reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
diablica napisz po pracy jak ci minęło :)

baska nie dziwię ci się że nie dajesz rady już w te upały :p życzę ci żeby twój synek spał dłużej ;) życzę super udanej drugiej rocznicy :) żeby mąż dotrzymał obietnicy :)

mokkate hm,na razie smarujemy te krostki,zobaczymy jak zejdą czy coś wyskoczy ::) karmiłaś po drodze czy martynka wytrzymała do domku ? ;)

anian mnie też włosy bardzo wypadały po ciaży ale ... samo przeszło ;) trzeba po prostu przeczekać no i łykać witaminki :) podobno w ciąży w ogóle nie wypadają wiec teraz mają sporo do nadrobienia ;)

olak
fajnie kordianek wyglada :) w tej chusteczce to jak mała dziewczynka :D ;) a trawa ma dużo witamin ;D ;)

miłego popołudnia...a ja muszę isć zmywać :p

na włosy próbowalam różnych sposobów...jeszcze spróbuję tego http://www.allegro.pl/item113988279_szpik_konski_do_wlosow_efekt_od_1_uzycia_gw.html
jak będzie znowu wystawiał

Karolinna, chciałam mieć córkę i teraz wystarczy, że założę synkowi chustkę i już mam ;)
Ale to jednak prawdziwy chłopczyk...
img0001fs0.jpg

Witam,

Wlosy mi tez okropnie wypadaly, do dzis jeszcze leca, ale teraz to mysle, ze te upaly je oslabiaja. Bylam z tym problemem nawet u dermatologa, po paru probach roznych mieszanek, kobieta zalamala rece...

MMM Grzes super stoi, a i swietny z niego pomocnik.

Mokkate, ja tez obecnie zaczynam cierpiec przez osemki, od paru lat daj mi sie we znaki, a ciagle zadnej nie widac :mad:

Justyna - moze to etap dorastania, pamietam, ze Sonia przechodzila w tym okresie taki etap. Szybko mija, szkoda, ze dochodza upaly. Cierpliwosci i nie ulegaj, a napewno zaniedlugo bedzie zno grzeczniutka.

Pozdrawiam,

MMM dziś dopiero zobaczyłam zdjęcie Grzesia, jak odkurza. Te papucie!!! super fotka. Patrzyliśmy z mężem zachwyceni, że prawie rówieśnik Kordiana i już chodzi. Brawo

Karolina- Martynka wytrzymała, za to potem jak sie przyssała........ :laugh:

Sandros- jak przygotowania do wyjazdu? Walizka spakowana? Jedna? Dwie?....

hejka!!

dzięki za miłe słowa i pamięć :) Dzisiaj był ciężki, pracowity dzień :)

Olak Grześ jeszcze nie chodzi, ale stabilnie się opiera. Zdradzę sekret ;) na zdjęciu też opiera się o rurę od odkurzacza :D Grześ też jest wielbicielem trawy :) Ciekawe czy ta odżywka faktycznie działa, napsz jak już wypróbujesz.

mokkate z Martynką to tylka zwiedzać świat. Śpi dużo i je kiedy trzeba :D

karolinna u Was chłodniej w kamienicy ??? Bo u nas to już nie i się rozpływamy :(

Chłodnej nocki, ja mam już dość idę pod prysznic

Napiszę wam, że teraz nawet na chwilkę nie mogę Leny spuścić z oka... znalazła nowe hobby ;D jak sobie siedzi to zaraz wyciąga łapki w przód odbija się na nóżkach i ląduje na brzuchu i tak na okrągło ;D (oczywiście muszę znów ją posadzić ,bo tego jeszcze nie opanowała ;) ) .Nawet za potrzebą nie ma jak pójść ;)

sandros faktycznie coś napisałaś na bb :D ;)

mmm u nas troche chłodniej w domu niz na dworze a to duzy plus!! w sumie każda niższa temp ,nawet 1O w tych warunkach jest korzystna :) .

mokkate a jeszcze jedno: czy Daria niosła Martynke do domku? ;)

reklama
Do góry