reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to wklejam dowód :D

svoh2.jpg

reklama
Byłyśmy na wczasach matki z dzieckiem, były też grupy kolonijne dlatego moja mała mogła aktywne uczestniczyć w wielu imprezach.Ja sie również świetnie bawiłam bo była fajna kadra.
Witam MarięOlę :) :laugh:
Interesuje mnie hipoterapia na terenie całego śląska.W Rudzie Śląskiej jest szkoła rodzenia na Bykowinie, ale nic specjalnego sama teoria. To fajnie że lekarz zaproponował ci poród w swoim szpitalu. Ja też rodziłam w szpitalu w którym pracował mój gin.

Silna ta Lenka już na nogach.

Fajnie było i się skończył gorączka ponad 38 i już wiem skąd to ranne marudzenie.
Miłej nocki

no, no karolinnko pogratuluj swojej pannicy. Ani się obejrzysz a będziesz za nią biegała ;)

sandros zaszalej jutro i odgoń stres ;)

A tym, że Mała piszczy nie przejmuję się kiedyś przestanie. Nie był to pierwszy dzień, gdzie piszczała a potem jej przechodzi tak więc zobaczę (usłyszę??) co jutro. :laugh:

witam po pracy.... moje dziecko grzecznie bawi się misiakami w kojcu więc mogę trochę skrobnąć ;D ;D ;D

czarnulka.... dzięki za dobre słowo i ochrinę przed karolinną.... hihihi ;D ;D ;D

karolinna... dzielna twoja dziewuszka....

Baśka... jak miałam urlop to też oglądałam ten film.... masz rację , fajny.... ale leci w takiej godzinie że jak pracuję to go nie zobaczę,,,, :-[ :-[ :-[

sandros.... spokojnego pakowania, ja strasznie nie lubię tego robić....

MariaOla... Witaj w gronie.... w Rudzie byłam tylko na USG 3D i bardzo rozumiem twoje rozterki... sama takie miałam... Olusia pierwszy raz poczułam jak byłam w 5 i pól miesiąca... i do dziś pamiętam....

dzięki dziewczyny :) wiem ,rośnie mi silna dziewuszka :D też wam życzę takich silnych dzieciaczków :)

diablica
diablica2 pisze:
czarnulka.... dzięki za dobre słowo i ochrinę przed karolinną.... hihihi ;D ;D ;D
zwarowalem.jpg
harhar.gif

jejku,chyba idę spać ::)

dobranoc
sleep1.jpg

o ludzie nie wyrabiam z czytaniem i pisaniem !!

mój mały terminator nie ma ani śladu po ukąszeniu ale całą noc spałam jak truśka i kukałam co chwila czy mi nie opuchła a rano patrze a tu nic nie ma ani bąbelka ufffffffff

gratulacje dla Lenki - to sie Karolinna zaczeło ..... ;D

Justyna.... to fajnie że liwia nie ma żadnych konsekwencji po owadzie.... ;D ;D ;D... jak remoncik... widzać końcówkę.... a tak apropo... nie tylko Karolinnie się zaczyna ja też już mam próbkę turbodoładowania w napędzie Ola.... ;D ;D ;D

Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie   :laugh:

Miałam na myśli Szpital na Goduli ... uważnie przeczytam każdą opinię o nim

Jaki waszym zdaniem ma sens chodzenie do szkoły rodzenia przy innym szpitalu niż w tym, w którym będę rodzić .... chciałabym przede wszystkim wcześniej zobaczyć miejsce, w którym będę rodzić ????

Jak dziewczyny piszecie ... to na pierwsze odczuwalne ruchy maleństwa muszę jeszcze trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość, z którą niestety u mnie krucho ..... początkowo nie chcieliśmy wcześniej znać płci dziecka, a teraz już się nie mogę doczekać, aż się dowiem, podobnie jak mąż.

martaglo
W moich okolicach, a jestem z Bytomia, są zorganizowane grupy hipoterapeutyczne w stadninie koni w Zbrosławicach, ale moja znajoma ma własne konie i prowadzi także indywidualne zajęcia w Zabrzu - Rokietnicy, dodatkowo ma goldena Helmuta ;) przystosowanego do hipoterapii ... to drobna i ciepła osóbka ...

baska
Szczególne pozdrowienia dla Ciebie i twojego maleństwa, ale niebawem zostawisz mnie na tym forum, jako jedyną ciężaróweczkę ;)

Witam Panie....

nie wiem czy to upały czy ciśnieniee leci w dół... ale czuję się jak bym kaca miała.... (a tylko wieczorem colę piłam)... Olek też coś marudzi... zawsze rano jak wstawaliśmy włączałam mu bajeczki i cicho i ładnie się bawił... a dziś zachowuje się jak by miejsca sobie nie mógł znaleźć....

reklama
hej

szok! mała pozowliła mi poleżec dziś w łóżku do 7.oo :o :D

czarnukla jeszcze się nie wpisałam bo ja jakaś nieśmiała jestem chyba ::)

justynka
justyna pisze:
gratulacje dla Lenki - to sie Karolinna zaczeło ..... ;D
;D jak dla mnie moze być ;D . Co do Liwii to super że nie ma opuchniętego czółka ,bo jak by wyglądała na swoich pierwszych urodzinkach ??? :D ;)

mariaola my też nie wytrzymaliśmy i też chcieliśmy znać płeć :) mnie Lenka pierwszy raz tak naprawdę zdecydownie kopnęła 7 lipca rok temu :) czyli w piątym miesiącu ciąży i od tamtego czasu kopała często :) i ten pierwszy raz kiedy kopła tatusia w rękę :D czeka was jeszcze wiele cudownych chwil w waszej ciąży :)

diablica upał to chyba nie bo w koncu ta pogoda trwa i trwa ::) a chyba nie zapowiadali zmiany opgody ??? moze to ząbki ? :) a jakie bajki Olo rano ogląda ?

miłego dnia!.

Do góry