reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Boo - jakie kierunki Was interesują???

my odpuszczamy długi weekend - ja będę babrać się w ziemi, kiełbaski zażerać i pszeniczne pić:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: zobaczymy co da od siebie pogoda.
dziś zaczęłam dzielić i sadzić truskawki - to dopiero krecia robota. stanowczo wolę wożenie ziemi taczką i plantowanie.

reklama
Hej

Jak tam wam idzie sprzątanie? :-)

kaska widzę że się naprawdę wkręciliście w tę działkę:-D . Co do twojej pracy to szukasz sobie teraz coś ?

mamaboo
jak się dowiem o jakimś fajnym miejscu to napiszę:tak:.

kubusiowa
przestań tak świrować z tym sprzątaniem:-p i kuruj się! .

Miłego dnia.

:-)

karolinna - kuruje sie i sprzatam:-D

kaska - jestem pełan podziwu za takie zaangazowanie w działkę, może zmień profesje :-D

mamaboo - my jeździmy do Kotliny Kłodzkiej dokladnie do Kotła mamy tam ulubione m-ce agroturystyczne ze stadnina koni Kuba jz fajnie radzi sobie z jazda /oczywiscie nie sam konia przytrzymuje właścicielka/ ale nie trzeba go trzymac juz wie jak ma siedziec i trzymac konia, czujemy sie tam jak u starych znajomych zreszta jestesmy zimi po imieniu, jedzenie pychotka wszstko na ++++,

:-)

kaska - jestem pełan podziwu za takie zaangazowanie w działkę, może zmień profesje :-D
eeeeeee tam. to miało być już w zeszłym roku porobione. a roboty konkretnej tam na sporo czasu. bo jednak działka przez ostatnie 2-3lata była mocno zaniedbana - teraz dopiero to widzę. ale przyznam z nowym humusem jest już o niebo lepiej.

dziś zasadziłam pół truskawek, reszta na jutro i poziomki. chyba że jutro nie wstanę. no i ramiona mi słońce dość mocno spiekło.

Wesołych świąt Wielkanocnych i mokrego poniedziałku:-D

kartka-wielkanocna.jpg

W ten dzień jakże uroczysty,
w którym nasz Pan powstał,
oddajmy hołd nasz Jemu.
A ta chwila cudowna
niech zagości w sercu Twoim.
Już króliczek z barankiem
bawią się w koszyczku
jajo pomalowane w kolorach tęczy,
Kiełbaska z chrzanem
pięknie pchnie na stole.
A gdy najdzie poniedziałek,
niech na Tobie sucha nitka nie zostanie.
Wesołego Alleluja!​

reklama
Do góry