reklama
Witam,
Oliwia super zdjecie
Iza moze ida jej zabki? Moze dlatego jest marudna?
Czarnulka Ale Wiki juz jest duza, zreszta Wiktoria tez niczego sobie. Podoba mi sie to zdjecie jak Wiki kuca przed fotelikiem - super. Skoro tak siedzisz calymi dniami sama, moze moge Cie odwiedzic?
Ja od jutra na uczelnie... Sonia na weekend do babci, moze w koncu sie wyspie
Ostatnio niedosypiam - pochwale sie, Sonia od paru nocy nie ma pieluchy, ale kosztuje mnie to nieprzespane noce, bo ledwo jeknie, a ja na nogach, czy aby nie chce sikac 
Pozdrawiam,
Oliwia super zdjecie

Iza moze ida jej zabki? Moze dlatego jest marudna?
Czarnulka Ale Wiki juz jest duza, zreszta Wiktoria tez niczego sobie. Podoba mi sie to zdjecie jak Wiki kuca przed fotelikiem - super. Skoro tak siedzisz calymi dniami sama, moze moge Cie odwiedzic?
Ja od jutra na uczelnie... Sonia na weekend do babci, moze w koncu sie wyspie

Pozdrawiam,
oliwka zdjęcie cool
:-)
sandros tak jakbyś się wróciła ale do nocnego karmienia;-).Miłego studiowania
.
czarnulka napisałam na gg.Fajne fotoski
.
iza i jak było w parku
.Brawo dla grzecznej Karolinki,która pomaga mamie w sprzątaniu
.
Dzisiaj leci sherk na tvn:-).
Baj baj,na jakiś czas
.

sandros tak jakbyś się wróciła ale do nocnego karmienia;-).Miłego studiowania

czarnulka napisałam na gg.Fajne fotoski

iza i jak było w parku

Dzisiaj leci sherk na tvn:-).
Baj baj,na jakiś czas

kubusiowa
Fan(ka)
Witam wieczorkiem:-)
Ja dzisiaj melduje sie po raz pierwszy rano jakos nie umiałam znaleźć czasu, robiłam pólprodukty do obiadków i pomroziłam żeby później nie ślęczec zadługo w kuchni i oczywiscie Kubusiowi tez narobiłam różności i pomroziłam
. Po południu pojechaliśmy do lekarza i okazało sie że niestety naszje lekarki nie ma więc dopiero skonsultuje sie z nia w poniedziałek:-(. Jakaś niespokojna jestem z uwagi na te wyniki Kuby:-( , może któraś z was podawała jakies krople na żelazo?
a tak ogólnei to jakiś dzień miałam nie taki :-(
cos mi humor szwankował i pokłuciłam sie z mężem
ale juz jest lepiej chociaż nie tak jak zawsze czyms jestem podminowana
moze tewyniki Kubusia
A jeżeli chodzi o Kubusia to jest okej, wesolutki smyruś:-) Dzisiaj na spacerku pokmał sobie przwie dwie godzinki a ja ponad trzy cały czas spacerowałam (jestem padanięta i nici dzisja z rowerka zresztą był spacer;-) )
czarnulka - bardzo fajne zdjęcia widać że starsza jest zachwycona młodszą siostrzyczką, całe zmęczenie mija Ci jak widzisz takie dwa skarby co?:-)
oliwka - Oliwia prawdziwa mała kobietka wie że dbanie o skóre od najmłodszych lat zaprocentuje w poźniejszym wieku
duzo zdrówka mała szolenizantko:-)
sandros - tylko nie zasypiaj na wykładach ;-) a co studiujesz?
Ewcik - mi tez Kubus nie wygląda na to zeby miał anemie bo i blady nie jest apetyt mu dopisuje ruchliwy wesoły sama nie wiem
w poniedziąłek wszystko bede wiedzieć, jak tam zakupy kasa udana
mokkate - o dzisiaj spacerek to znaczy że jesteś zdrowa, to fajnie
karolinna - jak tam dzionek wam minął, jakieś nowe postepy u Lenki
:-) bo ostatnio to duzo nowosci było
iza - jak tylko spojrzysz na Karolinke to widac że to grzeczna dziweczynka charakterek chyba po mamusi :-)
miłego wieczorku lece pod prysznic, może jeszcze wpadne czy ktos tu zawitał ;-)
Ja dzisiaj melduje sie po raz pierwszy rano jakos nie umiałam znaleźć czasu, robiłam pólprodukty do obiadków i pomroziłam żeby później nie ślęczec zadługo w kuchni i oczywiscie Kubusiowi tez narobiłam różności i pomroziłam

