobrażam sobie mieć teraz drugiego dziecka, z wielu powodów, ale chcemy żeby Karolinka miała rodzeństwo :tak:.

Bodzinko Karolek bidulek nacierpiał się :(

Kaśka to Piotrek miał grype jelitową, i jak dziś już ok?

Moja Karolina przez weekend była jakaś niewyraźna, po piątkowym szaleńtwie w parku z koleżanką na rowerach, w sobotę bolał ją brzuszek i główka, potem wymiotowała 2 razy (jadły tam rurki z bitą śmietaną i to chyba winowajca), wczoraj czuła się już lepiej ale oczywiście nie ma apetytu i znów bolało ją uszko :-(. Rano nas zaskoczyła, pościeliła sama łóżko i posprzątała pokój, a potem sama ubrała się do przedszkola. Często ubiera się sama, ale dziś jeszcze zanim wstałam ona już była gotowa do wyjścia:szok::-D. Nie byłam pewna czy posyłać ją dziś do przedszkola, ale czuje się już chyba dziś dużo lepiej, zobaczymy jak będzie po południu.

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek:-)

Weekend minął bardzo przyjemnie urodzinkowo chociaz byłam zmeczona. Dzisiaj zaliczyłam badanie na cukrzyce bleeeeeeeeeee ale dobrze że juz za mna i teraz zjadłam sniadanko juz mnie tak muliło.

karolina - niestety nie mamy zdjecia bo był ciocia a ona zapomniala aparatu ale ma z tamtego roku :)

kaska- zdrówka

Do góry