reklama
makitoza
Fanka BB :)
Byłyśmy na wczasach matki z dzieckiem, były też grupy kolonijne dlatego moja mała mogła aktywne uczestniczyć w wielu imprezach.Ja sie również świetnie bawiłam bo była fajna kadra.
Witam MarięOlę
:laugh:
Interesuje mnie hipoterapia na terenie całego śląska.W Rudzie Śląskiej jest szkoła rodzenia na Bykowinie, ale nic specjalnego sama teoria. To fajnie że lekarz zaproponował ci poród w swoim szpitalu. Ja też rodziłam w szpitalu w którym pracował mój gin.
Silna ta Lenka już na nogach.
Fajnie było i się skończył gorączka ponad 38 i już wiem skąd to ranne marudzenie.
Miłej nocki
Witam MarięOlę
Interesuje mnie hipoterapia na terenie całego śląska.W Rudzie Śląskiej jest szkoła rodzenia na Bykowinie, ale nic specjalnego sama teoria. To fajnie że lekarz zaproponował ci poród w swoim szpitalu. Ja też rodziłam w szpitalu w którym pracował mój gin.
Silna ta Lenka już na nogach.
Fajnie było i się skończył gorączka ponad 38 i już wiem skąd to ranne marudzenie.
Miłej nocki
anian
no, no karolinnko pogratuluj swojej pannicy. Ani się obejrzysz a będziesz za nią biegała 
sandros zaszalej jutro i odgoń stres
A tym, że Mała piszczy nie przejmuję się kiedyś przestanie. Nie był to pierwszy dzień, gdzie piszczała a potem jej przechodzi tak więc zobaczę (usłyszę??) co jutro. :laugh:
sandros zaszalej jutro i odgoń stres
A tym, że Mała piszczy nie przejmuję się kiedyś przestanie. Nie był to pierwszy dzień, gdzie piszczała a potem jej przechodzi tak więc zobaczę (usłyszę??) co jutro. :laugh:
diablica2
mały wielki OLO :)
witam po pracy.... moje dziecko grzecznie bawi się misiakami w kojcu więc mogę trochę skrobnąć ;D ;D ;D
czarnulka.... dzięki za dobre słowo i ochrinę przed karolinną.... hihihi ;D ;D ;D
karolinna... dzielna twoja dziewuszka....
Baśka... jak miałam urlop to też oglądałam ten film.... masz rację , fajny.... ale leci w takiej godzinie że jak pracuję to go nie zobaczę,,,, :-[ :-[ :-[
sandros.... spokojnego pakowania, ja strasznie nie lubię tego robić....
MariaOla... Witaj w gronie.... w Rudzie byłam tylko na USG 3D i bardzo rozumiem twoje rozterki... sama takie miałam... Olusia pierwszy raz poczułam jak byłam w 5 i pól miesiąca... i do dziś pamiętam....
czarnulka.... dzięki za dobre słowo i ochrinę przed karolinną.... hihihi ;D ;D ;D
karolinna... dzielna twoja dziewuszka....
Baśka... jak miałam urlop to też oglądałam ten film.... masz rację , fajny.... ale leci w takiej godzinie że jak pracuję to go nie zobaczę,,,, :-[ :-[ :-[
sandros.... spokojnego pakowania, ja strasznie nie lubię tego robić....
MariaOla... Witaj w gronie.... w Rudzie byłam tylko na USG 3D i bardzo rozumiem twoje rozterki... sama takie miałam... Olusia pierwszy raz poczułam jak byłam w 5 i pól miesiąca... i do dziś pamiętam....
dzięki dziewczyny
wiem ,rośnie mi silna dziewuszka
też wam życzę takich silnych dzieciaczków
diablica
jejku,chyba idę spać :
dobranoc
diablica
diablica2 pisze:czarnulka.... dzięki za dobre słowo i ochrinę przed karolinną.... hihihi ;D ;D ;D

jejku,chyba idę spać :
dobranoc

justyna
o ludzie nie wyrabiam z czytaniem i pisaniem !!
mój mały terminator nie ma ani śladu po ukąszeniu ale całą noc spałam jak truśka i kukałam co chwila czy mi nie opuchła a rano patrze a tu nic nie ma ani bąbelka ufffffffff
gratulacje dla Lenki - to sie Karolinna zaczeło ..... ;D
mój mały terminator nie ma ani śladu po ukąszeniu ale całą noc spałam jak truśka i kukałam co chwila czy mi nie opuchła a rano patrze a tu nic nie ma ani bąbelka ufffffffff
gratulacje dla Lenki - to sie Karolinna zaczeło ..... ;D
diablica2
Justyna.... to fajnie że liwia nie ma żadnych konsekwencji po owadzie.... ;D ;D ;D... jak remoncik... widzać końcówkę.... a tak apropo... nie tylko Karolinnie się zaczyna ja też już mam próbkę turbodoładowania w napędzie Ola.... ;D ;D ;D
M
MariaOla
Gość
Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie :laugh:
Miałam na myśli Szpital na Goduli ... uważnie przeczytam każdą opinię o nim
Jaki waszym zdaniem ma sens chodzenie do szkoły rodzenia przy innym szpitalu niż w tym, w którym będę rodzić .... chciałabym przede wszystkim wcześniej zobaczyć miejsce, w którym będę rodzić ????
Jak dziewczyny piszecie ... to na pierwsze odczuwalne ruchy maleństwa muszę jeszcze trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość, z którą niestety u mnie krucho ..... początkowo nie chcieliśmy wcześniej znać płci dziecka, a teraz już się nie mogę doczekać, aż się dowiem, podobnie jak mąż.
martaglo
W moich okolicach, a jestem z Bytomia, są zorganizowane grupy hipoterapeutyczne w stadninie koni w Zbrosławicach, ale moja znajoma ma własne konie i prowadzi także indywidualne zajęcia w Zabrzu - Rokietnicy, dodatkowo ma goldena Helmuta
przystosowanego do hipoterapii ... to drobna i ciepła osóbka ...
baska
Szczególne pozdrowienia dla Ciebie i twojego maleństwa, ale niebawem zostawisz mnie na tym forum, jako jedyną ciężaróweczkę
Miałam na myśli Szpital na Goduli ... uważnie przeczytam każdą opinię o nim
Jaki waszym zdaniem ma sens chodzenie do szkoły rodzenia przy innym szpitalu niż w tym, w którym będę rodzić .... chciałabym przede wszystkim wcześniej zobaczyć miejsce, w którym będę rodzić ????
Jak dziewczyny piszecie ... to na pierwsze odczuwalne ruchy maleństwa muszę jeszcze trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość, z którą niestety u mnie krucho ..... początkowo nie chcieliśmy wcześniej znać płci dziecka, a teraz już się nie mogę doczekać, aż się dowiem, podobnie jak mąż.
martaglo
W moich okolicach, a jestem z Bytomia, są zorganizowane grupy hipoterapeutyczne w stadninie koni w Zbrosławicach, ale moja znajoma ma własne konie i prowadzi także indywidualne zajęcia w Zabrzu - Rokietnicy, dodatkowo ma goldena Helmuta
baska
Szczególne pozdrowienia dla Ciebie i twojego maleństwa, ale niebawem zostawisz mnie na tym forum, jako jedyną ciężaróweczkę
diablica2
Witam Panie....
nie wiem czy to upały czy ciśnieniee leci w dół... ale czuję się jak bym kaca miała.... (a tylko wieczorem colę piłam)... Olek też coś marudzi... zawsze rano jak wstawaliśmy włączałam mu bajeczki i cicho i ładnie się bawił... a dziś zachowuje się jak by miejsca sobie nie mógł znaleźć....
nie wiem czy to upały czy ciśnieniee leci w dół... ale czuję się jak bym kaca miała.... (a tylko wieczorem colę piłam)... Olek też coś marudzi... zawsze rano jak wstawaliśmy włączałam mu bajeczki i cicho i ładnie się bawił... a dziś zachowuje się jak by miejsca sobie nie mógł znaleźć....
reklama
hej
szok! mała pozowliła mi poleżec dziś w łóżku do 7.oo

czarnukla jeszcze się nie wpisałam bo ja jakaś nieśmiała jestem chyba :
justynka

mariaola my też nie wytrzymaliśmy i też chcieliśmy znać płeć
mnie Lenka pierwszy raz tak naprawdę zdecydownie kopnęła 7 lipca rok temu
czyli w piątym miesiącu ciąży i od tamtego czasu kopała często
i ten pierwszy raz kiedy kopła tatusia w rękę
czeka was jeszcze wiele cudownych chwil w waszej ciąży 
diablica upał to chyba nie bo w koncu ta pogoda trwa i trwa :
a chyba nie zapowiadali zmiany opgody ??? moze to ząbki ?
a jakie bajki Olo rano ogląda ?
miłego dnia!.
szok! mała pozowliła mi poleżec dziś w łóżku do 7.oo
czarnukla jeszcze się nie wpisałam bo ja jakaś nieśmiała jestem chyba :
justynka
;D jak dla mnie moze być ;D . Co do Liwii to super że nie ma opuchniętego czółka ,bo jak by wyglądała na swoich pierwszych urodzinkach ???justyna pisze:gratulacje dla Lenki - to sie Karolinna zaczeło ..... ;D
mariaola my też nie wytrzymaliśmy i też chcieliśmy znać płeć
diablica upał to chyba nie bo w koncu ta pogoda trwa i trwa :
miłego dnia!.
Podziel się: