reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mama Boo - bardzo mi przykro - to straszne jak takie aniołki muszą umierac ale na pewno jest ozdobą nieba !!

no do Ustronia daleko troche na spotkanie i w wiekszej grupie to tez tak niezabardzo !! moze jeszcze przed koncem lata jakies spotkanie zoorganzujmy ?!! mam nadzieje ze udałoby mi sie dojechać z tych moich zadupkowic !!

reklama
Izka ja dopiero teraz otwarłam maila od Ciebie :-[ :-[ :-[ aż wstyd sie przyznać !! ;D ale nie zmienia to faktu ze Karolcia rewelacyjna !! tylko patrzec jak ruszy w świat ;D ;D

Mama boo bardzo mi przykro z powodu twojego siostrzeńca :(
Dziewczyny tak sobie myślałam ze czarnulka na dniach urodzi i basia też niedługo i sie rozmarzyłam .Pooglądałam fotki jak mała była malusia i wam pokaze bo jej nie widzieliście ;D
Tu w szpitalu ,brzydka jakośc bo z kamery
fotoin5.jpg

Na pół lerząco moze nie uwierzycie ale miała 2 miechy
fotoshop3wi3.jpg

Tu jak widać ;D tu ze zwykłego aparatu ,niemiałam jeszcze cyfrówki :(
fotoshop51li2.jpg

2 tygodnie :)
fotoshop40vc4.jpg

miesiąc :)
foto24tt1.jpg

Jak zwykle przesadzm ale bym mogła wklejać i wklejać ;D ;D ;D ;D

MamaBoo ... śmierć mnie przeraża, a najbardziej boję się, o stratę najbliższych ... czasem w nocy się budzę i nasłuchuję oddechów męża, to taka trauma z przeszłości, ale staram się o tym nie myśleć na codzień, bo nie mam na nią wpływu, lecz faktycznie bywają chcwile słabości.

oliwka ... nie widzę twoich fotek :( tylko czerwone krzyżyki :( :( :(

MamaBoo ta historia jest bardzo przykra, to niesprawiedliwe że takie dzieciaczki umierają, brak mi słów, najbardziej współczuję Twojej siostrze bo chyba nie ma nic gorszego na świecie niż strata dziecka.

A co do bobasów to dodałam dziś 3 nowe zdjęcia, zapraszam!

Oliwka fajne fotusie, super że wkleiłaś małą jak była taka malusia :) Moją Karolcię widać na paseczku z wiekiem :) jak miała 1 dzień :)

A ja dziś wyprałam wózek, na spacerku byłam rano a popołudniowy niestety dziś nie wchodzi w grę. Strasznie mieliśmy już ten wózek ufajdany przez te 4 miechy, najbardziej ubrudził się jak byliśmy na wsi, była straszna susza i jak byliśmy w lesie to sam piach-kurz wszędzie był :(

Justyna chodzi o ten filmik jak mała "pasie koniki" ?
Jak któraś chce żeby jej wysłać to podajcie maile, bo nie mam do wszystkich ;)

Spotkanie w sobote, pod zoo o 12 - jestem jak najbardziej za!

no to ekstra :D sobota 12.00 pod zoo :) tylko ostrzegam, że jak będzie brzydka pogoda to nie przychodzimy z Lenką :)

mokkate ale beznadziejnie ze cię nie będzie :p tak,tak znalazłaś nas na allegro ;D

oliwia ale te dzieciaczki w tak krótkim czasie się tyle zmieniają z wyglądu choćby :o ekstra fotka jak Oliwka miała 2 tyg :) i 2 miechy!! :) tak w ogóle to niezłe masz w y c z u c i e ;D

mamaboo ty będziesz miała najbliżej na spotkanie ;) .

justynka
i jak?przyjedziecie pod zoo? a w którym to dokładnie miejscu w ustroniu jest ten super park niespodzianek ?

iza zaraz zajrzymy na stronkę Karolki :D ja wózek prałam z miesiac temu :) a Lena ugryzła mnie z pół miesiąca temu ::) ale ząbki do tego gotowe miała juz dłuuugo przedtem ;) .

Muszę wam pokazać jak moja niunia je obiadki... powiem wam , że po jedzeniu znalazłam między jej paluszkami u stóp kawałek indyczka ::) ;D
lenaos4.jpg

Dziś byliśmy we trójkę w parku kosciuszki na spacerku :) dawno się tak nie zrelaksowałam :D widać że Lenka też zadowolona :D
lenkatv3.jpg

a... i powiem że świetnie odnowili ten plac zabaw w parku :o huśtawki dla niemowlaków sa naprawdę fajne :)
lenka1ky8.jpg

pozdrawiamy!!! :D miłego wieczorku :) .

No to spotkanko zaplanowane, my z Karolinką będziemy na pewno jeśli pogoda dopisze. A będziecie z mężusiami, bo mój niestety pracuje :( Mam nadzieję że będzie jak najwięcej bbumowych mamuś :)

Karolinna fajne fotki, ale Lenka już urosła, jestem pod wrażeniem :) Jak ostatnio ją widziałam to nóżki ledwo jej wystawały poza wózek albo nawet nie wystawały ;) a teraz już ma takie długie ;) A ta huśtawka rzeczywiście super, nie mogę się doczekać kiedy będę huśtać Karolkę, ale to pewnie dopiero na wiosne ::)

iza zajrzałyśmy na stronkę :) ja będę bez męża na spotkanku :) tylko oczywiście z Lenką :) w końcu to babskie spotkanie babyboomowe i naszych dziecątek :) a jak jedziesz? autobusem? tramwajem? Lenka wydaje się długa bo na tym drugim zdjeciu ma za długie nogawki o 6 cm ;D

a dzis jak wracałyśmy z parku to nas przemoczyło do suchej nitki ;D oprócz Lenki oczywiście bo sobie siedziała pod folią przeciwdeszczową ;D .

reklama
Karolinna ja będę jechać tramwajem (6 oczywiście :)) a te nogawki widać że za długie ale nóżkę widać ;) przecież :) A na którą stronkę zajrzałaś? na bobasy czy na smyki ???
Szkoda że Mokkatki nie będzie :(

Do góry