Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

klimat jest
.
.
widze że zdrowiejesz,bo rzucasz dowcipami
lubię zakupy
.
:-( 
Kubus pogadał sobie z Filipkiem
, a my z Jarkiem w Auchanie na zakupach uzupełniajacych pusta zawartość lodówki;-). Cosik znalazłam w internecie, wygląda mi to na początki anemi :-(
ale nie wiem czemu przeciez witaminki dostaje, obiadki pełnowartosciowe, soczki itp. jutro dokładnie sie dowiem
. Ja to ciuchy mam tylko musze do nich schudnąć, ale cosik nowego napewno by sie jeszcze zmieściło:-)
, a to chyba masz racje z tym dzieckiem po 30 bo ty równiez na swoje latka nie wyglądasz i do tego ta figurka
pozazdrościć
, Kubusiowi tez główka sie poci ale przy karmieniu i doktorka powiedział mi że dla dziecka picie a szczególnie z piersi jest nielada wysiłkiem ale dla pewności sprawdziła ciemiączko i jest okej, powiedx o swoich obawach doktorce napewno sprawdzi ciemiączko
. Ty i Zombi
karolinna ma racje dowcipkujesz;-) :-)
:-),a jaki telefon (cosik z nowości:-) )
jestem pełna podziwu
, pozdrowionka:-), bardzo chętnie cie poznam i poopowiadasz nam jak to sie robi okej
;-)
bo wydaje mi się ze musi minąć trochę czasu...Lence też się pociła głóka ale po regularnym podawaniu witaminki na jezyk wszystko przeszło,wiec myślę ze to kwestia czasu.Wcześniej dawaliśmy jej na łyzeczce..dziw bierze ze lekarze od razu nie mówią jak podawać
.