Witam,
OlaK Brawo dla meza, za szybka reakcje i uratowanie malenstwa.
baska to faktycznie imprezy na caly weekend, nie dziwie sie, ze problemy z zapamietaniem wszystkiego
Mam nadzieje, ze odpoczniesz u tesciow- pomoczysz nogi w rzecce, a upal nie bedzie zabardzo doskwieral
mmm gratulacje dla Grzesia - widze, nauka idzie mu jak burza, pewnie jak przyjade to przeczytam, ze juz pieluch nie nosi
Odebralismy dzis paszport dla Soni - super jest, z rysunakami na kazdej stronie, a Sonia na zdjeciu tak niemowleco wyglada... Bardzo mi sie podoba.
Mialam cudowny ranek, Sonia byla kochana, wyszla mi fantastyczna jajecznica na pomidorach, swietne babeczki z owocami, to pie... sasiad popsul wszystko.
Na placu przed oknami sa sznury na pranie, od paru lat wszyscy sie na nich wieszaja. Czasem wieszam tam swoje pranie np. posciel od Soni lub biale koszulki, lubie pranie jak sie wysuszy na sloncu.
To dzis jak wieszalam podszedl sasiad i mowi:
- dlaczego wieszasz tu pranie, my wkopywalismy te slupki i nasze sznury, nie uwazasz, ze jestes bezczelna korzystajac tak z nich?
Wrylo mnie w ziemie, nie odezwalam sie, z takim burakiem nie warto kontemplowac i powiesilam pranie na suszarce w domu, ale przy oknie - tez na sloncu....
Zaraszam wszystkich lubiacych slodycze do Tychow - mamy jutro Święto Czekolady - na placu "pod żyrafa" w parku kolo UM - oczywiscie czekoladę beda rozdawac za darmo ;D
Pozdrawiam,