reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam witam!

Widzę że jeszcze tu puściutko :sick: no w końcu weekend się zaczął :tak: A mi Karolcia zrobiła pobudkę o 7 i juz za nic mały smerf nie chciał spać, więc wzięłam się za porządki, śniadanko itp.

Miłej soboty mamusie!

Ps. Ciekawe co sie dzieje z Luczynką? Chyba tak ją pochłania opieka nad dzidzią, mam nadzieję że u nich wszystko w porządku.

witanko z ranka:happy:

kubusiowa ok:-)pochwalę się:-) Lenka umie jeszcze przybijać piątkę:tak:i wczoraj jak jej zdjełam butki to robiła po kilka kroczków po pokoju,super to wygląda,te początki,takie sztywne nózki i małe kroczki jeszcze:-).Wyniki Kubusia na pewno ok:tak: a moze ty taka podminowana chodzisz bo @ się zbliża:confused: ;-)miałaś juz po porodzie:confused:.

oliwka dla córci sto lat z okazji 1,5 roczku:tak: oj,brakuje mi tu emotki z całusem:dry:

diablica miło znów cię tu widzieć:laugh2:a co to masz taki nerwowy żywot:confused: w pracy gonitwa:confused:.

kaśka76 fotecki,fotecki:rolleyes2:.Ale wybredny ten Piotruś,tylko niemieckie jedzonko:huh: uważaj bo zacznie ci mówić po niemiecku:rofl:

iza musimy się razem wybrać do parku:-D.Oj to prasowania musiałas mieć duuużo skoro cały shrek ci przeleciał:rofl: miłego dnia z mężusiem:cool2:

ewcik fakt,fajna bluza synka:rofl2:

mmm nie lubie przeprowadzek:baffled: tyle tego bałaganu i nagle to odkrycie ze tych rzeczy które masz to jest mnóstwo,choć wcześniej na to nie wyglądało:-p.

Miłej soboty,bez kłótni z naszymi połówkami:sorry2:.

papa.

miałąm straszną noc - Piotrek obudził sięo 2.30, zaczął w najlepsze gadać, smiać się i bawić. o 3.30 dałam mu jeść, a on dalej szalał - tyle że jazgotał na leżąco. coś koło 5 padł, a pobudka była o 6.05.

Ja tylko sie a wami teraz przywitam i lece obiadek robic...placki po wegiersku. Miesko gulaszowe juz sie smazy.Ale maz bedzie mial niespodzianke z tymi placami.:-) :-) :-)

A bluze Filipek miał ubrana wlasnie ta ktora przywiozł mu sasiadka z Holangii kosztowała 2,49 euro. Taniocha a mi tez sie bardzo podoba .Nastepnym razem zaprezenutuje go w takiej bajeranckeij koszulki ktora tez przywiozła.:-) :-) :-)

Dziewczyny u mnie tez nic nie za wesoła była. Pobudki z płaczem co 40 min ale smoczek go uspokajał. nawet dzis dwa razy w nocy smarowałam mu dziąsełka.Ktore teraz zabki powinny byc. ma u gory i na dole dwie jedynki.

Ok lece bo zarza cos przypale:baffled: :baffled:

A co u Baski?????????

Karolka: z żarłem to już sama nie wiem. w każdym bądź razie ze starymi Niemrami gadał jak najęty. my się śmialiśmy żeby wybrał sobie taką, co ma dobry Pension.;-) :laugh2: a mi było miło jak stare babcie niemieckie gadały mi, że mam ładnego, miłego, roześmianego i bardzo przyjacielskiego synka.:happy: :cool2:

Piotrek śpi od godzinki, a ja biorę się za robienie pizzy i ciasta drożdżowego.

do wieczorka

Hej babeczki :-)
Nie podoba wam się nowe forum, czy z innego powodu bojkotujecie ;-)

Przywiozłam dziś łóżeczko od mmm, to taki najbardziej przyszło dzieciaczkowy zakup jaki dokonaliśmy i chyba coraz bardziej oswajamy się z myślą, że będziemy mieć nowego lokatora :happy:
Magda była w szale przeprowadzki, Grześ właśnie wyjeżdżał do prababci (ale się pięknie do mnie uśmiechał :-D ), a nasze JARKI się poznały :tak: :-)
Później jeszcze skoczyliśmy na zakupki, na hot-doga, a na koniec na działeczkę na grilowane kiełbaski i bułeczki zapiekane z grzybkami i żółtym serkiem:-p pyyyychotkaaa.
Teraz muszę odsapnąć, bo niebawem przyjadą znajomi na odwiedziny.
Miłego wieczoru

:-)
karolina mam do ciebie pytanko otuż czytałam na innym wątku że używałaś do depilacji plastrów z woskiem napisz czy są warte ,ile sie czeka na odrost ,czy faktycznie czeka sie 4 tygodnie czy to pic na wode:-) no i czy usuwa 100% :-D
mariaola ale mi narobiłaś smaczka z tymi bułeczkami i kiełbaską .
Zaraz lecą misski ciekawe która zostanie naj ja jestem za pol oczywiście a jak nie to indie ale każdy inne ma gusta.
:tak:

reklama
Hejka

I juz po sobocie jeszcze jutro troche swietowania i znów szary tydzien się zapowiada. dzis dokończyłam wczorajsze sprzatanie i mamy na lux az chce sie przebywac.
Przed chwilka wrócilam z solarium.Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze od 3 miesiecy nie siedziałam za kierownicą dzis jechałam sama a obok mój Grzegorz. Ręka juz fajnie pracuje , biegni idzie juz zmieniać:-) Już nie bede uzalezniona od rodzicow czy meza.

Mały dziś po kapieli i jedzonku padł , spał tylko raz w ciagu dnia i to tylko godzinkę.
Mam nadzieje ze pospi do 8,00.
Na szczescie pobudki o 5,30 sie skonczyły.

Jutro u nas odpust wiec na pewno Filip dostanie balonika;-)

Ok pusto tu ale normalka wekend .

DOBRANOC WSZYSTKIM

Do góry