reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A ja dzisiaj jestem i nerwowa i śpiąca :( Mam dosyć już tych różnych nastrojów :( Już tak bArdzo chcę być po porodzie ;D My prawdopodobnie pojedziemy na początku sierpnia na Mazury.Ale to sie jeszcze okaże,bo z kasą jak wszędzie nie za wesoło! Juz kupiłam dla bobaska wyprawke i rożek itp. :) Jeszcze tylko dla mnie w aptece i będzie gicior ;) A dzisiaj jade do koleżanki do szpitala zobaczyć jej maleństwo :) i nad wode! Porobie napewno fotki,a wiec puzniej wkleje! :)
A jutro czeka nas szczepienie Wikusi o godz.12 napewno będzie ostry płacz ;( Tak mi jej szkoda że az nie chce mi sie jej tam zawozić :( Ale niestety to konieczność! Trzymajcie cioteczki jutro kciuki za moją małą panne,by zcierpiała to dzielnie :)

reklama
A my jedziemy do lekarza uszy bolą chyba trochę przewiane.
MariaOla do doktora chodzisz prywatnie czy państwowo?
Na pewno nie warto chodzić do szkoły rodzenia w innym mieście jeżeli będziesz rodziła na Goduli. Szkoła nie jest rewelacyjna ale przzynajmniej nie będziesz się nudziła(pani oferuje kąpiel w wannie z magicznym przekładaniem rąk, wiązanie kaftaników) Jest spotkanie z lekarzem pracującym w Goduli - dr Dworaczek. Wizyta w szpitalu oglądanie oddziału.

Właśnie zamówiłam moskitiery na okna bo mamy w poblizu gniazdo os.

diablica mojej małej nie interesuje za zbytnio tv ani bajki w niej, woli jak oglądamy w jej ksiażeczce zwierzątka i ja je nazywam i jak one "robią" (krówka robi muu :D ) ;D .

baska a mnie by zwolnili czy byłabym w ciąży czy nie ;) taki rodzaj pracy ;) poza tym tyle się tam zmieniło :p na szczęście jestem na wychowawczym więc aktualnie mnie nie mogą tknąć :p

czarnulka
Tobie zostało tylko 33 dni :o :o :o a dopiero co byłaś w 3 miesiącu ::) jak stres ? jest ? ;)

mariaola czekam w takim razie na Twoją wiadomość o rychach twojej dzidzi :) a macie jakies marzenia co do płci ?

miłego wieczoru.

hej !!

co do remonciku i kuchni to juz prawie koniec a mebelki do kuchni dopiero edą sie robić !!

wieczorkiem zajrze

Diablica jak bedziesz ddo mamy jechac to daj znać

czarnulka.... trzymamy kciuki za Wikusię... ;D ;D ;D

Karolinna... Olek narazie chce wszystkie książeczki zjeść... więc oglądamy tylko drewniane i plastikowe... ;D ;D ;D

Justyna.... u rodzicówbędę chyba dopiero w przyszłym tygodniu bo w ty7m mam na południe...

Hej mamusie przyszlam sie pokazac ze zyjemy,
ale upaly takie meczace, ze jakos leniwie klepie ostatnio na BB
212egpj.jpg

Witam,

No to naprodukowalyscie. Nie mam sily dokladnie czytac - przepraszam.
Doczytalam cos o bajkach - naszczescie Sonia jeszcze ich nie oglada i narazie nie wykazuje zainteresowania, czasem spojzy na Cwirka :)
O porodach na Goduli nie mam pojecia
Hustawki nastrojow w ciazy... Ja nie musze byc w ciazy ::) Ostatnio ciezko ze mna wytrzymac - chyba denerwuje sie tym wyjazdem.

Super ujecie, oczy sa niesamowite - Izka-mummy-to-be

Dzis chyba sie juz pozegnam na jakis czas. Moze jeszcze rano zajze, ale watpliwe. Jutro Rafal wpada na chwilke i zabiera mi notebooka, musi go co jakis czas uruchomic, bo dziadek jak przyjade, to nie odpali :p, wiec jutro juz bede bez sprzetu.
Postaram sie wpadac do Was i zdac relacje, czy wulkan nie grzmi, tsunami nie zalewa, komary nas nie zjadly i taki tam.

Narazie

reklama
baska
Ja nie pracuję, studiowałam zaocznie prawo, ale że nerwus jestem i termin porodu mniej więcej na sesję przypada, to przerwałam je. Wracam od października 2007, gdy moje maleństwo będzie miało 9 miesięcy.

martaglo
Dzięki za info-Godulowe. Ja chodzę do Sante za darmochę, ale prywatnie wpadam do Sigmy na USG - wciąż do tego samego lekarza dr Szydełko.
Co do hipoterapii ... jeśli potrzebujesz więcej informacji to pisz śmiało, chętnie się odwdzięczę :)

karolinna
Napewno nie zapomnę się podzielić odczuciami z pierwszych ruchów dziecka, szczególnie, że to mój pierwszy raz będzie, a wszystko co nowe ekscytuje tym bardziej :D
Co do płci, to grunt by dziecko zdrowe było i nie pyskate jak dorośnie ... heehee , ale coś nam się zdaje, że na ostatnim USG widzieliśmy siusiaka i może być chłopak najprawdopodobniej JEREMI, a dziewczynka MAJA, NADJA lub JULIA (wciąż nie mogę się zdecydować ... ). Na następnym USG między 20 a 24 tyg. mój gin obiecał, że będziemy szukać płci :D

czarnulka
Jejku tak niewiele dzieli cię od spotkania z twoim słoneczkiem, pewnie już się ie możesz doczekać, a tak swoją drogą musi ci być ciężko w taki upał, podobnie jak basce ....... bidulki  ;)

Do góry