reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
co do mężów..... no cóż ja w tym roku obchodzę 10 lat po ślubie.... razem jesteśmy 16 lat... więc same rozumiecie.... choćżadko bożadko ale mój mąż wpada na fajne pomysły.... więc nie narzekam.....

a co do zwierzątem... mamy psiaka już 6 lat.... i nie narzekam.... a Olek aż piszczy na jego widok.....

reklama
Witam!
Ja się melduje dopiero teraz, bo mój ślubny od niepamiętnych czasów miał wolną sobotę.
Rano zakupy, a potem wybraliśmy się do Pszczyny.
Zamek nie zaliczony (kasy już były zamknięte), ale park prześliczny. ::) ::) ::)
Bo powiem Wam w tajemnicy, że tam jeszcze nie byłam. :-[ :-[ :-[
Tak tak, bardziej znam zamki na Pomorzu niz we własnym regionie. :p

Psa nie mam, ale Daria marzy o nim od bardzo, bardzo, bardzo dawna.
Myślę, że to mogło się zacząć już w brzuszku ;D

karolinna pisze:
anian pisze:
karolinna pisze:
trzeba ich jakoś zmobilizować :p co by tu wymyślić ??? żadne dyskretne dawanie sygnałów nie działa, a jak mówię mu o tym wprost to i tak nic :p hehe ;) moze któraś to szczęściara i nam podpowie :D ;)

CZEKAMY ;)
w trybie natychmiastowym ;D

:laugh: :laugh: :laugh:
Może nie czekajcie zbyt długo, żebyście nie skostniały przypadkiem ;) ;D.
(taki mi się kawał przypomniał- siedzi szkielet kobiety na ławce,
a w rękach ma tabliczkę : Czekam na idealnego mężczyznę :laugh:)
Idealny facet nie istnieje, a romantyków jest niewielu.
Trzeba im to powtarzać aż do znudzenia, to może w końcu jakaś reakcja będzie.

Daiblica- to macie podobny staż jak my :)
(nam 1 października stuknie 12 lat po ślubie, a 14 jesteśmy razem)
I tez nie narzekam.. ja to z tych szczęśliwych w małżeństwie jestem.... ;D
Gratulacje z okazji 10 lat po ślubie!!!

Wklejam kilka zdjęć z naszej wycieczki do Pszczyny.

Spacer po parku. (Nie musze Wam mówić co robiła Martyna? ;D)
jazdairimartynka3.jpg

Daria z tatusiem na moście ....;D
namociejf0.jpg

.... i w łódce
nadcesm4.jpg

Martynka po karmieniu Z OTWARTYMI OCZKAMI :laugh:
pokarmieniuqi9.jpg

Zmykam spać. Pa, pa!

witajcie z rana :)

anian
anian pisze:
ale chiwawa jest piękny!!!
może ... ale Lena pewnie załatwiła by go jednym pacnięciem rączki :D ;)

diablica długo jesteście po ślubie! a na jakie pomysły wpada tówj mężuś ? :)

mokkate fotki super :) widać że wspaniale spędziliście czas :) ostatnie zdjęcie to chyba fotomontaż ;D (chodzi mi oczywiscie o to że martynka nie śpi ;) ) ,powiem ci że dawno się nie spotkałyśmy ::)

dziś na prawie cały dzień wybywamy do teściów :)

karolinna pisze:
anian
anian pisze:
ale chiwawa jest piękny!!!
może ... ale Lena pewnie załatwiła by go jednym pacnięciem rączki :D ;)

:laugh: :laugh: :laugh:
To silna kobietka z niej ;)
Biorąc powyższe pod uwagę pozostaje wam bernardyn, brodacz monachijski lub wilczur ;)

karolinna pisze:
mokkate fotki super :) widać że wspaniale spędziliście czas :) ostatnie zdjęcie to chyba fotomontaż ;D

:-[ Skąd wiesz?
Ale mnie łatwo przejrzeć ;D ;) ;)

A co do spotkania, to czekam aż Piotrek wróci do pracy
i znowu Cię gdzies najdę ;D
Tak że strzeż się ,bo nie znasz dnia ani godziny... ;)

Miłej niedzieli mamuśki i dzidziolki!!!!!!!

witam ponownie i kłaniam się w pas ;)

wróciliśmy od teściów :) nawet fajnie było ;) przespalam się i wzięłam prysznic ;D już nudzi pewnie nas wszystkie narzekania na gorąco ale jest paskudnie gorąco :p

diablica
diablica2 pisze:
karolinna.... jakie pomysły.... czasami jakieś prezenciki.... jakaś wycieczka....
no to się masz
cool.gif

mokkate
mokkate pisze:
Biorąc powyższe pod uwagę pozostaje wam bernardyn, brodacz monachijski lub wilczur ;)
hyhy.jpg

mokkate pisze:
karolinna pisze:
mokkate fotki super :) widać że wspaniale spędziliście czas :) ostatnie zdjęcie to chyba fotomontaż ;D
:-[ Skąd wiesz?
Ale mnie łatwo przejrzeć ;D ;) ;)
jezor.gif

mokkate pisze:
A co do spotkania, to czekam aż Piotrek wróci do pracy
Piotrek kazał spytać czy ty go nie lubisz
icon_question.gif
g.gif
;)

hm,coś na kolację trzeba by było wykombinować :)

hej !!! ale skrobiecie tu ze znów nie nadażam buuuuuuuu

Zdj śliczne !! i jaka mała Mokatka juz długaśna :D

kurcze Liwia daje mi tak popalić złośnica sie zrobiła i płaczek !! generalnie radosne dziecko a za chwile ryk i wrzask - potwierdzić to mogą rodzice Diablice bo mieszkają obok ..... normalnie mam dość czasem skiłczy miałczy poza tym nie chce zrezygnować z cyca a ja mam juz dość karmienia - buuuuuu dzis z bezradności sie popłakałam bo tyle co zasneła na chwile se siadła i zaraz od nowa szopka normalnie mam juz dość i ciągłe zwalam to na zęby to na upał srupał ale ile idzie ....

ale zasmuciłam :(

reklama
Hejka!

A my dzisiaj byliśmy na kinderbalu, było fajnie. Grześ był najmłosza, jak go dzieciaki dorwały i zaczeły gilili gili robić ::) to był ubaw  ;D ;D ;D , on oczywiście powagę zachował  :laugh:

mokkate fajne są takie wycieczki, my kiedyś z Jarkiem co weeken gdzieś wybywaliśmy, ale jeszcze wszystko przed nami  :laugh: Super zdjęcia :)

a to nowa umiejętność Grzesia

Do góry