a tak ogólnei to jakiś dzień miałam nie taki :-(

A jeżeli chodzi o Kubusia to jest okej, wesolutki smyruś:-) Dzisiaj na spacerku pokmał sobie przwie dwie godzinki a ja ponad trzy cały czas spacerowałam (jestem padanięta i nici dzisja z rowerka zresztą był spacer;-) )
czarnulka - bardzo fajne zdjęcia widać że starsza jest zachwycona młodszą siostrzyczką, całe zmęczenie mija Ci jak widzisz takie dwa skarby co?:-)
oliwka - Oliwia prawdziwa mała kobietka wie że dbanie o skóre od najmłodszych lat zaprocentuje w poźniejszym wieku

sandros - tylko nie zasypiaj na wykładach ;-) a co studiujesz?
Ewcik - mi tez Kubus nie wygląda na to zeby miał anemie bo i blady nie jest apetyt mu dopisuje ruchliwy wesoły sama nie wiem

mokkate - o dzisiaj spacerek to znaczy że jesteś zdrowa, to fajnie

karolinna - jak tam dzionek wam minął, jakieś nowe postepy u Lenki

iza - jak tylko spojrzysz na Karolinke to widac że to grzeczna dziweczynka charakterek chyba po mamusi :-)

miłego wieczorku lece pod prysznic, może jeszcze wpadne czy ktos tu zawitał ;-)

diablica2
mały wielki OLO :)
pozdrawiam Panie po długiej nieobecności ... lecę poczytać zaległości

Ja tez sie melduje.
Nie uwierzycie ale dowiedziłam Auchan dwa razy - raz z rodzicami i gdy moj wrocil z pracy chciał tam jechac a ja nie potrafie mu odmawiac. nakupiłam głownie jedzonka bo wekend sie zbliza a u nas odpust w niedziele wiec na pewno brat wpadnie.
Dzien zleciał mi strasznie szybko i nawet fajny humorek dzis mam. Posprztałam sobie juz dzis na lix łazienke , zaraz biore sie za kuchnie a jutro dwa pokoje i przedpokoj. ja to taki nocny Marek jestem w piatki. Lubie sobie porobic porzadki by w sobote wiecj czasu spedzic z małym i moim slubnym he he he.
A to fotki przed wyjazdem do Auchanu
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!
idę już!!!!!!!!!!!!
tak marudzę
tak pedze do komody gdzie mama ma bielizne
tym razem mnie pilnowała mamusia
Nie uwierzycie ale dowiedziłam Auchan dwa razy - raz z rodzicami i gdy moj wrocil z pracy chciał tam jechac a ja nie potrafie mu odmawiac. nakupiłam głownie jedzonka bo wekend sie zbliza a u nas odpust w niedziele wiec na pewno brat wpadnie.
Dzien zleciał mi strasznie szybko i nawet fajny humorek dzis mam. Posprztałam sobie juz dzis na lix łazienke , zaraz biore sie za kuchnie a jutro dwa pokoje i przedpokoj. ja to taki nocny Marek jestem w piatki. Lubie sobie porobic porzadki by w sobote wiecj czasu spedzic z małym i moim slubnym he he he.
A to fotki przed wyjazdem do Auchanu
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!

idę już!!!!!!!!!!!!

tak marudzę

tak pedze do komody gdzie mama ma bielizne

tym razem mnie pilnowała mamusia

kubusiowa
Fan(ka)
oooooooooo
:-) diablica sie odezwała witaj kochana co sie z toba działo
opowiadaj jak tam Olek
Ewcik - fajniutkie fotki
, Filipek to ma charrrrrrrrakter nie ma co;-) :-), fajne masz mieszkanko w domku to gdzie ty sie na bliki cisniesz

Ewcik - fajniutkie fotki

reklama
Dziekujemy za życzonka:-)
diablica witaj po długiej przerwie :-)co ty porabiałaś
że tyle cie nie było;-)
Ewcik z twojego Filipka extra facio ,śliczne ma oczy;-)co ja pisze cały jest extra
;-)
kubusiowa niemartw sie na zapas bedzie dobrze z Kubulkiem;-)
karolinna ogląda shreka
sandros miłego wekendu na uczelni;-)
Lece sie opluskać .PAPAPA do juterka:-)

diablica witaj po długiej przerwie :-)co ty porabiałaś

Ewcik z twojego Filipka extra facio ,śliczne ma oczy;-)co ja pisze cały jest extra

kubusiowa niemartw sie na zapas bedzie dobrze z Kubulkiem;-)
karolinna ogląda shreka

sandros miłego wekendu na uczelni;-)
Lece sie opluskać .PAPAPA do juterka:-)
Podziel się: