reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A myśmy wstali niedawno  ;D ;D ;D
Diablica niezły Olo jest  :p, silniejszy od tatusia  ;D
Ale z Was ranne ptaszki dziewczyny! U nas to wygląda tak że Karolcia budzi się zazwyczaj ok. 7, czasami o 6 dziś wyjątkowo po 5. Karmię ją a potem jeszcze śpimy najczęściej do 10  ;D

reklama
LIWIA DZIŚ KOŃCZY ROCZEK!!! NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NIEJ! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I MNÓSTWO UŚMIECHU NA CODZIEŃ!!!

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą..
.​

MNÓSTWO BUZIAKÓW DLA LIWCIORKA OD KAROLINKI I JEJ MAMUSI!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

my już po spacerku :)

frezja jako że pierwszy raz to było huśtanie, to zejście z huśtawki zniosła dzielnie :) ale sobie od razu pomyślałam że za jakiś czas będzie akcja tak jak u Ciebie ;) żeby się tylko nie zanosiła ;) super fotka :) widać ze Natalka będzie lubiła zmotoryzowanych facetów ;D miłego wypoczynku u rodzinki :)

iza oj wy śpiochy ;D no no ! ;)

Liwia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych w życiu urodzin!
kartkana1roczektt8.jpg

A oto jak Karolinka przewraca się z plecków na brzuszek:
Leżę na pleckach:

Troche nudno tak leżeć…

A może by spróbować na brzuszek?

No to już…

Jeszcze tylko rączkę muszę wyjąć…

I już jestem na brzuszku:

iza1.... śliczniutka twoja malutka.... jeszcze trochę i możesz komiks z jej udziałem opublikować......

Justyna.....
100 latek dla Liwutka

a ja się pochwalę .... mój pimpek o własnych siłach zwiedził całe mieszkanie a na koniec sam usiadł.... ;D ;D ;D

reklama
Hejka
Dawno nie pisałam, ale cały czas Was czytałam. JAkoś tak brakuje mi weny twórczej...
Ale jako, że wielki dziś dzień dla Liwii, dlatego nie sposób napisać
STO LATEK LIWCIU

iza, nieźle postępuje Twoja Mała

diablica, no ładny wyczyn Twojego Olka

A u nas bez zmian...Mała szleje z pokazywaniem języka, męczymy się z potówkami na głowie i czole :( :( :( upały się skończyły to Młodej wyskoczyły MEGA potówki...ale już coraz lepiej, byleby jej to szybko zniknęło, bo chyba w czartek jedziemy pokazać Patrycję dziadkom (widzieli ją jak miała 1 miesiąc) a mi się tak strasznie nie chce...ale męż chce odiedzić swoje strony w sumie rok minął od ostatniej naszej wizyty tam (kochana synowa jestem, wiem o tym ;D ). Dalsze wyczyny Patrycji to kulanie się z plecków na brzuszek i w drugą stronę to już norma...zwiedzanie pokoju odpychając się nogami po głowie to też już codzienność....ale zaczynają się głośne śmiechy (balsam dla moich uszu) jak ją się w odpowiednim miejscu pogila ;) I to chyna wsio. Kolejny dzień planuję iść szybko spać, ale czy mi się uda ??? Czymajcie kciuki, bo ja się chcę w końcu wyspać!!!
Buźka na dobranoc :-* :-* :-*

Do góry