reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Oliwia super zdjecie :-D

Iza moze ida jej zabki? Moze dlatego jest marudna?

Czarnulka Ale Wiki juz jest duza, zreszta Wiktoria tez niczego sobie. Podoba mi sie to zdjecie jak Wiki kuca przed fotelikiem - super. Skoro tak siedzisz calymi dniami sama, moze moge Cie odwiedzic?

Ja od jutra na uczelnie... Sonia na weekend do babci, moze w koncu sie wyspie :baffled: Ostatnio niedosypiam - pochwale sie, Sonia od paru nocy nie ma pieluchy, ale kosztuje mnie to nieprzespane noce, bo ledwo jeknie, a ja na nogach, czy aby nie chce sikac :eek:

Pozdrawiam,

oliwka zdjęcie cool:cool2::elvis::-)

sandros
tak jakbyś się wróciła ale do nocnego karmienia;-).Miłego studiowania:tak:.

czarnulka
napisałam na gg.Fajne fotoski:tak:.

iza i jak było w parku:confused:.Brawo dla grzecznej Karolinki,która pomaga mamie w sprzątaniu:rofl:.

Dzisiaj leci sherk na tvn:-).

Baj baj,na jakiś czas:tak:.

Witam wieczorkiem:-)

Ja dzisiaj melduje sie po raz pierwszy rano jakos nie umiałam znaleźć czasu, robiłam pólprodukty do obiadków i pomroziłam żeby później nie ślęczec zadługo w kuchni i oczywiscie Kubusiowi tez narobiłam różności i pomroziłam:-p. Po południu pojechaliśmy do lekarza i okazało sie że niestety naszje lekarki nie ma więc dopiero skonsultuje sie z nia w poniedziałek:-(. Jakaś niespokojna jestem z uwagi na te wyniki Kuby:-( , może któraś z was podawała jakies krople na żelazo?

a tak ogólnei to jakiś dzień miałam nie taki :-( :confused: cos mi humor szwankował i pokłuciłam sie z mężem :baffled: ale juz jest lepiej chociaż nie tak jak zawsze czyms jestem podminowana :wściekła/y: moze tewyniki Kubusia :confused:

A jeżeli chodzi o Kubusia to jest okej, wesolutki smyruś:-) Dzisiaj na spacerku pokmał sobie przwie dwie godzinki a ja ponad trzy cały czas spacerowałam (jestem padanięta i nici dzisja z rowerka zresztą był spacer;-) )

czarnulka - bardzo fajne zdjęcia widać że starsza jest zachwycona młodszą siostrzyczką, całe zmęczenie mija Ci jak widzisz takie dwa skarby co?:-)

oliwka - Oliwia prawdziwa mała kobietka wie że dbanie o skóre od najmłodszych lat zaprocentuje w poźniejszym wieku:tak: :-D :tak: :-D duzo zdrówka mała szolenizantko:-)

sandros - tylko nie zasypiaj na wykładach ;-) a co studiujesz?

Ewcik - mi tez Kubus nie wygląda na to zeby miał anemie bo i blady nie jest apetyt mu dopisuje ruchliwy wesoły sama nie wiem :confused: w poniedziąłek wszystko bede wiedzieć, jak tam zakupy kasa udana:dry: :nerd:

mokkate - o dzisiaj spacerek to znaczy że jesteś zdrowa, to fajnie:happy: :-)

karolinna - jak tam dzionek wam minął, jakieś nowe postepy u Lenki:confused: :-) bo ostatnio to duzo nowosci było:tak:

iza - jak tylko spojrzysz na Karolinke to widac że to grzeczna dziweczynka charakterek chyba po mamusi :-) :tak:

miłego wieczorku lece pod prysznic, może jeszcze wpadne czy ktos tu zawitał ;-) :tak:

Ja tez sie melduje.
Nie uwierzycie ale dowiedziłam Auchan dwa razy - raz z rodzicami i gdy moj wrocil z pracy chciał tam jechac a ja nie potrafie mu odmawiac. nakupiłam głownie jedzonka bo wekend sie zbliza a u nas odpust w niedziele wiec na pewno brat wpadnie.

Dzien zleciał mi strasznie szybko i nawet fajny humorek dzis mam. Posprztałam sobie juz dzis na lix łazienke , zaraz biore sie za kuchnie a jutro dwa pokoje i przedpokoj. ja to taki nocny Marek jestem w piatki. Lubie sobie porobic porzadki by w sobote wiecj czasu spedzic z małym i moim slubnym he he he.
A to fotki przed wyjazdem do Auchanu
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!
1ec2.jpg

idę już!!!!!!!!!!!!
2rb3.jpg

tak marudzę :(
3to7.jpg

tak pedze do komody gdzie mama ma bielizne :D
4uz3.jpg

tym razem mnie pilnowała mamusia
5ai1.jpg

oooooooooo:szok: :-) diablica sie odezwała witaj kochana co sie z toba działo:confused: opowiadaj jak tam Olek:tak:

Ewcik - fajniutkie fotki:tak: , Filipek to ma charrrrrrrrakter nie ma co;-) :-), fajne masz mieszkanko w domku to gdzie ty sie na bliki cisniesz:no: :-)

reklama
Dziekujemy za życzonka:-):happy:
diablica witaj po długiej przerwie :-)co ty porabiałaś:szok:że tyle cie nie było;-)
Ewcik z twojego Filipka extra facio ,śliczne ma oczy;-)co ja pisze cały jest extra:tak:;-)
kubusiowa niemartw sie na zapas bedzie dobrze z Kubulkiem;-)
karolinna ogląda shreka:tak:
sandros miłego wekendu na uczelni;-)
Lece sie opluskać .PAPAPA do juterka:-)

Do góry