Hejka
Napiszcie dziewczyny jakieś fajne miejsca do odwiedzania, bo tak piszecie o tych parkach miniatur itp, tak żeby dzieci były zachwycone :-).
Dziś oddałyśmy stroik wielkanocny na konkurs w przedszkolu a tak poza tym bierzemy też udział w zbieraniu makulatury , trochę się udzielamy

poza tym wczoraj się dowiedziałam że w końcu Darunia zjadła śniadanie i obiad i nie płakała w przedszkolu! czekałam na to ponad miesiąc i w końcu

.
kubusiowa super że po wizycie ok a znacie już płeć? może nie doczytałam wcześniej. Za kolejne wyniki trzymam kciuki. Tak tak piszmy o spotkaniu, nie mogę się doczekać

.
bodzinka ale Filipek ma oczęta,och. Na torcik to ślinka mi leci;-) . A Karolek widzisz jaki dzielny w tym gipsie.
iza a wybieracie się gdzieś na urlopik? jutro macie ważny dzień

.
married witam, trójka na pewno wesoła i też tak myślę że kiedyś na zjazdach rodzinnych to będzie wesoły gwar wieeeelu osób

nie przejmuj się opiniami złośliwych bo co komu do tego ile ty masz dzieci? A na jakim osiedlu mieszkasz? ja mam bliskich znajomych na osiedlu "m".
justyna nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.
trysiu hop hop
.
Pozdrowionka, miłego dnia.