reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziś Lenka pierwszy raz siedziała sama na huśtawce i ją lekko huśtałam ;D moze nastepnym razem będę miała aparat to strzelę fotkę :D

mamaboo naprawdę warto kupić ten wózek :)

zastanawiam się co pysznego zrobić na kolacyjkę :) .

reklama
Witam Panie.....
NARESZCIE DESZCZ....... ::) ::) ::)

Karolina.... na kolację proponuję koziołki (parówki z serem i boczkiem...) i ciekawa jestem jaką minę Lenka miała na huśtawce......

MamaBoo.... witam bardzo... bo chyba nie miałyśmy okazji się przywitać.....

Chochliki w remoncie......Zostawiam pozdrowienia bo nie wiem kiedy będzie czas na ploteczki.Dom rozkopany...wszędzie gruz i syf....znaczy się,jestem na urlopie.Jak było do pzrewidzenia od pierwszego dnia urlopu zaszło słonko,w sumie dobrze bo w upał taka robota to koszmar. W pracy do końca szaleństwo....niżu demograficznego u nas nie widać,mimo utrudnień(bo szpital też w rozkopach remontowych)kobitki przychodzą do nas wydac na świat swoje dzieciaczki.
Zmykam,bo nie mam sumienia,że ja tu sie obijam a moi chłopcy zaiwaniają i to naprawdę ciężko(mój syneczek już pada na ryjek...jestem z niego dumna dziś)
Buziaki dla was i waszych pociech...jak coś to na gg czasem zaglądam.......:))

Diablica mnie deszcz troche pokrzyżował plany, nie mogłam iść z malutką na spacerek popołudniowy. Ale fajnie że pada, w końcu ziemia się napije :)
My mieliśmy na kolacyjkę właśnie parówki, ale zwykłe, ja 1 a mąż 4  ;D ;D właśnie je wcina  ;D

Karolinna - gratulacje dla Lenki z okazji pierwszego samodzielnego siedzenia na husiu husiu ;)  Szkoda że nie miałaś aparatu  :mad: koniecznie musisz to nadrobić!

Karolinka mnie zadziwia, dżwiga się już na kolankach jak jest na brzuszku i tak fajnie huśta w przód i w tył,a przy tym przesuwa się do tyłu  :p, moja mama mówi, że pasie koniki  ;D :D ;D i że już niedługo może zacząć raczkować  :o :o :o i może to być wcześniej niż zacznie siedzieć  :o. ALe to chyba niemożliwe  ::)
A jak leży na pleckach i złapię ją za rączki to sama się podciąga  :o do siadu, naprawdę szokuje mnie to moje dziecko :) Aż strach pomyśleć co będzie dalej ;)

A dziś pocztą dostaliśmy przesyłkę - produkty HIPP, fajnie, poczekają sobie aż Karolka zacznie jeść co innego niż moje cycusie  :p

czesc dziewczyny :)
widze ze znalazlam pare dziewczyn ktore sa z moich okolic :)
jestem mama 11 miesiecznej martynki :)
i mieszkamy w czestochowie
czy sa jakies dziewczyny z mojego miasta ??:)

diablica trochę za późno odczytałam posta ;) ale wymyśliłam że zrobię zapiekankę z cukini i wyszła bardzo fajnie :) pierwszy raz :) (cukinia z działki teściowej :) )

chochlik miłego remontowania :D cóż z tego że w czasie remontu pełno syfu dookoła ;) jaki przecież potem efekt ;)

iza pewnie że moze zacząć wcześniej raczkować niż siadać :) cos mi się wydaje że u Ciebie to bedzie właśnie tak wcześnie :D .Wiec postaram sie nadrobić aparatem :) jeśli zaświeci choć trochę jutro słonko :) .

kociak witam :) ja jestem ze ścisłego centrum katowic :)

dobranoc!.

No tak tak - zgdaza się :) Ja wstałam już o 6:15, do tego nie spałam pół nocy, bo mnie bolał ząb a Oskarowi chyba się wyżyna, bo się kręcił, marudził i sam nie wiedział czego chce.....
Dziaij jadę do Zabrza - do mojej kochanej rodzinki, bo nie widzieliśmy się 3 tygodnie, bo byli na wakacjach :( Tak się za Nimi stęskniłam, że szok :)
Kociak witam, witam :) Ja z Częstochowy nie jestem, ale i tak miło Cię poznać :)
Iza1 qrde a myślałam, że Mój Oskar szybki był, ale Twoja KArolka to już w ogóle :)Ale na raczkowanie to chyab majeszcze czas ;)
Karolinna wózek jest naparwdę fajny i jaki lekki ! 6 kg - to dla mnie ogromna róznica, bo mam Tako a on waży około 20 i dlatego musimy zmienić na lżejszy.....

reklama
Witam nowa mamusię!! Moja młodsza pociecha też nazywa sie Martynka ;D

Wpadłam tylko na chwilę, bo mam mnóstwo pakowania
i mojego "ukochanego" prasowania. :(
Jutro skoro świt- wyjazd. :D
Aparat zabieramy... ;D
Oby tylko nie lało cały czas....
Swoją drogą- Martynka z nas wszystkich najmniejsza,
a ma najwięcej rzeczy do pakowania. ;D
Jak to jest? ;)

Pozdrawiam!!!! I proszę o mnie nie zapomnieć ;) ;D

Do góry