reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mokkate pisze:
Karola- jak tak dalej pójdzie, to będziesz musiałą Lenę w szelki zapinać.
a są takie ??? mi się marzą takie sprężyno-majtki, które zaczepia się w drzwiach i Lena by sobie skakała a ja mogłabym zrobić np. obiad ;D ;D ;D ;) widzę że dziś nie byłaś na spacerku :p ;) ,tam gdzie są te butiki z odzieżą i jest ten ogólnospożywczy otworzyli butik z torebkami
ggslinari0.gif
... mój mały bzik ;)

czarnulka dzięki :) a ja mam nadzieję że radek nie wyprowadził się z domu bo jakbyś sobie dawała radę wciąży i z Wiki ? a zaglądam sobie czasem na waszą stronkę rodzinną :D

sandros a nie boisz się że Sonia ci narozrabia gdy ty sobie dosypiasz do 6.30? ;D ;) jeszcze nie skończyłąś zakupów? leniuszek ;)

baska ha ha ha no i dobrze ze jesteś zmierzła :D ;) ciąża to jedyny czas kiedy mozesz sobie pozwolić na humorki dąsy itp i nikt nie może mieć ci tego za złe ;D a wydaje mi się też ze twój mąż jest pewnie troszeczkę już zazdrosny że dzidzia zajmie jego pierwsze miejsce w twoim sercu ;) wiec też bądź wyrozumiała :)

diablica
diablica2 pisze:
czarnulka godzenie już było? ;D ;D ;D
jaka ciekawska :o
jezorsmiesznysv7.gif
;)

a Lenka już sobie śpi z pełnym brzuszkiem po obiadku :)

reklama
karolinko Radzio sie nie wyprowadził :) A rade bym sobie dała ;) No i dzieki za odwiedzanie mojej stronki rodznnej :) Tylko nie rozumiem dlaczego do tej pory sie nie wpisałaś do księgi gości??????????????????????????????

diablica dzieki za wpis na naszego bloga :-* A karolina też jest ciekawska hihihi nie przejmuj sie hihihi

Hej!!!

Wyszłam z wanny pomoczyłam się troszkę w takiej trochę zimnej wodzie i od razu mi lepiej  :laugh: Gotuję zupę i w kuchni troszkę ciepło normalnie w te upały powinno być zabronione gotowanie  :)

Karolinna- mąż dopiero będzie pewnie zazdrosny jak maluszek bedzie na świecie chociaż on jak teraz ciągle mówi chce już malutkiego kąpać, przewijać, patrzeć jak śpi. Normalnie słodko to wszystko mówi i bardzo się cieszę że jest tak do tego nastawiony przynajmniej bede miała pomoc  :laugh:

Sandros - dzięki za słowa otuchy co do porodu...Fajnie lecisz na Sycylię. Ja jadę tylko do teściów koło Ustronia ale dobre i to przynajmniej zmieni się troszkę klimat  :laugh:

Diablica - miłego dnia w pracy. A gdzie pracujesz??? Kto zajmuje się twoim maluszkiem???

Karolinna, Sandros, MMM, Mokate, anian - wy jesteście na macierzyńskim jeszcze prawda??? Kiedy wracacie już do pracy czy będziecie na urlopie wychowawczym???

Wszystkie gdzieś wyjezdzacie niedługo tu na forum będzie głucho....

Fajnie było moje dziecko samo chciało chodzić na dyskoteki. Tańczyła jak urodzona imprezowa dziewczyna. Koleżanki ośmioletnie. Przeszła chreszt morski. Płynęłiśmy statkiem-to nie chciała wysiąść. Spróbuję wrzucić kilka fotek.

reklama
Do góry