reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam o poranku !

Kubusiowa ... spóźnione powitania dla Ciebie, jestem tu od niedawna, więc jeszcze nie z wszytkimi miałam okazję pogadać. Oglądałam Wasze fotki z wycieczki ... macie śliczne fryzurki, to u Was zdaje się rodzinne ?

anian ... a mnie już psiapsiółki uczulały, by się nie rozleniwiać i pod żadnym pozorem nie nauczyć maleństwa spać w łóżku, bo później będę miała cyrk na kółkach ... z tego co piszesz, to faktycznie odzwyczaić maleństwo od nabytych przyzwyczajeń nie jest łatwo .... i zapewne to dotyczy wszystkiego ???

mmm .... ale pracowity ten twój synuś, tylko chwalić ;D

Spotkanie .... postaram się też wpaść, choć nie obiecuję, bo się już z tatą na grzyby umówiłam ... uwielbiam zbierać, a dopiero w drugiej kolejności jeść :p

U nas całe osiedle bez ciepłej wody przez ponad 2 tygodnie, a ja mam w domu tylko prysznic, więc niezłe kombinacje odstawiam ;D kurcze nawet nie myślałam, że to będzie takie trudne ... jakby tak można brzusio czasem umieścić na plecacj ;)

reklama
Dzień doberek! ;D

mariaola - uważaj na grzybach żyby cie jakis kleszcz nie pacnął ::), dziekujemy za komplement co do fryzurek ;D. A co do przyzwyczajeń maluszka to wszystko z umiarem, mój maluszek śpi w swoim łóżeczku ale zawsze nad ranem ląduje u nas w ł.ozku i tam sie dzieje oj dzieje, godzina zabawy że hej a potem zmęczony zasypia. :)

justyna - tak my jesteśmy z Żor, daleko do spotaknia co? :(

mm - strongmen z tego twojego Grzesia!!!! ;D

Wpadłam sie przywitac i zmykam bo mąż pojehcał z Kubusiem na rehabilitacje, a ja szybo musze posprzątac i sniadanko zrobić. U nas bedzie ładna pogoda swieci słoneczko ;D

miłego dzionka!

Kubusiowa ..... z kleszczami mam doczynienia niemal codziennie, bo mój pies zawsze gdzieś je znajduje, ale też ma tak dobrą krew, że tylko w niego się wpijają, a nas zostawiają w spokoju. A co do porannych łóżkowych harcy z brządcem, to jestem jak najbardziej za, byle tylko wieczorkiem można było z mężem w duecie poharcować ;)
A u mnie za oknem tylko chmury i chmurki :(

Tak - to bardzo niesprawiedliwe. Do dzisiaj nie umiem się z tym pogodzić.......... Ale dosyć o tym, mam już wystarczającego dołka.....
Wczoraj byliśmy w kościele i chrzest mamy 3 wrzesnia. Cieszę się, że już jest wszystko załatwione - teraz wyruszam na poszukiwanie ciuszków dla Ozinka i dla siebie....
Na spotkaniu będę na pewno. Tylko zastanawiam się jak ja was poznam, bo zdjęć na tym komputerze nie widzę :) :) :) Co będzie szła jakaś kobieta z wózkiem to będę myśleć czy z forum. Poznam chyba jedynie Ciebie Iza (zaraz wyślę Ci to o co mnie prosiłas :) ), bo Twoje zdjęcie widziałam na bobasach. Ale mam nadzieję, że Wy mnie poznacie :) Qrde normalnei mam stresa :) No i przyjdę bez Rafała - mało się z nim widuje , jeszcze na babskim spotkaniu mi jest potzrebny - he he he he :D
Qrczę nie widzę zdjęć, ale jestem pewna, że wszystkie dzieciaczki są słodziutkie i śliczne !!!!
Dobra zmykam, bo mam kilka rzeczy do zrobienia.

MamaBoo- to fajnie, że chrzest załatwony ;)

MMM- witaj w domciu ;) Teraz częsciej bedziesz bywała. Grzesiu już dużyyy chłopak :)

Karolinna - śliczna Lenka :) Jak te dzieci szybko rosną normalnie szok

Oliwka - śliczna ta twoja mała była, fajne fotki. ja też potem chyba będę tak wspominała :)

Wczoraj nie siedziałam na bb bo większość czasu sobie odpoczywałam leżąć z nogami do góry. Potem wklejcie fotki z tego spotkanka. Ja napewno nie bedę po pierwsze nie mam jeszcze dzidzi przy sobie a po drugie nie mogę się w taką podróż autobusem wybrać z powodu nóg bo potem chyba karetka musiałaby mnie odwieżć do domu albo szpitala :) Ale napewno jeszcze nie jedno będzie spotkanko :)

witam :)

sms od czarnulki o godz.7.30 :" właśnie leżę w szpitalu z bólami od 1 w nocy,chyba trochę to potrwa,bo jestbez zmian.Dostałamzastrzyk i się zdrzemnęłam,ale brzusio boli.Trzytmajcie kciuki."

zaraz do niej napiszę ze trzymamy za nia kciuki :)

mmm super Grześ :D najładniejsze zdjęcie to sianokosy :)

mamaboo mnie poznasz po wózku ;D

justyna szkoda :( a sandros,owszem jest na sycylii :) długo juz coś ::)

baska szkoda że i ciebie nie bedzie :p .

u nas baaardzo pochurno :p .

Karolinna - napisz czarnulce, że trzymamy mocno kciuki, żeby się trzymała i jak najszybciej ogłosi nam dobra nowinę :) Jaka jestem podekscytowana jakbym sama rodzila :laugh: Ja też zaluję, ze mnie nie bedzie ale rozumiesz mnie ostatni miesiąc i nie za bardzo już powinnam wybrać sie autobusem a w dodatku jak mnie szybko się męczą nogi...

Czarnulka ..... trzymam kcikole jak szalona, będę bez przerwy w myślach z tobą ... pamiętaj o oddechach i pocieszaj się tym, że już lada moment przytulisz swoje maleństwo i już nie będziesz taka bela ;)

reklama
Baska ..... ty następna w kolejce ;) ... ale ja też się czuję jakoś dziwnie, mam takie błyszczące oczka i banan na pyszczysku, a właśnie jadę po nowy kran, który wczoraj wyrwałam  ;D bo zdawało mi się, że poczułam kopniaczka ... ale że byłby to pierwszy i potem już się nie powtórzyło, więc czekam na kolejnego, ale tym razem już na PEWNIAKA

Do góry