reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziękujemy wszystkim za życzonka z okazji 10 miesięcy Lenki
kissofloveoj5.gif

iza jak tam po spacerku:confused:pewnie macie jakieś nowe zdjątka:tak:bedzie można je zobaczyć na blogasie:confused:

kubusiowa a nie dajecie Kubusiowi na noc panadolu :confused: bo to moze ząbki:confused: albo spróbujcie posmarować Kubusiowi dziąsełka jakimś żelem:confused:.Ja też nie lubię jak się coś zaplanuje a potem trzeba to odwoływawć :rolleyes2:no ale jak się ma dziecko to trzeba być przygotowanym na wszystko :wink:.

oliwka no skoro jesteś sadystką:-p to pewnie ci podpasują te plastry:evil::rofl2:.Ja kiedyś miałam ten krem veet który sie nakłada a potem ściąga takim plastikowym patyczkiem ale jak dla mnie to nie zdało żadego egzaminu:crazy:,napisz wiec jak tam wosk:tak:

mariaola ja to odkąd pamiętam miałam tapety:rolleyes:,jak bedziemy mieć własnościowe mieszkanie (badź wymarzony domek:biggrin2: ) to połozymy płyty na ściany i pomalujemy farbą:tak:.A jaki to model chiccodkupujesz:confused:.

Niedługo "taniec z gwiazdami":tak: obstawiam ze wyleci Madalena Wójcik:wink:.

Miłego wieczoru:-).

reklama
karolinna - jeżeli dzisja w nocy bedzie powtórka z rozrywki:eek: to podam mu panadol:tak:teraz Kubus jest po kąpieli jedzonku i pieknie spi nic nie wskazuje na ciężką noc:-p zobaczymy wczoraj tez super spal do czasu:-( jestem jakaś strasznie zmęczona ale bedę prasowć na tańcu z gwiazdami

miłego wieczorku :-)

Witajcie

Ja tylko na chwile bo mamy jesczez gości . Filipek znow dzsi padł spał w ciagu dnia tylko raz,wiec na 99 % obudzi sie dopiero rano.
Dostał dziś od babci pieniązki "odpustowe " wiec kupilismy mu duzego balona. Babcia nalegała za konikiem ale decyzje o kupnie innego balona podjęła Dominika - corka mojego brata. Jutro wkleje fotki bo dzis naprawde nie dam rady.

Luczynka zagladnij do nas ....dzidzia kochana - takie słodkie maleństwo

Baska to juz ostatnie godizny z brzuszkiem ( ja tez urodziłam w poniedziałek 12,35 :-) ) moze i Ty jutro bedziesz juz tulic swoje malenstwo

Hejka!

Właśnie poczytałam sobie :-) w końcu dorwałam się do kompa, wcześnie co :confused:

Karolinna ale miałaś nosa z tą Magdą Wójcik, normalnie szok :szok: a zdjęc w parku nie robiliśmy bo aparat już całkiem nawalił :-( a tak w ogóle to deszcz nas zmoczył, dobrze że Karolcia uszła z tego spacerku sucho :tak:

Kubusiowa trzymam kciuki za Kubusia, oby ta noc była duuużo lepsza ;-)

Luczynko śliczna dzidzia, zajrzyj do nas w wolnym czasie ;-)

Dobra spadam, mała obudziła się na karmienie, no i śpiąca już jestem.
Dobranoc!

Cześć!

Pozdrawiam z nowego miejsca zamieszkania. Od dzisiaj będę pisać że mieszkam w Katowicach. :laugh2:

Przyznaję się bez bicia ;-) że nie przeczytałam Waszych postów. Net działa tu jeszcze wolniej :wściekła/y: Jutro zaczynam staż, a JArek musi wziąć urlop bo Grześ ma jeszcze katar :sick: Jakby się coś działo, jakieś spotkanko w weekend to piszcie na gg :tak:

Wszystkiego naj... dla Lenki

Cześć babeczki

Coś słabiutko naprodukowane, przeczytała w mig ;-)

Karolinna ... właśnie nie wiemy jaki to model, nie ma pudełka i funfela twierdzi, że nigdzie nic nie pisze, ale jakiś z 2005 roku, bo był kupiony za ponad dwa tysiaczki, w zeszłym roku dla Bartusia, który przyszedł na świat w czerwcu. :zawstydzona/y:
Ale ty mnie zaskakujesz herlocku, najpierw to łóżeczok teraz Magda Wójcik ... zaczynam cię podejrzewać o jakieś szemrane konszachty z jakimiś mocami :cool2:

mmm ..... ucałowanka dla Grzesia, nich chłopak zdrowieje

Kubusiowa ... malowanie nie zając, nie ucieknie, a Kubusia ukochaj od Cioci brzuchatki ;-)

