reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
diablica chyba odleciała na tym mopie... ;D acha,dla Olo :-* z okazji skończenia 8 miesiąca!!! :)

ja siedzę przed kompem,młoda śpi :)

mało tu nas dziś... pewnie wszystkie babeczki wyszłyście teraz na dwór bo normalnie w dzień się nie da :o

czekam na kogoś,kto potowarzyszy mi dziś na bb O0 :)

reklama
karolinnko, też jestem ;) a Twoja fryzura the best!

mmm bo Ci Grzesiu odjedzie na jakimś rumaku ;)...ślicznie wygląda

diablica mam nadzieję, że nie odleciałaś :laugh:

A Mała uprawiała dziś wietrzonko wszystkich części ciałka...leżała goła i było jej dobrze...A na dworze to byłam dziś dwa razy, rano - jakieś zakupy i ok.17 na spacerek. I tu szok Pati usnęła mi na spacerze - już nie pamiętam jak to jest :) A teraz moja kruszynka już słodko śpi, a ja zabieram się za ogórki, żeby były małosolne...mniam już nie mogę się doczekać, aż będą gotowe, czyli do jutra (bo ja takie uwielbiam) :laugh:

diablica no ,na szczęście :D

anian dzięki :) a małosolne to stoją w kilku słoikach u mnie w kuchni ;D mój mąż strasznie je lubi,ja tam wolę kiszone :D ja na spacer z małą nie wychodzę ,bo co wyjdziemy w taki upał to potem przez resztę dnia jest marudna ::) dziś na spacerku nie była ,siedziała tylko przy otwartym oknie i miała kąpiel w wanience :) no i była grzeczna :)

marzy mi się takie 23oC :)

ja raz robiłam ogórki ale mi nie wyszły i całe musiałam wylać.... od tego czasu za ogórki raczej się nie zabieram..... więc może wpadnę do którejś z Was....... hihihi

hehe małosolnych to mogłabym się ze dwa słoje pozbyć ;) ale niedługo trzeba porobić zapasy kiszonych.

chyba niedługo poloże się spać bo się nudzę ::) jakos naszło mnie na marudzenie :p ale wam nie będę smucić bo mnie wygonicie :D ;)

karolinnko możesz posmucić, może przejdzie?? Mi pomaga wygarnięcie co we mnie siedzi i to w dowolnej formie ;)

karolinna..... marudź marudź.... to pomarudzimy sobie razem.... też mi samotnie i smutno.... Olo właśnie kopnął w kimonko więc zostałam całkiem sama..... ;D ;D ;D

reklama
diablica nie jesteś sama, masz nas. Ale jakby co masz zastępstwo ;) Ja też sama tylko, że mój mężulek pojawi się z pracy za jakąś godzinkę.

Do góry