• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A o to kilka obiecanych fotek moich dziewczynek :-)

to narazie na tyle ;-)

BASIU TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKASY!!!

MamaBoo moi rodzice mieszkają we Wrocławiu,a rodzinka ojego Radka pracuje.A wiec jak sama widzisz,moge liczyc tylko sama na sie i meza jak jest czasami w dzien w domu(niedziela)

mokatte do was zawsze musze zajzec ;-) choc by na chwilke :-)

karolinko zapraszam na kawke ;-) kiedy wpadniecie? jeszcze w tym roku? ;-)

reklama
Póki co zero informacji od Baski.

Czarnulka super fotusie :) Masz dwie prześliczne księżniczki, mnie też się marzy druga dzidzia ale w dzisiejszych czasach ehh szkoda gadać :-(
Wiki ma śliczne włoski, takie już długie :-) a Emilka już ładnie urosła, fajny ma łańcuszek na smoczek :happy: i czapusie :-D

Teraz na pewno jest CI ciężko ale Twoje córcie już niedługo wynagrodzą Ci te trudy z nawiązką, najpierw jak podrosną będą się bawić ze sobą a Ty będziesz miała czas dla siebie, a jak dorosną .... a potem na starość... sama dobrze wiesz o co chodzi ;-) :tak:

Karolinna malutka wczoraj jadła suszoną śliwkę ze słoiczka, bardzo to lubi. Może po tym kupka - już druga zaliczona przed chwilą :laugh2: Ale jak pierwszy raz to jadła to tak na nią nie podziałało :no: . Bardzo to lubi :happy:

Dziewczyny muszę pochwalić moją córcię, wczoraj o 15 dowiedziałam się że mam gości po 16, musiałam ogarnąć mieszkanie a ona mi pomogła :-D Nie no żartuje oczywiście, ale była bardzo grzeczna, sama sie bawiła i spokojnie mogłam posprzątać :tak: . A dziś jak rano chciałam się jeszcze zdrzemnąć to też mi na to pozwoliła, grzecznie sama się bawiła i była w miarę cicho :tak:

Karolinna, Mokkate może dziś się spotkamy?

Dziewczyny jak myślicie mogłabym już dać dziś Karolci zupkę z mięskiem? Wprowadziłam jej zupki w niedziele, w lodówce zero zupek, jest tylko jedna krem ryżowo-jarzynowy z kurczakiem, nie mam też składników żeby jej coś ugotować. Więc albo dam jej tą zupkę albo muszę iść do sklepu cosik kupić.

Karolinna wiem że TY gotujesz Lence i ja też mam taki zamiar więc muszę się zgłosić do Ciebie na korepetycje :eek:

Hello kobietki

U mnie noc znow wzorowa a zapowiadało sie ze bedziemy czujnie spac.
Ja juz po rehabilitacji, namagnetyzowana jestem, lekko pod pradem:-) .
treaz popijam kawusie i jem kołaczyka z serem. Mały spi a potem jade z moimi rodzicami na zakupy do Auchanu- olaboga, trzeba sie pilnowac co wsadzac do koszyka bo potem przy kasie rozczarowanie.Ale dzis mam zrobiono liste czego mi brakuje.

Dziewczyny u mnie teraz słoneczko wyszło wiec zapraszam na spacerek do ZOr.

Ja mysle ze u Basi gdy nic sie samo nie ruszy zaczna od poniedziałku.

Kubusiowa tez mi sie wierzyc nie chce ze to anemia przeciez je to co najlepsze i wyglada super ....hmmm daj znac jak cos bedziesz wiedziec

IZA ja dawąm miesko od5 miesiaca ale moj ze słoiczkow nie jadl papek z mieskiem tylko gotowałam mu sama kawałeczek piersi lub cieleciny - choc cielecinke u nas ciezko kupic

Bardzo lubi samo miesko tak sobie przegryzac

czarnulka ale sliczne dziewczynki , kurcze jak ty sobie z tym wszystkim dajesz rade - naprawde powinni sie wziasc za to by matki wychowujace dzieic tez dostawały jakas kase

Hej kobitki dopiero sie dopchałam na kompa:-)
tak to musiałam sie dzielić z meżem a teraz doszła do tego jeszcze Oliwia ,ściągłam jej wczoraj tele musze jej zgrać na płyte bo tak to nie idzie:no:
karolinna niestety żyjemy w takim państwie że nigdy nie bedzie lepiej jedynie gorzej może być ,a kasa to rzecz nabyta raz jest a raz nie .Ja zawsze mówie dlaczego nie mogą mieć wszyscy po równo ,bo jednego stać na wszystko a drugiego nie .Ja też jeszcze mieszkamy z mamą ,bo na mieszkanie to chyba sie nie doczekam a kupno na kredyt to mnie troche przeraża bo niewiem czy by nas stać było na to przez tyle lat:szok:..
Mamaboo gratulacje dla Oskarka z okazji raczkowania;-)
Iza co za głupota :szok:żeby trzymać kobiete cieżarną z młodymi matkami ,wogóle nic nie pomyślane u nas to są odrębne oddziały, trakt porodowy, patologia i położnictwo.Przecież jej tam smutno:-(
czarnulka jejku jakie one są razem to słodziutko wyglądają :-) Emi w tym ubranku bym ją schrupała a Wikunia jaka dziewulka śliczna .Ja już tesknie za takim drugim bobo;-):tak::-)
A dziś co mi moja modelka zrobiła ,wchodzie do domu a tu cały krem na twarzy :szok:oczy ledwo otwarte ,grubo tego na buzi :szok: a do mamy przyszła znajoma i nie zauwarzyła , póżniej cisza zachodze do pokoiku i cały balsam wylany na spodnie ,dywanik :szok: miałam go z avonu na specjalne okazje ,ale troszke mi zostawiła:wściekła/y:dobże że ona takich rzeczy nie jada np .co napotka to do buzi:tak: zrobiłam jej zdiecie na pamiątke z tym kremem później bedzie sie śmiać :-)

OLIWKA29:laugh2: czesto własnie sie słyszy jak dziewczynki od małego ciagna do kosmetyków.Ha Ha super na pewno wyglądała. Jak mozesz wklej fotke. dzieci maja sto pomysłów na minute..:-) :-)

Hejka!
Wpadłam na chwilkę, Karolinka zjadła obiadek (marchewka z kukurydzą ale jej nie smakowało za bardzo :-( zjadła tylko poł słoiczka, a wczoraj marchewki cały, chyba kukurydza jej nie podchodzi :baffled: ) i zaraz na kolejny spacerek do parku :-) Trzeba korzystać z pogody :tak:

Basia napisała smska że dają jej od dziś zastrzyki do niedzieli, z tego co pamiętam to jest seria 9 zastrzykówków (codziennie 3) a potem kroplówka, ale miejmy nadzieję ze szybciej ją weźmie, te zastrzyki nie należą do przyjemnych :sick:. Napisała jeszcze że w nocy bolał ją brzuch miesiączkowo.

Oliwka nieźle! Koniecznie wklej fotkę :tak:

A dziś na spacerku spotkałam Mokkate z dziewczynkami :-) Miło było się spotkać, Martynka super wygląda w swojej spacerówce :tak: Ale te nasze dzieciaczki szybko rosną :szok: :-D

No to spadam na ten spacerek, do wieczora!

Macie dziewczyny zdięcie :-)
q060pq1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry