reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna- ... Olek jeszcze nie siada.... ale dzielnie ćwiczy ;D ;D ;D

Iza1- Oluś jeszcze nie do końca sam tak siada ale masz rację.... w przyszłym tygodniu łużeczko idzie piętro niżej:)

Sandros- zdrówka dla Soni...

Czarnulka- ja mam dwie starsze siostry starsze o 11 i 14 lat i już czuć różnicę wieku a co dopiero 25 hihihihi ;D ;D ;D

Mokkate- szczepienia to paskudne wydarzenie ale myślę że Martynce szybko wróci humorek.... Olo na szczęście nie reagował na szczepionki... oby tak dalej....

reklama
witajcie

czarnulka 25 lat ;) ja jestem starsza od brata 13 :D ;) i jak z tą opiekunką ??? bierzecie jakąś??? dobra rada: wybierz jakąś brzydką ;D ;)

życzę zdrówka dla sonii i bezobjawowych już przejść po szczepionce dla martynki :)

diablica Lena też jeszcze sama nie dźwiga się do siadania ale tak już unosi główkę przy leżeniu na plecach... widzę że ma potrzebę samodzielnego siadania :D :)

dziś zapowiada się ładna,rześka pogoda :)

tn0012ag1.jpg

hej!
Jeszcze raz dziękuję Wam za gratulacje! :) Teraz czuję się wolna :D ;D

czarnulka Wiki będzie bardziej siostrą dla Klaudii niż Ty :( ale jak ja bym jeszcze miala siostre to bym sie tez bardzo cieszyla

sandros zdrówka dla Sonii :)

karolinna bedziesz miala chwilke na spacerek z nami ??

karolinna, diablica Grześ dopiero od tygodnia sam siada, czyli w pamiętniku zapisane 8,5 m-c Grzes sam siada ;)

Miłego dnia,

cześć dziewczyny.
Dzidziuś śpi, więc mam chwilkę, zanim pójdę depilować nogi. hihihi ;)
Karolina, czy masz już parasolkę do wózka, bo prześledziłam poprzednie wypowiedzi i nigdzie nie trafiłam na info. Ja też się zastanawiam nad zakupem. Znalazłam na Allegro http://www.allegro.pl/item114593469_super_parasolka_parasolki_od_producenta_60_wzorow.html
http://www.allegro.pl/item113910519_super_parasolki_do_wozkow_parasolka_producent.html
umbrellaoo9.gif

ale sie waham

Diablica, fajnie że Olek już prawie siedzi, będzie się teraz częściej samodzielnie bawił :) Ale chyba rzeczywiście niedługo trzeba będzie opuścić łóżeczko :D

Sandrosjak przeczytałam o tej babie z pogotowia to przekleństwa mi się cisną na usta. Należałoby jej przywalić "z liścia" w pysk. Czasem mi wstyd, że też jestem ze służby zdrowia. Zawsze staram się postawić w sytuacji pacjenta, ale niektórzy nie mają takich potrzeb
11hn3.gif

mmm a kiedy by to mogło być ? :)

olak odradzam ci ten drugi adres który podałas na allegro!!!! my tam kupiliśmy parasolkę i czekaliśmy 3 tygodnie na nią ,po interwencji (4 telefony) jeszcze przyszedł inny kolor!!!! zamierzamy wystawić mu negatywa bo miałam wrażenie że nie wytrzymam :p ogólnie fajna ta parasiolka ale tyle minusów wokół :p

Witam,

Dziekuje za troske.
Sonia dzis juz calkiem, calkiem. Goraczki wlasciwie nie ma, bo caly dzien jest 37, niz wyzej, nic nizej. Gardziolko ja boli, ale chyba bardzo nie dokucza, bo nawet ma apetyt i chcec do rozrabiania ;)

Diablica, ani sie obrocisz, a Alek bedzie sam siadal.

Karolina czasem tak to jest w tym allegro, koszmar, dlugo czekasz, a pozniej jeszcze nie to co sie chcialo. Ja tez kupowalam paraskolke na allegro, siostra dla kogos chciala. Mialam szczescie przyszla ekspresowo, bo chyba po trzech dniach jak zaplacilismy.

Jutro zabieram sie za przemoeblowywanie mieszkanka. Przenosze sie do wiekszego pokoju, w koncu skoro teraz rodzice tu nie mieszkaja, to wszystko im jedno czy sa w wiekszym, czy mniejszym ;D

Pozdrawiam,

Karolinna - malutki waży już 1600-1800 g (byłam na usg w piątek) a ile mierzy niewiem bo to już nie da się zrobić bo dziecko jest duże :laugh:

Diablica - fajnie, że Alek siedzi ale zdecydowanie łóżeczko należy już spuscić niżej ;)

Czarnulka - to ty jesteś moją rówieśnicą :D W grudniu będe miała 26 lat :) A co do moich zakupów chętnie bym je wam pokazała ale nie mam aparatu cyfrowego, ale pożyczę od taty to może uda mi się porobić parę zdjęć i je wsadzić do kompa (nigdy tego nie robiłam :( ) Łóżeczko mamy już wstawione w pokoju bo się wietrzy(jeszcze nie mam w nim pościeli założonej wszystko jest schowane :) ) W przyszłym miesiącu dokupię ciuszków jeszcze i kosmetyków. Muszę sobie kupić też koszulę do szpitala bo nie mam :( Podaję link z allegro co zamówiłam ostatnio małemu:

http://www.allegro.pl/item115464213_nowa_karuzela_z_projektorem_pilotem_fisher_price_.html

W sklepie widziałam za 220 zł starsznie mi sie podobała ale wydawała mi się trochę droga i znalazałm na allegro i nie mogłam sie oprzeć. Teraz czekam na paczkę, którą odbierze Iza1 bo ja nie mam jeszcze kodu żeby móc zamówić :( dlatego Iza1 zamówiła w moim imieniu :laugh:

Wczoraj moi rodzice byli u nas i spytali czy mamy upatrzony wózek dla dzidziusia. Upatrzyliśmy w hurtowni wózek firmy Mikado Ox-ford trójkołówy strasznie nam się podobał tylko, że jeszcze nie ma takiego koloru co byśmy chcieli (wózek jest wielofunkcyjny z fotelikiem (fotelik z adapterem) także jest gondola, rączka regulowana, buda przewiewna, koła pompowane, spacerówka, torba, kosz na zakupy i nie jest aż taki ciężki. Rodzice nam go sfinansują w całości strasznie się ucieszyłam bo mam ten wydatek z głowy :laugh:

Teraz uciekam jadę do moich rodziców na kawkę tzn. ja na herbatkę :laugh: i pójdziemy gdzieś na spacer piękna pogoda jest.

reklama
diablica się uśmialiśmy z mężem z Olka pod leżaczkiem ;D super ;D

sandros jak sonia dokazuje to faktycznie już jej lepiej :) a jak przemeblowanie pokoju ? :D

baska ekstra że rodzice wam finansują wózek!! :) na pewno duuuuży macie ten wydatek z głowy ;) ekstra karuzelka! :)

my po gościach :) fajnie było :)

Do góry