• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a bo mi się marzy jakaś kolacja przy świecach... jakiś bukiet ze 100 róż i jakiś taniec-przytulaniec ;D a mąż jakoś tak dziwnie na mnie patrzy jak mu o tym mówię :P .

anian, diablica jak macie jakiś sposób żeby przekonać do tego męża to piszcie ;)

trzeba ich jakoś zmobilizować :P co by tu wymyślić ??? żadne dyskretne dawanie sygnałów nie działa, a jak mówię mu o tym wprost to i tak nic :P hehe ;) moze któraś to szczęściara i nam podpowie :D ;)

anian pisze:
karolinna pisze:
trzeba ich jakoś zmobilizować :P co by tu wymyślić ??? żadne dyskretne dawanie sygnałów nie działa, a jak mówię mu o tym wprost to i tak nic :P hehe ;) moze któraś to szczęściara i nam podpowie :D ;)

CZEKAMY ;)
w trybie natychmiastowym ;D

A tak poza tym mam pytanie : czy macie w domu pieski ? zastanawiam się czy nie kupić psiaka ::) maż to nawet by chciał ale ja obawiam się że nie dam rady z małym dzieciątkiem i psiakiem i moze kupić dopiero jak Lena będzie optrafiła się nim opiekowac ? ::)

nie posiadam zwierzaka i nie marzę o nim. Jest tyle pracy przy nim i jeszcze biedaczycho musiałoby się męczyć w bloku...ale na pewno Lence fajnie by się rosło w towarzystwie takeigo przyjaciela

anian pisze:
ale na pewno Lence fajnie by się rosło w towarzystwie takeigo przyjaciela
to mnie właśnie tak nastawiło, żeby pomysleć o psie juz teraz. Najlepiej jakimś małym ;) (tylko nie chiwawa ;D ) ,ale tak sobie myślę kto by z nim chodził na spacery ;)

chyba już powoli wymiękam i rzucę sie na łóżko :)

dobranoc anian bo widzę tylko we dwie tu zostałyśmy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry