reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM- gratuluje mgr :laugh:

KAROLINNA- WITAJ PO WCZASACH. Pewnie wypoczęłaś :)

Dzisiaj idę do lekarza a przed wstapimy do hurtowni i kupimy jeszcze parę rzeczy dla dziecka :) Czy wy też wszystko miałyście wszystko naszykowane przed czy czekałyście z tym aż dziecko przyjdzie na świat???

reklama
GRATULACJE PANI MAGISTER chyba nie muszę pisać komu ;D

karolinna witaj po wakacjech, pewnie opalona jesteś??? :D

mokkate no tak, grubasek to z Martynki żaden, ale masz sportowac w domu to kalorie traci ;) i jak ma być grubsza?  :p

sandros u nas już po burzy...dalej cipło i troszkę lepsze powietrze

baska większość rzeczy dla dzidziusia miałam już przed poodem gotowe :) bo (jak jestem już po) po porodzie nie będziesz miała siły i ochoty nie mówiąc już o czasie :)

hehe a pewnie,jestem opalona :p ;D

w pierwszy dzień pobytu małej wyrosła górna jedynka :D no i mamy już 4 ząbki!!! :) Lenka już jest taka dorosła :o mówi cały czas ma-ma :D i była swoją prababcią zachwycona ;D

przez 4 dni Lenka zachowywała się extra a potem chyba te upały ją zaczęły nużyć tak, że przyjechaliśmy do katowic wcześniej. Bo i ona była zmęczona i my tym bardziej ;)

ale zdążyliśmy na szczęście skorzystać z tych kilku dni :) mała zachwycona krówką ;D kurkami mniej ;) nad wodę chodziliśmy o godz 7.00 ;D potem o godz 10.00 było już po 34 o C w cieniu ::) nic dziwnego że mała cięzko to znosiła bo my nie za dobrze :p

jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę :) a teraz fotki :)

mama i ja na huśtawce przed domkiem
1zxy0bl.jpg

nad wielką wodą :)
ssa417968bg.jpg

na plaży

ssa418261up.jpg

w drodze do prababci
1zxxy4i.jpg

kurki :)
1zxxycy.jpg

krówka
;D
1zxxzrd.jpg

Karolinna witaj po wczasach :) Super foteczki :) Karolinka też niedługo pozna swoją prababcię :) i krówki, gąski i inne takie tam gady ;D Widać że wakacje choć krótkie ale udane, super że mieliście pogodę, tylko może lepiej byłoby jakby takich upałów nie było, ale w końcu to lato :)

mmm -SERDECZNE GRATULACJE!!!!  :) Teraz to juz masz luz :)

Mokkate - ja wcześniej też tak kąpałam Karolinkę z reguły przed 20 :) zwłaszcza jak było MjakM :) o 20 już spała w lóżeczku :) ale teraz te upały i dlatego wychodzimy tak późno. Wczoraj bylismy i tak wcześnie  :) czasami ide jeszcze później. Musimy sie ugadać na konkretną godzinę to przyjde albo przyjdziemy do Was na klachy :) ;D ;D
A co do przewracania się Martynki z plecków na brzuszek to też jestem zaskoczona że ona już to robi :) GRATULACJE DLA NIEJ! Naprawdę silna dziewczynka, Karolka jak na razie tylko z brzuszka na plecki potrafi ;)

dziękuję wszystkim za gratulacje! Ostatniej nocy wogóle nie mogłam zasnąć ::) także teraz na nogach się snuję!!

Byliśmy w ogrodzie, tak fajnie chłodno się zrobiło :)

mokkate faktycznie MArtynka wcześnie zaczyna figlować ;) pewnie chce już Darii dorównać ;)

karolinna myślałam że na dłużej wyjeżdżacie, a jak Lenka zniosła podróż ?

baśka ja na całe szczęście wszystko sobie wcześniej przygotowałam, poszłam niespodziewaanie szybciej do szpitala, ale miałam wszystko gotowe, nawet łóżeczko było przygotowane tylko przykryte prześcieradłem zeby się nie zakurzyło. Po moich doświadczeniach wiem że jakiś miesiąc wcześniej warto mieć już pewne rzeczy przygotowane. Nawet jak nie kupicie teraz to warto mieć wybrane, żeby potem mąż nie miał problemów z zakupami :D

dobrej nocki

MMM gorące gratulacje PANI MAGISTER- pamiętam to uczucie jak by kamienny blok na mnie spadł jak już było po wszystkim.... taka lekka się czułam

Karolinna- witamy ponownie po wycieczce i gratulacji Lence na górnego ząbka, zdięcia superowe

Iza1- Olek też długo nie przewracał się z buszka na plecki i spowrotem, ale jak zaczął to tak mu sięto spodobało że szaleje tak na okrągło że czasami mam nawet problem pieluszkę mu zmienić czy ubrać.... więc wszystko przed tobą

Baśka- ja też miałam już torbę i ciuszki dla Olusia gotowe miesiąc przed terminem i opłaciło się bo urodziłam 2 tygodnie wcześniej ;D, potem było jak znalazł a i do porodu pakować się nie miałam problemu bo wszystko czekało....

Mokkate- gratulacje dla Martynki... dzielna dziewuszka ;D

Ale się wkurzyłam, wylogowało mnie i diabli wzieli moje wypociny >:D >:D >:D

karolinna garulacje dla Lenki, opalenizną nie przechwalaj się tak O0 a zdjęcia super (w końcu dowiedziałam się jak wygląda krowa ;) )

iza1 pisze:
Karolka jak na razie tylko z brzuszka na plecki potrafi ;)

to jest sukces. Patrycja za bardzo lubi leżeć na brzuszku, żeby dobrowolnie pozbawić się tej pozycji :laugh: .A jak się przewraca na brzuch to jej zostaje ręka, ale ile radochy ma z kulania się na ziemi...

Witajcie!

Mmm - serdeczne gratulacje!!!!

Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie?? Chyba nie nadrobię tego wszystkiego co napisałyście. Wybaczcie moją nieobecność. Ostatnio u nas tak średnio. Z Mateuszkiem wszystko ok, ale jakoś z mężem pod górkę. Sama już nie wiem co jest dobre, co zrobić lub powiedzieć żeby było dobrze... mam strasznego doła... Lecę i nie zanudzam, bo jeszcze zepsuję euforyczne klimaty, które tu panują ;)...

Słodkich snów.

reklama
Do góry