U mnie weekend jakoś szybko strzelił, sobota była bardzo na wysokich obrotach, zaś w niedzielę objedlismy się pyszniutkim pstrągiem i leżeliśmy do góry brzuszkami przez resztę dnia. Tylko maleństwo było jakieś ruchawe, kopało i wierciło się niesamowicie:happy: W pewnym momencie spojżałam na swój brzuch, a tu maleństwo przeciskało się pod prawy boczek i nagle lewa strona była jakaś pustawa a po prawej wielka poruszająca się buła :szok: Ale się uśmiałam, Jarek początkowo wybałuszył oczęta, ale później i jemu udzieliła się śmiechawa. Pierwszy raz maleństwo było aż tak namacalne :-) :-) :-)

Spóźnione buziaczki dla Lenki z okazji 10 miesięcy!!!! Samych usmiechów!!!!:tak:

Mmm- super że już mieszkasz w Katowicach, bo może będziemy się częściej spotykać...

Karolinna- zgadzam się z MariąOlą, że to jakies konszachty z ciemną stroną mocy....:laugh2:

Kubusiowa- jak tam Kubuś. Przespał noc?

A my juz po kolejnej rocznicy ślubu. To już 12. :-)
Ze względu na nasze przeziębienie nie moglismy jakoś specjalnie zaszaleć, ale miło powspominac....

Pozdrawiam!!!:-)

Mokate SPóźNIONE;-)to wasza jedwabna rocznica. W TAK PIęKNYM DNIYU JAKIM JEST
12 ROCZNICA WASZEGO śLUBU żYCZYMY
WSZELKIEJ POMYśLNOśCI ,POCIECHY Z DZIECI
ORAZ DOCZEKANIA W DOSTATKU I ZDROWIU
ZłOTYCH GODóW
:tak:
karolina
z tym woskiem to nie jest źle rach ciach i było po krzyku:-D:-D a i 100 % usuwa ,super.Też miałam krem ale nie zdał egzaminu:tak:
mariaola ten wózek to napewno jest trio ct 2 albo 1 .Cenowo to by sie zgadzało.

Wczoraj Oliwia była jakaś niedozniesienia ,wybudziła sie popołudni i marudziła do wieczora .A i na dwór nie można było iść bo pogoda sie zmieniła ,deszcz i dziś tez pada.Ale naszeście ma dobry chumorek:-)

Cześć dziewczyny!
Potem poczytam Wasze posty. A na razie:

MOKKATE WSZYSTKIEGO NAJLPSZEGO DLA CIEBIE I GRZEGORZA Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU, OBY TYCH ROCZNIC BYŁO JESZCZE WIELE, OBY W WASZYM ZAWSZE DOMU KWITŁA MIŁOŚĆ A DZIECI BYŁY ZAWSZE NAJWIĘKSZĄ RADOŚCIĄ! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!! 1000 LAT!!!!!!!!!

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Baske, oto sms od niej, otrzymałam go dziś o 8.56:
Cześć! Jestem pod kroplówką. Dzis możliwe że urodzę. Czop mi odszedł i mam ból taki miesiączkowy do wytrzymania narazie. Trzymaj kciuki zeby poszło szybko.

reklama
Hej dziewczyny. Ale naprodukowałyście .... :szok:
Przepraszam, ale nie mam kiedy nadrobić. Przez te dwa dni co mnie nie było dziewczya , która nie zastępowała nie robiła kompletnie nic..... Jeszcze mi zmieniła na komputerze wszystko. MAtko co za malpy.......:-D
Spóźnione najlepsze życzenia dla Mokatte i męża.
No i spóźnione wszystkiego naj dla Lenki - naprawdę duża dziewczynka z Ciebie !!!!!
My już w nd. rano byliśmy w domu, bo zamiast odpocząć w Zabrzu to tylko nerwy tracilismy.... Ale to temat rzeka i nie będę przynudzać :-)
W piątek kupilismy wózek - ten hauck disney i jest naparwdę świetny. Praktycznie same plusy:-) Oskar tez chyba go plubił :-)
W pątek i R. mnie zaskoczył jak przyszedł z rózami do domu - mała, ale skoromna "rocznica" - 17 miesięcy :-) Normalnie szok, ze pamiętał, bo tym arzem to ja zapomniałam :-)
Zmykam dziewczynki, bo mam zaległości :wściekła/y: :-( :angry:

Do góry