reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziękujemy za życzonka miłego dnia ;D

sandros hehe,na pewno nie Twoim kosztem :D a gdzie składałaś to podanie ? do katowic czy tych? no i koniecznie musimy urządzić parapetówy ;D no i nie zaciekawie że rafał tak mało chce spędzać czasu z sonią ::)

baska
no to już masz spokojniejszy sen skoro "mercedes"zakupiony 8) :)

wróciliśmy z centrum,co było do załatwiania to załatwione :) uff a słonko przygrzewa :)

hoppbabyra7.gif

reklama
Karolinna- powiem ci, że już jestem spokojniejsza :laugh: Jednak pozostaliśmy przy kolorze czerwonym i mam nadzieję, że nie będziemy żałować :)
Teraz tylko brakuje nam kilka drobiazgów i dzidziusia :)

Witam,

Karolina no wlasnie skladalam w Katowicach - wlasciwie dwa razy, raz stwierdzili, ze mi sie nie nalezy, poczym zmienily sie przepisy co do metrow przypadajacych na osobe i okazalo sie, ze sie kwalifikuje... Donioslam papiery i czekam, narazie troszke ponad miesiac...

A co do Rafala... Mialam nadzieje, ze jak nie bedziemy mieszkac razem, to bedzie wpadal wypoczety i pelen chceci do zajmowania sie Sonia, skoro przez pare dni jej nie widzi... Widac nie zawsze jest jak nam sie wydaje.
Usprawiedliwiam go troszke; on jest jak czesc mezczyzn uwazajacych, ze takimi dziecmi zajmuja sie mamy, a jak dorosnie, bedzie juz mowic, rozumiec zabawy, to sie wlacza...

Ale pochwale sie - dzis zrobilam wielkie pranie, troche tak smiesznie, ze na tydzien przed wyjazdem, ale tak pieknie slonko swiecilo...
Wypralam wszystkie koce, poduszki, miski, nawet materacyk od Soni odswiezylam - teraz wszystko pachnie Lenorem Aroma.... - super.

Pozdrawiam,

baska za fajna pogoda ;)

sandros twój men to typ faceta który "przychodzi na gotowe" ,denerwuje mnie takie podejscie do życia :p ty sie narobisz ,wychowasz a twój sobie przyjdzie na odchowane :p a co do przyznania mieszkania to podobno czeka się na decyzję przez 2 tyg ::) czemu tak długo ci nie odpowiadają ??? i ile teraz przypada metrów na jedną osobę ?

Witam,

Karolina moze mnie nie odpowiadaja, bo ja tylko donosilam dokumenty, wiec moze juz moj wniosek zostal automatycznie przyjety lezy na stercie tych, czekajacych na przydzial ::)
Wczesniej przypadalo 5m, a odrzucili, bo na osobe u mnie bylo 5,1 m... - paranoja, teraz jest troszke ponad 6m

Pozdrawiam,

Witajcie dziewczyny :)

Ja jestem po wizycie u gina :) Same pochwały dostałam ;) Bo w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg,a dzisiaj okazało sie że jak na razie przybyłam tylko całe 4 KG :D i schudłam na twarzy i nie mam opuchniętych wcale nóg ( bo przy Wiki miałam nogi jak balony) A więc jestem wniebo wzięta ;) A bóle brzucha które tak bardzo mi dokuczają,to bobasek mi uciska coś w brzuszku i dlatego tak boli :( Dobrze że to niedługo się skończy :)

No i dzidzia waży 2400 g a tu jeszcze do końca troszke zostało :)

A teraz sesja zdjęciowa z wczorajszej wyprawy nad wode :)

A o to mój brzusio

Ja i moja mała gwiazdeczka :)

plum,plum :)

No i nowa koleżanka Wiki,a tata pilnuje :)

Basiu super ze macie juz wózio :) Juz nie mogę sie doczekać aż zobacze pasażera tego pojazdu ;)

Karolinko Ja trzymam bardzo mocno za przydział mieszkania!!! I bez parapetówy się nie obędzie :) ;)

Sadruniu wszystkie chłopy są takie same :( wrrrrr... moze z czasem sie zmieni??? Nie zamartwiaj się tak kochana,bo aż mi jest z twojego powodu przykro :( :-*

Izuniu Jak tam na bioderkach?

czarnulka - to dzidzia rośnie :laugh: Ja przytyłam narazie równe 11 kg. A co do pasażera wózka to już niedługo go zobaczysz :)

reklama
Rano zaczęłyście życzeniami miłego dnia, to ja teraz pożyczę Wam przyjemnego wieczorku :)

baska super, że macie już wózek, ani się nie spostrzeżesz a Małego już będziesz nim woziła :)

sandros i karolinna trzymam kciuki, żeby Wam przyznali. A długo się czeka?

czarnulka ładnie już Maleństwo waży i Ty ładnie wyglądasz z brzusiem i córeczką. Tylko się oszczędzaj! :)

A ja jestem happy!!! Moja ciocia zgodziła się zaopiekować Małą jak wrócę do szkoły. Tak więc nie będę się AŻ tak bardzo o nią zamartwiać i może uda mi się poprowadzić parę lekcji ;) a jak nie, to dzieciaki będą szczęśliwsze ;D. Dziś dostałam pudełko dla Małej z jakimś próbkami i mam lekturę do czytania :)

Do góry