reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna mówisz i masz:
Ślązaczki - prywatnie - Forum BabyBoom

Nie wiem na jakich to jest zasadach, zrobiłam to jako grupę moderowaną czyli muszę zaakceptować wniosek użytkownika o przyjęcie żeby mógł pisać i widzieć nasze posty i zdjęcia. Także tam możecie bezpiecznie pisać i wklejać fotki.

Po badaniach: pępowina ma trzy naczynia, Tymon :)-D) ma jakaś plamkę białą na serduszku, ale lekarz powiedział, że zazwyczaj zanika ona do porodu, rozmawiałam na ten temat już wcześniej z moją lekarką i też mi mówiła, ze teraz dla lekarzy ta plamka nie jest żadnym problemem. Wrażenia z USG niesamowite... Po prostu czułam jak patrzyłam na tego słodziaka jak zalewa mnie fala miłości... Szkoda, że Małż nie wyrobił się z pracy, ale oglądał już płytkę i też niesamowite emocje to w nim wywołało.
Dzisiaj po prostu unoszę się nad ziemią :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamaboo gratuluję drugiego chłopczyka!!!! Tymon piękne imię:-). A wątek priv super, można wklejać fotki. Możesz pierwsza wkleić fotkę i pochwalić się drugim synkiem:-) wiesz, jakiś screen z filmiku. A jak Oskar na wieść że będzie miał braciszka?

MamaBoo ogromne gratulacje! Drugi synuś, super :-). Dobrze że wszystko ok, a imię śliczne :tak:. Super z tym wątkiem!
Idę spać bo jutro do pracy. Papa!

Dziękuję :-)

Walczę z programem do ucinania kadrów z filmów, jak mi się uda to wkleję wieczorem, bo dzisiaj wybieramy się do Ogrodzieńca :-) Na razie udało mi się wrzucić jedno zdjęcie z USG :-)

Karolinna już została członkiem grupy ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć

mama...gratuluję drugiego syna...no i "musisz" ;-) myśleć o trzecim - dziewczynce (żartuję:-)) chyba wysłałam chęć bycia w grupie, ale nie wiem..

karolinko, jak miło się Ciebie czyta

kubusiowa, a w Twoim brzuszku kto siedzi?

A ja mam lenia, czasu brak....

pozdrowionka

Anian zaakceptowano :-) Dziękuję za gratulacje, Małż też jak się dowiedział, że będzie syn stwierdził: za trzecim razem się uda :-)

Karolinna czekamy na fotki z Ogrodzieńca - potem jak wkleję nasze :-)

Nie umiem poradzić sobie z żadnym programem do przycinania filmów :-(

Ostatnia edycja:
to ja też chcę do zamkniętej grupy!!!!!!

Boo - Piotr przed długi czas był Tymonem Piotrem, a wyszło jak wyszło.:tak::tak::tak:

po wczorajszej podróży powrotnej czuję się dziś jakbym wczoraj porządnie popiła, a dziś miała mega kaca. standard pociągu wprawił mnie w mega-osłupienie.:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Tito po wieczorze męskim bardzo zadowolony, zapałał chęcią posiadania wii - mamusia niekoniecznie.

cześć

dziś dziewczynki u dziadków, a moja druga połówka chora, dostał dziś antybiotyki, eh te choróbska, kto widział chorować w maju???

wkleiłam fotki w grupę zamkniętą a może dałoby się tam założyć taki "zwykły" wątek i w to wklejać fotki? bo ciężko mi się tam odnaleźć, starość nie radość już taka lotna i pojętna nie jestem;-).

mamaboo dzięki za utworzenie grupy:tak: podobał wam się Ogrodzieniec? dałaś się zakuć w dyby? ja owszem ale tego zniewolenia nie pokażę na zdjęciach:-D byliście w tych miniaturach?

kaska o to twój Piotruś już chodzi na wieczorki kawalerskie:rofl2: a to łobuziak:-p to pewnie przez towarzystwo z przedszkola;-)

anian leń leniem ale pisać coś byś czasem mogła, no chyba że odpalasz kompa na dynamo i musisz w tym czasie biegać po bieżni, wtedy wymówka "leń" nabiera wiarygodności :happy2::-p .

A ja za godzinkę czy dwie zmykam po dziewczynki, ale jakiś taki spokój mam w mieszkaniu :rolleyes2: co bardzo rzadko się zdarza ;-)

pozdrowionka

reklama
Karolinna na pogaduchach też da się powklejać zdjęcia, tak jak w odpowiedzi na wątku. Fotki widziałam są super - no i Was więcej widać :-) Aleś ty chuda :-) Ogrodzieniec mi się strasznie podobał, już wiem dlaczego mój Małż jest nim taki zachwycony, nie dałam się zakuć - oj nie :-) Też za chwilę wrzucę jakieś fotki.
W miniaturach byliśmy, mieliśmy jechać jeszcze na Górę Birów, ale się rozpadało...
Kasia taki wysoki ten standard czy taki niski ? A gdzie on był na tym wieczorze męskim, ze mu się wilii zachciało? :-)

Do góry