reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny

Ale dziś zimno, brr i ten śnieg rano;-) . Co ze spotkaniem? po świętach ? pod koniec tego tygodnia ma być podobno już pogoda letnia:tak:.

kubusiowa powodzenia na ćwiczeniach. A jakie Kubuś miał objawy alergii bo Lenka ma okropną wysypkę ,trochę na twarzy, rękach, i nogach a teraz zrobiliśmy podstawowe badania i czekamy na wizytę u alergologa, ale męczy mi się mała bo swędzi ją to.

married kiedyś tu była jedna dziewczyna z Tychów ale się wyprowadziła do Wawy. Twoja Weronika chodzi już do przedszkola? A jak Kacper poszedł do szkoły to umiał już np. trochę czytać?

justyna A jak Adrian w szkole sobie radzi? jak czytam te różne artykuły ze męczą te dzieci różnymi testami co chwilę to się boję;-) i czy Kacperek umie już coś czytać ? ciekawi mnie to ze względu na moją starszą ,ona przeczyta tylko takie podstawy, tj. swoje imię i kilka słówek które dobrze zna.

kaska i co w Gliwicach?

mamaboo a gdzie jest ten Dinotor? i jakie atrakcje i jakie ceny;-).

iza
trochę spóżnione ale szczere życzenia sto lat dla Karolci!!!

Dobrego dnia :-).

reklama
witam :-)

mama boo - wczorajsze wrazenia po gimanstyce jak najbardziej pozytywne tanczylismy salse /krecenie bioderkami a dokładniej dla nas miednicą :-) uczucie super/ czułam sie tak lekka bo od dłuższego czasu to jak słoń miałam wrazenie;-)ćwiczenia tez bardzo fajne odciążające kręgosłup itp. potem 15 minut relaksacji i to było poprostu bajka miałam wrażenie że odpływam dziewczyna która prowadzi te zajęcia to chyba anioł :-) także polecam jak masz okazje to sie zapisz i korzystaj. A co do odczulania Kubusia narazie jest za mały na te ilośc alergentów ale powiem że po drugim dniu uzywania syropu i maści jest znacza poprawa.

karolina - wysypka która wygladała jak wysuszone plamki raz były bledsze a raz zaczerwienione i oczywiście tez go swedziało i ja sie drapał czasami rany miał teraz sie to nasiliło bo duzo zaczyna pylic. teraz czeka mnie codzienne mycie podłogi u niego żeby jak najmniej kurzu sie zbierało dobrze że nie mam zadnych dywanów i wykładzin ciezkich mebli gdzie jest duza ilośc roztoczy kurzu itp.

bOSZE ALE mam leniaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lolo radzi sobie fantastycznie, szaleje jakby gipsu nie miał, Fifi marudzi na zęby..A ja bym spala i spala i spała...
Dziewczyny ciężaróweczki badania będa na 100% ok. Innej opcji ja nie widze.
Ach kręcenie biodrami w ciazy i rlaksacja...Mmm miód malina potwierdzam. Skupic sie nie moga bo Lolo marudzi i niw eim o co..Jejeku ja juz chce zeby do przedszkola poszedł. Jestem tak zmęczona , że nawet nie umiem sie w sobie zebrac, zeby pozałatwiac sprawy... Lolkowi będe musiała testy zrobic bo go wysypalo..Ech..

kubusiowa super że sobie potańczyłaś:tak: no właśnie moja Lenka ma podobne z opisu plamki na ciele, kurcze nie miała nigdy takich problemów (oprócz w niemowlęctwie na białko krowie).

bodzinka a gdzie ty chodzisz na testy? a kiedy wysyłasz Karolka do przedszkola?.

Kubusiowa - co za syropek macie?

Karola - jaki śnieg???:szok::szok::szok::szok: w Gliwicach poklachałam z kuzynką, pooglądałam jej rosnący brzuch:tak::tak:, poszłyśmy na sklepy, bluzeczkę sobie kupiłam:-p

Kasia w Katowicach rano posypało śniegiem z deszczem. Wycieczka się udała znaczy się :-)
Kubusiowa a jak się nazywają te zajęcia na które Ty chodzisz ? Nie wiem czy znajdę u siebie jakieś dla ciężarnych, ale chciałabym bo co ja będę cały dzień w domu robić ? Super, że już jest poprawa po lekach.
Bodzia Karolek idzie od września ? Bo on chyba też już będzie miał przygotowanie szkolne, prawda ?
Karolinna tu masz linka:http://www.dinozatorland.pl/
Iza, ale wstyd... Spóźnione, ale szczere: dużo uśmiechu, samych kolorowych dni i sto pomysłów na minutę dla Karolci !

kubusiowa super że sobie potańczyłaś:tak: no właśnie moja Lenka ma podobne z opisu plamki na ciele, kurcze nie miała nigdy takich problemów (oprócz w niemowlęctwie na białko krowie).

bodzinka a gdzie ty chodzisz na testy? a kiedy wysyłasz Karolka do przedszkola?.
No własnie jeszcze nie chodze bo ta wysypka mu wyszła ze 3 tygodnie temu i jeszcze ma resztki.Dzisiaj miałam iśc na szczepienie i wziąś od razu skierowanie do alergologa ale szczepionek zabrakło. Od wrzesnia idzie. Juz rok temu go zapisałam ale niestety...Nie dostal się.

Kasia w Katowicach rano posypało śniegiem z deszczem. Wycieczka się udała znaczy się :-)
Kubusiowa a jak się nazywają te zajęcia na które Ty chodzisz ? Nie wiem czy znajdę u siebie jakieś dla ciężarnych, ale chciałabym bo co ja będę cały dzień w domu robić ? Super, że już jest poprawa po lekach.
Bodzia Karolek idzie od września ? Bo on chyba też już będzie miał przygotowanie szkolne, prawda ?
Karolinna tu masz linka:Park rozrywki, Park dinozaur

Karolinna Adrian dobrze sobie radzi,nie mają żadnych testów co chwilę,czasami pani robi im coś w rodzaju dyktanda ale nie mają z tym problemów.
Kacper trochę czyta ale to dzięki Adrianowi bo lubi go nasladować i właśnie dużo się przy nim uczy.

reklama
A czy ja się Wam chwaliłam??? NADAL KARMIE PIERSIA I NIC NIE WSAZUJE żEBYM PRZED ROKIEM KOŃCZYŁA JUPI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Do góry