Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Jak na razie Karolci główka się nie poci, a od początku daję jej od razu do buźki :-) Nie martw się na pewno jest wszystko ok.
Może faktycznie trzeba odczekać pewien czas, kurcze nie wiedziałam że sposób podawania tej witaminki ma jakieś znaczenie
Trudno powiedzieć.
. Może mało miejsc mają, powinni ją położyć z innymi ciężarnymi.
Pierwszy raz zobaczyć Karolinkę, wcześnie co nie
Ale lepiej póżno niż wcale, Karolcia znowu dostała prezent
grzechotkę i śliczny różowy komplecik z polara - bluza z kapturem i spodnie :-)

;-) .Co do chrzestnego to lepiej późno niż wcale
.
I oczywiście wszyscy są chętni na spacerki. No ale tak się ma jedyne dziecko dwóch jedynaków
mam jeden kożuszek szyty z koła, ale na deszcze i pluchę ... o zgrozo, przecież kupować nie warto
to tam chyba też nie są zbyt tanie. Ja chodziłam zimą w ciąży i przechodziłam ją w 2 parach spodni (jedne kupiłam właśnie w takim sklepie mam je do dziś i są super) i płaszczu, w którym mama przesunęła mi guziki.
jestem nawet wyspana, ale zwykle jak karmię ją o tej 8 to jeszcze zasypia a dziś
pełna wigoru i energii chce sie bawić
A dziś zrobiła chyba w trakcie karmienia mega kupkę która wyszła z pampersa i .... miałam ja na brzuchu, na nogach itp. 
..
:-)