reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Baska- czerwony wózek jest dobry i dla dziewczynki i dla chłopca
Ale ja nie jestem obiektywna  ;D bo sama mam czerwony.
I podoba mi sie ten Mikado, jest bardzo podobny do Drivera ;D
( i znowu nie będę obiektywna  :laugh:)

Karolinna- ja nie wiem, czy będę trzymać kciuki za Twoje mieszkanie  ;),
bo nie chcę , żebyś się wyprowadzała  :( :( :(

Anian- to super, że możesz jeść wszystko.
Martynka na wiele rzeczy reaguje bolesnymi wzdęciami,
dlatego sie ograniczam.

Sandros- fajnie, że masz kogoś, kto pomoże Ci w przemeblowaniu
Sama lepiej nie dźwigaj ciężkich mebli.
Super, ze Sonia obyła się bez antybiotyków :)

reklama
Mokkate z tą sł€żbą zdrowia to mam na bieżąco widok rozpasania, korupcji i chamstwa. także absolutnie nie biorę tego do siebie :laugh: :laugh: :laugh:

Karolinna, pisz na bieżąco co z mieszkaniem, trzymam kciuki

Czarnulka, trzymaj się, bo jeszcze troszkę Ci zostało a tu ciepło, brzusio ciąży...odpoczywaj w miarę możliwości jak najczęściej

Mokatte- dzięki :laugh: i tu masz rację Implast Driver jest podobny do Mikado Oxford tak samo prawie jest zrobiony tylko Implast jest moze jakieś 2 kg lżejszy :laugh: Implast był dla mnie trochę za drogi i bez fotelika a Mikado Oxford ma fotelik w cenie a nie chciałam od rodziców wyciągać dużo kasy i tak dużo nam dali, że sfinansowali cały ten wózek.

nie dziękuję za trzymanie kciuków ;D jak sie czegoś dowiem to zaraz napiszę :)

sandros ekstra że Sonia zdrowa! to z rafałem na przyjacielskiej stopie czy jesteście razem ?

mokkate gdyby to nie był komplement to bym się zdenerwowała ;D

no powoli kłądę się spajku ::) (jak to mówię do Lenki :D )

słodkich marzeń sennych! :)

tndoges7.jpg

Witam,

Wszyscy pozyczyli, nie bede gorasza - Miłego dnia.

Karolina juz ze soba rozmawiamy, ale nie narazie nie mieszkamy razem. Dalej jestem na niego zla, do tego dochodzi jego obecny brak zainteresowania Sonia.... Mysle, ze jak do nas przyjezda, to przynajmniej powinien z nia czas spedzac, a przyjezda i prosi o 30 min, bo chce sie przespac  :mad: Moze we Wloszech odpoczne i spojze na to inaczej...

No i mam nadzieje, ze uda Ci sie i dostaniesz mieszkanko... Mam tylko nadzieje, ze nie moim kosztem  ;) Zartuje oczywiscie. Mnie jak narazie jeszcze nic nie przyslali, jestem dobrej mysli, bo ostatnio dosc szybko odpowiedzieli i to nie byly dobre wiesci  ::)
Mam nadzieje, ze niedlugo bedziemy urzadzaly parapetowy ;D

Pozdrawiam,

reklama
Witam was wszystkie. Ja na chwilkę bo za chwilę muszę wziąść się do obiadu :laugh: Przyjechalam niedawno ze sklepu. Mam nowy nabytek mamy już wózek dla małego ale zawieżliśmy go do rodziców i tam bedzie aż malutki znajdzie się na świecie :laugh:

Iza- jak tam okna wprawione już??? Pewnie je pucujesz :laugh: Jak usg bioderek???

Do góry