reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Basia czas strasznie szybko ucieka i dzieci nam tak szybko rosną że szok, a szukam pracy bo mnie zwolnili, pisałam o tym na wątku zamkniętym.

Dziś kolejna rozmowa kwalifikacyjna, trzymajcie za mnie kciuki...

reklama
MamaBoo - tylko pampersy i chusteczki nawilżone i coś do smarowania pupci a ubranka oni dają swoje tak przynajmniej było...

iza - przykro mi....

MamaBoo - ostatnio odkryłam, że pampersy Dada z biedronki są o połowę tańsze od pampersów a wyglądają tak samo miałam na próbe i teraz czekam jak mi pampersy sie skonczą to przechodzę na Dada są one w białym opakowaniu i naprawdę rewelacyjne a niewiedziałam jak wygladają i się przekonałam na własne oczy i byłam w szoku, że przepłacam a te w biedronce równie są super :)

Basia właśnie też słyszałam, ze z Dady są bardzo dobre. Ja nigdy nie używałam oryginalnych pampersów, ale mam koleżankę, która tylko takich używa, kupuje na allegro i wychodzi ją ok. 39 zł paczka.

Basia a teraz w Biedronce jest promocja na te pieluchy-podwójna paczka za 39,99zł.Właśnie dzisiaj się po nie wybieram.

Iza wszystkiego naj...naj.naj... z okazji urodzin, duzo zdrowia, szczęścia, pomyslności samych radosnych chwil i spełnienia marzeń

reklama
Cześć lasencje

Fajnie że dziś się rozpogodziło, bo mamy w planach grill :-) , w piątek byłam na Dniu Matki z grupy Daruni, to był jej pierwszy występ, ale przeżywałam tak samo jak pierwszy występ Lenki:tak: za to u Lenki będzie przedstawienie we wtorek.

mamaboo całkiem fajny ten kolor, świeży i niestandardowy , bo z reguły chłopcy mają niebieskie pokoje;-) u nas dziewczynki mają pokój różowy przez co potwierdzamy stereotypy :-p;-)

iza sto lat złożyłam już na fb :tak: ale i tu mogę STO LAT:-D jak rozmowa kwalifikacyjna?

pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom miłego dnia :cool2:

Do góry