• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
WPADŁAM TYLKO COŚ OGŁOSIC! BASIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!OTO SMS OD NIEJ:

JUŻ PO WSZYSTKIM, MAM ŚLICZNEGO CHŁOPCZYKA. URODZIŁ SIĘ O 12.00 WAŻYŁ 3800 I MIAŁ 57 CM. URODZIŁAM PRZEZ CESARKE, JESTEM SUPER SZCZĘŚLIWA .

Przed chwilą do niej dzwoniłam, miała zzo, jest z nią mąż i zajmuje się małym.

BASIA JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE, MASZ DUŻEGO SYNKA :tak: CIESZYMY SIĘ RAZEM Z WAMI!!!!!!!!!!!!!

reklama
baska gratulacje z okazji narodzin synka!!!
bukietpomara324czowyvh3.jpg

mamaboo buziaki dla Ozinka z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!

OGROMNIASTE :happy:GRATULACJIE :happy:BASIU:happy:
Z OKAZJI :happy:NARODZIN:happy: SYNUSIA:happy: DUżO:happy: ZDRóWKA :happy:DLA MALUSIA I DLA CIEBIE:happy: CIESZYMY SIE RAZEM Z TOBą:happy::happy::happy: .ZDROWIEJ SZYBKO I WRACAJCIE:happy: DO NAS :happy:
No i się doczekała:tak::happy:
Dl;a Ozinka oczywiście też gratki z ukończenia 7 miesiąca ;-);-)
060hh8.gif

WITAM KAMILKA NA ŚWIECIE
SZYBKIEGO POWROZTU DO ZDRÓWKA BASIU

Karolinna, Oliwka ... ta moja funfela chce za niego 1.000 pln, a kosztował ok 2,500 pln i był używany przez pół roku, jest niezniszczony i ma 4 duże koła. Tak się zastanawiam czy to właściwa cena ??

Muszę zmykać, resztę pocztam później :* pa!

mariaola jak na używany to i tak drogo ,chociaż jak kosztował 2500 a teraz 1000 to szło by sie zastanowić a nie rozglądałaś sie w sklepie jest dużo fajnych wózków i taniej .A tu płacisz za firme ,a czemu to funfela chce go sprzedać?

Oliwka ... bo ona teraz ma Quinny i trzy kołowy, a zresztą mówi, że ten Chicco jest mały. Qrcze, jakbym wiedziała, jaki to model to możnaby negocjować, ale moja teściowa coś tu namieszała z zaklepywaniem tego wózka, a teraz milczy, czy ona ma go zamiar kupić, czy nie. Już sama nie wiem co mam zrobić. Wózek jest naprwdę fajny, funkcjonalny i łatwy w prowadzeniu, ale faktycznie trochę drogi

dzieci107vc8.gif

BASIU wielkie gratulacje dla Ciebie i malenstwa. Ucałuj je mocno od nas. Zdrowiej szybko i koniecznie pochwal sie maleństwem. A jakie imie wybraliście.

Ale fajnie znow jest nas wiecej.

OSKAREK naj naj naj naj z okazji ukonczenia 7 miesiaca. Rosnij

zdrowo!!!!!!
tygryskubuses9.gif

reklama
Dziękujemy dziewczynki za życzonka - kochane babki z Was :-)
Ja zaraz zmykam do domku. Najpierw jednak pojadę do Carrefora , bo dfostałam straszną ochotę na jakieś owoce. Nie wiem co mnie tak naszło ale to na pewno nei to co myslicie.:no: :-)
MariaOla faktycznie drogo, a jak on wygląda ? Może w necie znjdziesz jakieś fotki skoro nie masz fotek tego. Ja myślę, ze nie warto tyle chyab wydawać na gondolę. Pzrynajmneij tak było w naszym pzrypadku. My dostaliśmy od brata i bartowej po ich synu tAKO i dobrze, bo Oskar jak miał 3,5 msc. to wyrósł nam z godoli. Także zwróc na to też uwagę, bonie awrto tyle wydać na wózek jeśli dzidzia później szybko z niej wyrośnie. My meiliśmy na tyle szczęścia, że jak wyciągnęliśmy ta gondolę to był już prawie lipiec, więc ciepło było. Więc rozważ to dokładnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry