reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzieki za słowa otuchy !!

a mnie osa walła w sobote i dzis mam noge jak konewka zeby bylo mało to dzis moją Liwciorke w samo czułko użarła ale stracila życie w pensetkach Liwii ! dzielna kobitka nawet nie płakusiała jedynie jak żądło wyciągałam, oklady zrobila i modle sie żeby nie spuchła tak jak ja :( Dałam jej calcium i zadzwoniłam dla pewności na oddział dziecięcy jak pojawi sie duza opuchlizna to przyjechać :( ale mi sie sra ten tydzień od początku !!! i zaś smęce :mad:

reklama
witam.....
w pracy było nieźle.... dało się wytrzymać ;D ;D ;D
wkurza mnie tylko koleżanka z biura.... ale to już inna historia...jak by była facetem to powiedziałabym że jest bufonem i palantem..... ;D ;D ;D

Justyna.... uszy do góry..... Liwia i tak jest urocza.... ;D ;D ;D

czarnulka.... ty też uszyska do góry...kłutnia nie jest przyjemna ale później te godzenie... ::) :p ;D

karolinna... ja też czamami nie panuję nad wygłupami Olka ;D ;D ;D

mmm... ja też wskoczyłabym pod prysznic.... ale woda nie leci :mad:

mokkate pisze:
Fajnie, że możesz sie rano wyspać. Martyna przyjdzie do Patrycji na podszkolenie ;)

a Patrycja do Martynki nt. snu w dzień??? Coś za coś, Mała śpi mi max 2 godziny w dzień... :)

OlaK pisze:
Kordian lubi trawę, więc jedno z rodziców musi mieć jakiś gen zająca, nie ma rady :laugh:

;D ;D ;D

karolinna pisze:
anian mnie też włosy bardzo wypadały po ciaży ale ... samo przeszło ;) trzeba po prostu przeczekać no i łykać witaminki :) podobno w ciąży w ogóle nie wypadają wiec teraz mają sporo do nadrobienia ;)

chociaż jakieś pocieszenie. A witaminki łykam, ale mam już ich dość-pocę się po nich nadmiernie... :mad: :mad: :mad:

justyna masz dzielną córcie, na pewno szybko o tym zdarzeniu zapomni i Ty także. Trzymam kciuki :)

czarnulka to wyciągnij rękę na zgodę i będzie miłe pojednanie ;)

martaglo pisze:
My wrócilismy z wczasów. Nad morzem super pogoda, upałów wogóle nie odczuliśmy. Woda cieplutka.
Mała szalała na dyskotekach, dreptała 6km na nogach.

zazdroszczę...

A ja nie narzekam na upały. Fakt, wkurza mnie to wieczne ciepło, cierpię, że nie mogę się opalać, ale w domu da się jakoś wytrzymać. Ale pomimo tego, że kocham słońce marzę już o troszkę niższej temperaturze.

Dobrej nocki :)

witam bardzo niewyspana i zła.

Lena łapie się albo mnie ,gdy leżę bokiem,albo zagłówka łóżka i wstaje ,wiec cały czas muszę trzymać ręcę w stanie gotowości bo jeszcze nie wie że jak się puści to spadnie ;)

anian jak tobie dobrze!!!! moja córa też śpi w dzień max. dwie godziny ale wstaje o 5 rano :o

czarnulka mam nadzieję ze juz jesteście pogodzeni.

justyna dobrze ze tak szcześliwie Liwia to przechodzi!! dziekuj Bogu!

martaglo
super że wakacje się udaly :) .

diablica zawsze możesz do tej "wiedźmy" podejsc i powiedzieć "Olo mówi że jesteś be :p " ;D

i kolejny nie wyspany dzień :p

Karola- jak tak dalej pójdzie, to będziesz musiałą Lenę w szelki zapinać.
Teraz będziesz musiała mieć oczy dookoła głowy.

Mataglo- Super, że wyjazd się udał!
Wklejaj zdjęcia.

Diablica- zawsze możesz powiedziec, że to tylko jedna niefajna koleżanka ;D
a z całą resztą juz się przyjemnie pracuje...

Justyna- W czoło? A myslałam, że tam się nie da, bo za twardo.
Dobrze, że nie jesteście uczulone. Jak usłyszałam wczoraj o tej aktorce- Ewie Sałackiej,
to pomyślałam, że sporo może być osób, które nie wiedzą, że są uczulone na jad pszczół czy os...

Anian- z tego wniosek, że nasze pociechy muszą się spotkać ;D
i wymienić poglądy.
Może znowu jakieś spotkanko "Ślązaczek"?

wszystkie macie rację.... to tylko jedna taka "gwiazda"... i muszę z nią przebywać tylko 1 godzinę dziennie... a wczoraj tylko 15 minut... więc sobie poradzę... ;D ;D ;D

czarnulka.... jak tam stosunki damsko-męskie... godzenie już było? ;D ;D ;D

Karolinna- to się zaczyna dopiero...teraz musisz mieć oczy wszędzie

Czarnulka - nie martw się napewno szybko się pogodzicie ;)

Martaglo - to super, że nad morzem nie czułaś upałów. Ja chyba musiałabym tam wyjechać bo tu normalnie wysiadam, ale kasy nie ma :(

Ostatnio jestem podobno już zmnierzła - tak mówi mój mąż, ale to tylko dlatego, że takie upały i człowiek szybko się męczy i na dodatek zaczynam się powoli bać tego wszystkiego tzn. porodu, jak sobie dam radę itd.

Witam,

Mokkate ja ciagle jeszcze nawet nie mam polowy rzeczy kupionych, a co dopiero myslec o pakowaniu. Caly tydzien mam zawalony, dzis tylko jeszcze troszke luzu, a od jutra "sajgon"

Widze, ze nie tylko Sonia ma mode wstawania o swicie, tez wstaje ok 5, i spi wlasnie teraz, zawsze juz o 10 pada i spi dwie godzinki. Naszczescie, Sonia juz duza i moge sobie zawsze dospac tak do 6:30.

Czarnulka - ja tez ostatnio mam dola, ale to przez moje podworko, bo odpukac ostatnio tak nazekalam na Rafa. Nie wiem czy to czytal, ale w zeszlym tygodniu byl bardzo fajny - zajmowal sie Sonia, nawet sam zaproponowal, ze pojdzie z nia na spacer. Wiec jak widzisz, po klotni jest zawsze duzo lepiej - glowa do gory.

A upaly mamy. Jak w niedziele rozmawialam z siostra, to mowi, ze u nich goraca - jak my wytrzymamy, maja po 32` - wysmialam ja  ;D

Baska, nie mysl o porodzie, bedzie wszystko OK. Ja szlam z takim nastawianiem i bardzo milo wspominam moj pord.
A marudzenie - masz prawo, w koncu upaly, ciaza...

Pozdrawiam,

reklama
dzieki dziewczyny za te wszystkie miłe słowa :)
Dzisiaj jest juz lepiej :) A ja tam biore teraz na wszystko poprawke! Wkurzył mnie nieziemsko!

Basia dasz sobie rade ze wszystkim!

mmm fotka z odkurzaczem,poprostu powalająca!

karolinko Ty w loczkach i twoja Lenka wyglądacie super :)

mokatte super fotki! A maleństwo z otwartymi oczkami :) BOMBA!

Prawdopodobnie na początku sierpnia będziemy jechać ze znajomymi na mazury :) Ale to sie jeszcze okaże :)

i wpisujcie sie mamuśki :D będzie nam bardzo miło :D www.mojedzieci.mamy.pl

Do góry