reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka!

My już jestśmy z powrotem na Śląsku :)

justyna ale Liwia wydoroślała, a jaka blondyneczka sie z niej zrobiła :)

czarnulko my też jesteśmy z Tobą :)

MamaBoo wspólczuję, nikt nie zna dnia ani godziny...

karolinna zgadzam się z izą Lenka wydoroślała, ślicznie wygląda. Pewnie będzie tancerką już się rozciąga ;) Gratuluję ząbka, niedługo Grzesia dogoni ;P

a co do spotkania to nie wiem czy przyjdę, bo chcemy urządzić grilla (pierwszego tego lata), może się jakoś wymigam od przygotowań ;) a właściwie to w tą sobotę czy następną ???

postaram się zaraz wkleić zdjęcia z wyjazdu :)

reklama
Witam
W przerwie między sprzątankiem i innymi badziwiami postanowiłam tu zajrzeć, a tu znowu tyle naprodukowane...
My jutro na szczepienie więc dowiem się ile mój grubasek waży ;) Wieczorami walczę o sen z Młodą a ta się przyzwyczaiła do zasyiania w łóżku że mam problemik jak ją prztransportować do łózeczka. Ale dziś to olałam i przełożyłam ją z naszego wyra do jej jak już porządnie spała, a za właściwe zasypianie wezmę się kiedy indziej ;)
A tak poza tym na jakiś czas zniknę, bo jutro przyjeżdża do mnie moja psiepsiółka z którą nie widziałam się od lutego...i musimy się nagadać za wszystkie czasy i na przyszłość, bo jakoś nie wiem kiedy się spotkamy następny raz.

no i się za wcześniej pochwaliłam, piszę z nieswojego komputera i nie mam czym zmniejszyć zdjęć :( nawet painta nie ma  :mad:

Ja miałam lewatywę robioną w szpitalu, goliła mnie też pielęgniarka bo szczerze mówiąc nawet się nie zdążyłam spakować.
A brzytwę miała tak ostrą że lepiej bym tego sama nie zrobiła (ekspres).

Dzisiaj kupilismy hulajnogę i jutro idziemy ją wypróbować. ;D ;D ;D

Koniec wakacji się zbliża ........

A my wczoraj robiliśmy grilla ze znajomymi, na chwilę posadziłam Karolinkę w wózku, wklejam fotkę :)

Dobranoc! Ustępuję miejsca przy kompie mężusiowi :)

witam

ale dziewczyny naklikałyście przez cały dzień, duzo czytania.
Szkoda, że nie bęe mogła być na spotkaniu nie ma to zobaczyć z kim sie gada na bb :(, niestety za daleka droga samej jechać z Kubusiem, ach jak wam zazdroszcze.

justyna - super zdjęcia, córcia ładniutka dziewczynka zresztą tak jak mamusia, o a do Ustronia mam niedaleko i gdyby tam było spotkanie to exstra szkoda  ;D

mamaboo - życie czasami jest bardzo ciężkie, ale trzeba ten ciężar jakoś dźwigać, tylko dlaczego takie małe dziecko musiało zachorować na tak ciężką chorobę, współczuje :(

karolina - rasowa dziewczynka z tej Lenki!!!!!

baska -  prześle ci fotke z mojego pakowania na "wczasy", lepiej samej sie pakować

mariaola - witam chyba jeszcze sie nie znamy

oliwka - och jak te dzieciaczki szybko rosna, a twoja córcia to juz duza była jak miała 2 m-ce no co za siła juz taka pozycja nono

jutro jedziemy na rehabilitacje z maluszkiem po 4 tyg. przerwy

dobrej nocki

dziękujemy za komplemenciki :-* :-* :-*

mmm wykombinuj choć godzinkę w sobotę :) a to ze Lena moze być tancerką t,o mi nie przyszło do głowy :) :D a faktycznie to tak wygląda ;D

iza szkoda że nie jedziesz autobusem bo myślałam ze razem sobie pojedziemy :D

anian heh,ja tez tak sobie oddalam pewne rzeczy...np.chciałabym oduczyc małej jedzenia w nocy i tak sobie myślę ze spróbuję jej podawać herbatkę zamiast mleczka, ale ciąglę to oddalam bo mimo że wstaję w nocy i jestem w y k o ń c z o n a to jakoś mam lenia :p musimy obie się zmobilizować :)

martaglo nie wiem, czego się zyczy jak ktoś sprawdza nową hulajnogę ,ale pewnie coś w rodzaju "połamania nóg" ;) czekam na relacje :)

kubusiowa zawsze mozecie sobie zorganizowac spotkanko w ustroniu :D .

dobranoc!!! .

udało się :)

ćwiczę bicepsy podnosząc wiadra ;)
dsc0014akm2.jpg

a to moja nowa karoca :D
dsc0043aez8.jpg

sianokosy
dsc0101aok7.jpg

zajadam jabłka tak żeby sobie rączek nie pobrudzić :p
dsc0119anp7.jpg

przed zamkiem w Łańcucie
dsc0155amu8.jpg

z mamą również w Łańcucie
dsc0159ajo9.jpg

reklama
hej !
jeny ALE Z GRZESIA CHŁOPACZYSKO a w kinie taki bąbelek ;D

Karolcia ja niestety nie dam rady na sobote dostać sie do Katowic prędzej niedziela by wchodziła w grę a poza tym 16tego IX mam wesele siostry i teraz troche ruchu w zakładzie i wszystko naraz ;D kurde :(

Izka miałam ten filmik gdzie Twój szkrabek podnosi sie w wózku i kołysze ;D

a gdzie Sandroska bo chyba coś przegapiłam czyżby na Sycylie wybyła ????

Kubusiowa a Ty z Żor tak ????

Do góry