reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
OlaK pisze:
Muszę się koniecznie pochwalić moim dzielnym mężem. Godzinę temu uratował dziecko, które wyleciało z wóżka, przy wsadzaniu do autobusu. Autobus ruszy i w ostatniej sekundzie Ariel wyszarpał to dziecko. Sekunda więcej i byłaby śmierć na miejscu. Jestem ciągle pod wrażeniem.[/i][/size]

:o :o :o
Duże gratulacje dla męża!!!!!!
Nie chciałabym być na miejscu pechowej matki.
Chyba będzie Twojemu mężowi dozgonnie wdzięczna...

reklama
witajcie lasencje :)

justynka jak miło znów cię tu gościć :D wow,Liwia niedługo kończy roczek!!! :o

mokkate
mokkate pisze:
mMmm( ;)), Karolinna- myślę,
że będę wam potrzebna przy ustalaniu ceny ;D ;D ;D (mniam, mniam....)
koniecznie!!! :D :D :D

mmm
no więc te kilka słoiczków to : 3 małe gerbery z indyka , 1 sołik zupki jarzynowej z gerbera ,1 słoik Dynia z ziemniakami HIPPa i 1 duży słik gruszki williamsa z HIPPa :)
mmm pisze:
karolinna a w ramach wdzięczności zaproszę Cię na basen :p
:p :p :p ;D wiesz że ja na nic nie liczę ;D

olak brawo dla twojego męża!!! :)

diablica widziałaś justynę i nie dałaś jej po głowie że tu nie pisze ??? cyk cyk cyk cyk ... urlop się kończy ;) zawsze po urlopie gorzej mi się szło do pracy niz przez cały rok :p ;)

baska ładną rocznicę mają twoi rodzice!!! pogratuluj im :) ja bardzo lubię mieć tak aktywne weekendy ;D

miłego upalnego dnia!!!

Witam,

OlaK Brawo dla meza, za szybka reakcje i uratowanie malenstwa.

baska to faktycznie imprezy na caly weekend, nie dziwie sie, ze problemy z zapamietaniem wszystkiego
Mam nadzieje, ze odpoczniesz u tesciow- pomoczysz nogi w rzecce, a upal nie bedzie zabardzo doskwieral

mmm gratulacje dla Grzesia - widze, nauka idzie mu jak burza, pewnie jak przyjade to przeczytam, ze juz pieluch nie nosi  ;)

Odebralismy dzis paszport dla Soni - super jest, z rysunakami na kazdej stronie, a Sonia na zdjeciu tak niemowleco wyglada... Bardzo mi sie podoba.

Mialam cudowny ranek, Sonia byla kochana, wyszla mi fantastyczna jajecznica na pomidorach, swietne babeczki z owocami, to pie... sasiad popsul wszystko.
Na placu przed oknami sa sznury na pranie, od paru lat wszyscy sie na nich wieszaja. Czasem wieszam tam swoje pranie np. posciel od Soni lub biale koszulki, lubie pranie jak sie wysuszy na sloncu.
To dzis jak wieszalam podszedl sasiad i mowi:
- dlaczego wieszasz tu pranie, my wkopywalismy te slupki i nasze sznury, nie uwazasz, ze jestes bezczelna korzystajac tak z nich?
Wrylo mnie w ziemie, nie odezwalam sie, z takim burakiem nie warto kontemplowac i powiesilam pranie na suszarce w domu, ale przy oknie - tez na sloncu....
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Zaraszam wszystkich lubiacych slodycze do Tychow - mamy jutro Święto Czekolady - na placu "pod żyrafa" w parku kolo UM - oczywiscie czekoladę beda rozdawac za darmo  ;D

Pozdrawiam,

karolinna ... Justynę widziałam ale widziałam i słyszałam też że w jej domku praca wre więc ją rozgrzeszam .... ;D

a tak apropos.... wszystkie koleżanki chwalą się zębolami swoich pociech więc i ja melduję iż górna paszcza mojego Olka uzbraja się jużw stopniu zaawansowanym ;D ;D ;D

sandros pisze:
mmm gratulacje dla Grzesia - widze, nauka idzie mu jak burza, pewnie jak przyjade to przeczytam, ze juz pieluch nie nosi ;)
fajnie by było, ale przed nami jeszcze długa droga... pewnie tego nie piszesz żeby nie poddawać się :p
mnie też by wryło, gdybym coś takiego usłyszała :) jestem tchórzem z natury ;)
karolinna pisze:

mmm
no więc te kilka słoiczków to : 3 małe gerbery z indyka , 1 sołik zupki jarzynowej z gerbera ,1 słoik Dynia z ziemniakami HIPPa i 1 duży słik gruszki williamsa z HIPPa :)
mmm pisze:
karolinna a w ramach wdzięczności zaproszę Cię na basen :p
:p :p :p ;D wiesz że ja na nic nie liczę ;D
wiem że Ty jesteś dobra dziewczyna :) może lodami Cię przekupię :p

sandros to ci nagadał ;) szkoda że fajne riposty przychodzą zazwyczaj za późno ;D (mmm ty tchórz ??? nie pasuje mi to do Ciebie ;D )

diablica
diablica2 pisze:
karolinna ... Justynę widziałam ale widziałam i słyszałam też że w jej domku praca wre więc ją rozgrzeszam .... ;D
może gdyby tak były jakieś fotki na dowód ;D ;) .Z niecierpliowścią czekam na wieści o zębach Olo :D

mmm heh,wiem wiem że dobra ze mnie dziewczyna 8) :D i może lodami się kuszę :D .No i oczywiście gratuluję kupki w nocniku...oczywiście grzesia nie twojej ;D :laugh:

Lenka już śpi po kąpieli :) my też już po kolacji :)

dostałam wczoraj lokówkę i dziśmam "burzę" na głowie ;D
gfgffgfvl1.jpg

karolinna ładnie Ci, muszę przyznać, że masz fantazję :D :D :D

rozpuszczam się, nawet w kamienicy mamy 27 st. w mieszkaniu. Grześ w ciągu godziny przebudził się już 4 razy.

Dobrej, chłodnej nocki :)

PS. A to mój mały kowboj :)

Karolinna- jak Ci ładnie!!! Czy Lence też zakręciłas grzywkę, czy mi sie wydaje? ::)

Koreczku- chyba jesteś pierwszą osobą, którą cieszą upały :)
Aż Ci zazdroszczę...

Mmm- Grzesiu jak zwykle uroczy :)

Sandros- ale masz przyjaznego sąsiada...
Ostentacyjnie wynieś swoją suszarkę i postaw koło jego... ;)

reklama
no remoncik prawie sie skończył ostatnie poprawki no i jeszcze na mebelki do kuchni trzeba poczekać !!!

Diablica dzieki za usparawiedliwienie !!

ciesze sie ze o mnie pamiętałyście i nie wywaliłyście mnie z paczki :laugh:

zdjęcia super !!

ja chyba faktycznie wyparuje !! no nie ma czym oddychać a ten mój mały bobas wije sie i jęczy z tego ciepła noc kolejna do dupy :p

no właśnie roczek parwie z chwile trzenba cos myśleć !! w przyszłym tyg jedziemy gdzie po sukienkę ;D

Do góry