reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mamaboo eh,ja tez musiałabym isć do dnetysty :p na wyrywanie zęba ale nie wiem jak to jest ze znieczuleniem gdy karmię piersią ::) pewnie jest jakieś specjalne ale jakoś mi się nie spieszy ::) póki bardzo nie boli :p Mój poprzedni wózek (2w1)też ważył ze 20 kg :p a graco teraz mogę sama wnosić po schodach i wchodzić do autobusu itp :) a smarujesz czymś Oskarowi dziąsełka ?

mokkate ja mogę przyjść i poprawsować Ci ciuchy ;D ;) pewnie że nikt tu z nas Ciebie nie zapomni :D i życzę pięknej pogody :) też zastanawiałam sie nad tym dziwem że małe dziecko a ma największe bagaże ;D a weź pod uwagę Kasiu że my jeszcze karmimy piersią a co dopiero jak się karmi butlą ;D

jak Lenka wstanie to musimy zaliczyć spacerek ::) :) .

reklama
Hejka!
Witaj Kociak! Ja też nie jestem z Częstochowy, tylko z Katowic tak jak Karolinna :)

MamaBoo Karolinka naprawdę od początku była bardzo silna, już w szpitalu dzwigała główkę jak była na brzuszku. Ja na wszelki wypadek wszystko dokumentuję do tej pory na zdjęciach a od dwóch dniu również na kamerze, bo sama jestem w szoku że ona to wszystko już umie robić i przynajmniej będę miała dowód chociażby tylko dla siebie :) A wózek Karolinny jest naprawdę fajny, widziałam go na żywo i polecam :).

Mokkate miłego prasowania, pakowania i udanego wyjazdu! A przede wszystkim ładnej pogody i oby cała Wasza czwóreczka super wypoczęła :) A po Twoim powrocie musimy się znów spotkać w trójeczkę (3 mamuski w wózkami hi hi ;D) albo w większym gronie :)

A ja jutro spotykam się z moją koleżanką ze szpitala, z którą razem leżałyśmy przez te wszystkie dni aż do rozwiązania. Też nie wiadomo było kiedy urodzi i w końcu urodziła w tym samym dniu co ja :D Po porodach nas rozdzielili. Jej córcia ma na imię Martynka :)

Witam nową mamusię z Częstochowy. Na wakacjach poznałam mamusię z tego miasta pracującą na OIOM-ie. Fajna babka.
My się znowu pakujemy rowery na dach zakładamy i tym razem zalew i rzeczka.
Oby nie lało.
I jeszcze rolki zabieramy bo o kondycje dbamy.
Aparacik zabieramy to zdjęcia popstrykamy.

Pa Pa :)

karolinna..... cukinię też bym zjadła.....

a my mamy dzisiaj małe święto..... moja historia z Przemem zaczęła się 17 lat temu....hihihihi...

aha...
Justyna udanych jutrzejszych urodzinek Liwutka.....

znów ja witam ::)

co z wami dziewczyny ??? :p
swinaz322aty7.gif
:D

wstawać
ggbudzikfi9.gif
.

reklama
I ja witam, znów nie miałam netu 3 dni :p

Dziękujemy za pochwały dla Natulki.

Ja też 2 tyg temu zmieniłam wózek na parasolkę i jestem z niej baaardzo zadowolona Nati też ;D Mimo że to parasolka jest bardzo stabilna i lepiej mi się nim jeździ niż poprzednim.

Ja właśnie czekam aż gwiazda wstanie i wyruszamy na wycieczkę pod Kraków do rodzinki ;)

Witam u nas Kociaka ;)

Iza nie chcę nic mówić ale ta hwiejna pozycja na kolankach to jest zaczątek raczkowania ;D ;D ;D Moja Nati właśnie tak zaczynała i czytałam o tym że tak się to właśnie zaczyna ;)

Karola i jak Lenka polubiła huśtanie???? Moja franca to aż za bardzo, jak ją zdjęłam oststnio z huśtawki to się tak rozpłakała że aż się zanosiła ::) nie pomogło tłumaczenie że idziemy di dzieci do piasku ;) A baby to patrzyły na mnie choćbym ją pobiła 8) Generalnie lubi wszystko co trzepie kuprem ;D

Do góry