reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ale tutaj się rozpisałyście ;)

Kubusiowa - super, ze jesteś zadowolona z zajeć i sobie potanczyłaś i zrelaksowałaś ;)

Karolinna - my dziś po wizycie u alergologa i nasz Kamilek uczulony na jajko kurze

Iza - spóźnione ale szczere życzonka dla Karolinki z okzji 5 urodzin :)))

Hej dziewuszki!
Mam urlop a jakoś czasu na pisanie brak :szok:
Dziękuję Wam w imieniu Karolinki za życzenia :tak:, szok że ona ma już 5 lat! W kolejny rok życia weszła niestety z ropnym zapaleniem uszka, było nieciekawie, wymiotowała antybiotykiem ale już jest ok. Jeszcze jutro jestem w domu więc mogę sie nią zaopiekować, a potem niestety dziadkowie.

Bodzinko super że tak długo karmisz :tak:
Kubusiowa fajnie tak sobie poćwiczyć w ciąży :tak:, super że masz możliwość i ochotę chodzić na takie zajęcia.

Widzę, że sezon na alergie, zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Hej

Kurcze jest tak zimno że zamarzam, no nie lubię takiej pogody bo kurtka już wiosenna a ziąb okropny, brr.

baska jak Kamilek uczulony na jajko to chyba dużo nie może jeść? tzn ciast itp? jak w przedszkolu ma układany jadłospis?

bodzinka gratulacje :tak: .

iza dużo zdrówka dla Karolci. Ostatnio przejeżdżałam koło rura parku, czy jakoś tak , tam mieszkacie niedaleko, prawda? często chodzicie do tej sali zabaw?

mamaboo zaraz zajrzę pod ten link.

justyna to fakt ze młodsze rodzeństwo jakoś do przodu bardziej;-) oczywiście ze względu na wzór.

Miłego dnia, podobno weekend ma być ciepły, oby:happy:.

Karolinna nie chodzimy tam zbyt często bo chyba byśmy zbankrutowali :-D, ostatnio Karola była tam 26 marca na urodzinach u kolegi, a teraz planujemy wybrać się z koleżanką i jej córeczką :tak:.

Basia faktycznie nieciekawie z tą alergią Kamilka, dopiero jak Karolinna napisała to sobie uzmysłowiłam to co oznacza taka alergia, bo przecież w wielu produktach jest jajko kurze. Karolina jak dałam jej pierwszy raz żółtko to zrobiły się jej 3 czerwone kropki na buzi, a potem już nic. Ale to już prehistoria :-D.

Co do spotkanka to mam nadzieje że do niego dojdzie!!! :-)Ostatnio chyba było ono w parku chorzowskim ale tak myśle i chciałabym zaproponować coś innego. Na moim osiedlu (blisko parku) zrobili dwa superowe, zamknięte i bezpieczne place zabaw, są ławki, dzieci ma się jak na tacy, więc może na jednym z nich się spotkamy. A do parku zawsze można przejść później jak dzieciaki się wybawią. Co Wy na to??? Może być też oczywiście jakieś inne miejsce ;-).

Jedziemy dziś w odwiedzinki do mojej koleżanki, teraz gotuje się obiadek, a potem w
trase, o tyle dobrze że mamy mało do przejścia z przystanku, bo pogoda nieciekawa.

Ostatnia edycja:
kaska - no właśnie juz mi sie nie chce pisać...nie mam weny :(

Jutro na badania kontrolne do pracy. I ostatni tydzień wolnego. Ale to szybko zleciało :(

wstawac spiochy:-)

kaska -kuba ma przepisany syrop Xyzal, tabletki Singulair 5, maśc protopic, ikresmy diprobase i diprogebta - jest bardzo duza poprawa - nie drapie sie czyli nie swedzi i blednie ta wysypka. O ty nasz rolniku ;-) pogoda cie nie rozpieszcza na pocieszenie od jutra poprawa pogody dzisiaj jeszcze gdzie niegdzie ma popadac ale w sobote bez opadów chociaz temperatura nie za duża POWODZENIA z sadzonkami

baska - no faktycznie zleciało strasznie i skończa sie nam przyjazdy niespodzianki w tygodniu :-( i to na lato. Oby w sobote ppogoda dopisała nam na tarasowa kawusie :-)

mama bo - u nas to sie nazywa Gimnastyka dla kobiet w ciązy Taniec i Gimnastyka dla kobiet w ci

reklama
Hej dziewczyny

Ale dziś zimno, brr i ten śnieg rano;-) . Co ze spotkaniem? po świętach ? pod koniec tego tygodnia ma być podobno już pogoda letnia:tak:.

kubusiowa powodzenia na ćwiczeniach. A jakie Kubuś miał objawy alergii bo Lenka ma okropną wysypkę ,trochę na twarzy, rękach, i nogach a teraz zrobiliśmy podstawowe badania i czekamy na wizytę u alergologa, ale męczy mi się mała bo swędzi ją to.

married kiedyś tu była jedna dziewczyna z Tychów ale się wyprowadziła do Wawy. Twoja Weronika chodzi już do przedszkola? A jak Kacper poszedł do szkoły to umiał już np. trochę czytać?

justyna A jak Adrian w szkole sobie radzi? jak czytam te różne artykuły ze męczą te dzieci różnymi testami co chwilę to się boję;-) i czy Kacperek umie już coś czytać ? ciekawi mnie to ze względu na moją starszą ,ona przeczyta tylko takie podstawy, tj. swoje imię i kilka słówek które dobrze zna.

kaska i co w Gliwicach?

mamaboo a gdzie jest ten Dinotor? i jakie atrakcje i jakie ceny;-).

iza
trochę spóżnione ale szczere życzenia sto lat dla Karolci!!!

Dobrego dnia :-).

Weronika jest zapisana ale wyniki będą 19kwietnbia-bynajmniej tak mówili
a Kacper jak szedł do zerowki to juz tam litery znał,krtkie wyrazy czytał
teraz skonnczy 2klase i czyta b.ładnie

Do góry