reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
sandros
sandros pisze:
zazdroszcze mama pracujacym, a szczegolnie, ze ostatnio jestem sama z Sonia, nikt mi nie pomaga... Pewnie jak zaczne pracowac, to bede inaczej spiewac :p
na pewno ;D

iza gratuluję karolci :D

frezja miło znów Cie gościć w naszych skromnych progach :D gratuluję czołgającej się w ekspresowym tempie Natalci :D

a dziś Lena była na randce z ... grzesiem od mmm ;D grześ wreczył Lence śliczną małą różę ;D ;D ;D A my mamy (karolinna ,mmm i mokkate )zajadałyśmy się lodami :D martynka oczywiście spała ( ::) de ja vu) a pozostała dwójka dokazywała :)

20gd6gx.jpg

20gd6kp.jpg

20gd6pg.jpg

reklama
Karolinna Karolcia dziękuje za gratulacje!!!
fajne fotki :) fajne spotkanko miałyście :) Mokkate ma się dobrze z Martynką  ;D ciągle śpi  ;) Lenka robi fajne minki do zjęć :) a z Grzesia już naprawdę duży kawaler :)
A ja już wszystko przygotowałam do wyjazdu, nie wiem jak się pomieścimy, tata ma co prawda poloneza ale ma w bagażniku instalację gazową, a ten nasz wózek to kolos. Ale może jakoś się pomieścimy ;)

mamy piątego z kolei ząbka ;D lewą dolną dwójeczkę!!! :D

iza1 życzę szczęśliwej podróży! i czekam na foteczki :) nie przegrzejcie się tam!

a Lenka już leży sobie w łóżeczku :)

tnkusjesx5.jpg

Witam,

Karolina i Frezja gratuluje kolejnego zabka

Widac spotkanko udane, mamy rozradowane, dzieciaczki rowniez.

Cos dzis do kitu jestesm, wiec wybaczcie, ze nie pisze za duzo.
Bylismy dzis na zakupach przed wyjazdowych.... W koncu kupilam sobie jakas bielizne, teraz jeszcze reszta ciuszkow....

Pozdrawiam,

A my wruciliśmy niedawno z nad wody Wiki to z wody by wcale nie wychodziła A ja też sie pomoczyłam troszke w koszulce
Było bajecznie!!!

Hej!
Spotkanko udane, było fajnie, lody pyszne.

My wróciliśmy dopiero przed 18 do domu :) woda jednak dobrze robi w takie upały (aluzja o karolinny :p )

trochę się spiekłam, u mnie to coś nowego :p

gratulacje dla Lenki i Natalki z okazji nowego ząbalka :)

frezja jak Ty przezyłaś tyle czasu bez bb ??? ;) mam nadzieję że się poprawisz ;) :p

iza wypocznijcie porządnie :)

basia dawno nie pisała pewnie bawi sie karuzelą ;) wcale się nie dziwię ;)

sandros no no ,ciekawe co to za bielizna ;) ;) fajne jest takie kupowanie sobie ciuszków :) ja już nie pamiętam kiedy to robiłam :p

mmm
mmm pisze:
woda jednak dobrze robi w takie upały (aluzja o karolinny :p )
ha...ha...ha :p ;D no może się skuszę :p .A róża stoi u Lenki w pokoju :)

dziewczyny,która z was daje dzieciaczkowi jedzonko ze słoiczków ?

a i kupiłam sobie lokówkę na allegro,kasa przesłana,czekam na listonosza :)

no właśnie ,gdzie basia ???
mmm pisze:
basia dawno nie pisała pewnie bawi sie karuzelą ;) wcale się nie dziwię ;)
;D ;D ;D

dobranoc!!!

karolinna pisze:
A róża stoi u Lenki w pokoju :)

dziewczyny,która z was daje dzieciaczkowi jedzonko ze słoiczków ?

a tatuś pozwolił zamieszkać róży w pokoju jego córeczki ??? ;)

ja czasem daję, a czasem nie ;)

hehe,pozwolił :D w ogóle nachwalić się nie mógł ,jaki kulturalny, młody mężczyzna był na randce z jego córką ;) aż mnie zadziwił ;) wcześniej taki był zaborczy a teraz... op prostu grześ to swietna partia :D
a co do słoiczków to szkoda że wcześniej nie powiedziałaś :p ( na spotkaniu mówiłaś że tylko gotujesz grzesiowi) bo ja mam trochę słoiczków w ogóle nie otwartych( ;) ) z których Lena już nie będzie jeść bo ja jej tylko gotuję ;) ::) .Jak chcesz to mozesz kiedyś podskoczyć a chętnie Ci je oddam :)

tym razem naprawdę dobranoc :)

reklama
Dziewczyny dzięk! Mam nadzieje że tam wypoczniemy i że Karolka będzie grzeczna :)
Karolinna - gratulacje dla Lenki, jej buzia regularnie się uzbraja  ;D, ciekawe kiedy Karolci pierwszy wyjdzie :)

Baska pewnie się bawi z mężem tą karuzelką  ;D wiem że na pewno się im podoba :)

Dobranoc! Jutro juz pewnie nie będę miała czasu tu zajrzeć więc trzymajcie się zdrowo! Buziaki dla wszystkich słodkich dzieciaczków a dla tych w brzuszkach buziaki w brzuszki  ;)

Do góry