reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Boo dzięki.Chrzestna może podobna do kogos bo ona pochodzi z Mazur na śląsku mieszka dwa lata no dwa i pół roku a od półtorej roku najpierw w Sosnowcu teraz w Dąbrowie. A miszkała drzwi drzwi ze mną.Chociaż...Świat jest mały to moze.
Kaska nam sie dinozaury marza bo Lolo uwielbia ale "money, money, money" więc zostaje Zoo latem.

reklama
Witam wieczorkiem!
Married_1982 witaj na naszym forum! Niezłą masz gromadkę:tak:
Kaśka ale Wy macie aktywne życie! Naprawdę szacun! :tak:
Bodzinko super foteczki, Fifi to naprawdę duży chłopczyk i te niebieskie oczęta.... Fajną miał minkę jak go chrzcili :-D. Tort śliczny!!! (właśnie jestem na etapie szukania torciku na urodzinki dlatego pewnie go zauważyłam :-D).

Zmykam do wyrka, jutro jeszcze do pracy a potem mały urlop :-)

Iza1 no mam gromadke
powiem a raczej napiszę tylko tyle ze nieraz ktos mi powiedział ze mi...współczuje
a jedna z kuzynek ma 40l i jest dalej sama i bezdzietna
i mowi na mnie matka-polka
mąż mowi zebym sie nie przejmowała bo pewnie zazdrosci mi a jak jeszcze raz mi tak powie to zebym jej powiedziała stara panno to sie odczepi

a lekko nie mam
bo jedno cos chce,drugie marudzi,trzecie płacze a jestem sama(mąż ma taka prace ze od 8/9-17:00 pracuje)
a jak np mama przyjdzie to zawsze cos pomoze
moge wyskoczyc sama do sklepu bo zakupy z dziecmi to...tak sie konczą ze starsze cos chcą,marudzą,ze zapominam co chce kupic(nawet jak zapisze na kartce to i tak nie klupie wszystkiego bo mam dosc zakupow z dziecmi,wiec dzwonie do męża by cos kupił w miedzy czasie)

Married_1982 teraz jest ci na pewno cięzko, ale pomyśl sobie jak za kilkanaście lat będziecie mieć cudwonie np. w Święta Bozego Narodzenia jak się taka gromadka ze swoimi partnerami i dziećmi zjedzie. Teraz z resztą pewnie też juz macie wesoło :-) Ja Ci nie współczuję, ja Ci zazdroszczę.
Bodzia no to możliwe, że ją z kimś pomyliłam, albo jest do kogoś bardzo podobna.
Kasia Tito pewnie zachorował jak widział krainę Tomka :-) Super, ale rzeczywiście troszkę daleko...

Boo skleroza nie boli...Tort kupowałam na Krasińskiego, naprzeciwko wejścia do kliniki jest apteka i obok piekarnia.
Married a mnie ZAWSZE marzyła się trójka. 3 wprawdzie jak bede miała ok. 35, 36 lat więc jest jeszcze szansa.
Iza no ta mina do księdza BEZCENNA hi hi hi.
Lolo swietnie sobie radzi z gipsem, w szoku jestem. Sam sie rozbiera, je, pije, bawi się, rysuje. Lewą ręką.No i pomału dochodzi do siebie. Jutro idziemy do porani to się zapydam na ile on ma ten gips bo w tym szoku nie zapytałam...

Iza - czy ja wiem czy aktywne??? jeździć lubimy, zwiedzać też. najaktywniej jest na wsi, bo doopki trzeba ruszyć przy pracach polowych.

Boo - Tito zachorował na taką krainę po obejrzeniu przypadkiem filmiku na youtube. za pierwszym razem w Chabówce myślał, że będą tam jeździć właśnie takie tomki. na szczęście pokochał szybko parowozy.

Hej kiedyś pisałam z Wami ale jakoś nie umiałam się wdrożyć.
Mam pytanie-jest tu ktoś z Mikołowa lub Jastrzębia? Szukam osoby która leczyła ząbki u Marii Matlok,ma ona gabinet w tych miastach i u nas w Orzeszu a ja mam do wstawienia ząb.Czytałam różne opinie i nie wiem czy warto iść do niej.

witam w pochmurny dzionek

Dzisiaj zaspalismy do przedszkola tak nam sie dobrze z Kubusiem spało ze przed 8 wstalismy i jest "przymusowy" dzien dziecka:-)

Jestem po wizycie kontrolnej z maluszkiem wszystko okej teraz czekac na drugie prenantalne 27.04 znowu mam stresa:-(no nic czekamy

W jednym z postów napisałam o spotkaniu zareagowała baska :-) wiec juz nie podejmuje tematu.
Dlatego Karolina tak jak sie umawiałysmy na gg musimy uzgodnic termin /oczywiście musi byc ładna pogoda co dzieciaczki pobiegaja na świezym powietrzu a my spokojnie posiedzimy / u mnie i zapraszam znane mi mamuski /baska, karolina, kaska, iza, mokatte, trysia, mama boo chyba to tyle z naszej lekko aktywnej starej "gwardii"/

trysia - co sie z tobą dzieje??? dawno sie nie odzywałaś???

reklama
Hejka

Napiszcie dziewczyny jakieś fajne miejsca do odwiedzania, bo tak piszecie o tych parkach miniatur itp, tak żeby dzieci były zachwycone :-).

Dziś oddałyśmy stroik wielkanocny na konkurs w przedszkolu a tak poza tym bierzemy też udział w zbieraniu makulatury , trochę się udzielamy :laugh2: poza tym wczoraj się dowiedziałam że w końcu Darunia zjadła śniadanie i obiad i nie płakała w przedszkolu! czekałam na to ponad miesiąc i w końcu :happy2:.

kubusiowa
super że po wizycie ok a znacie już płeć? może nie doczytałam wcześniej. Za kolejne wyniki trzymam kciuki. Tak tak piszmy o spotkaniu, nie mogę się doczekać:tak:.

bodzinka ale Filipek ma oczęta,och. Na torcik to ślinka mi leci;-) . A Karolek widzisz jaki dzielny w tym gipsie.

iza a wybieracie się gdzieś na urlopik? jutro macie ważny dzień:tak:.

married witam, trójka na pewno wesoła i też tak myślę że kiedyś na zjazdach rodzinnych to będzie wesoły gwar wieeeelu osób:-p nie przejmuj się opiniami złośliwych bo co komu do tego ile ty masz dzieci? A na jakim osiedlu mieszkasz? ja mam bliskich znajomych na osiedlu "m".

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.
trysiu hop hop
blink1tu.gif
.

Pozdrowionka, miłego dnia.

Do góry