reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
WPADŁAM TYLKO COŚ OGŁOSIC! BASIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!OTO SMS OD NIEJ:

JUŻ PO WSZYSTKIM, MAM ŚLICZNEGO CHŁOPCZYKA. URODZIŁ SIĘ O 12.00 WAŻYŁ 3800 I MIAŁ 57 CM. URODZIŁAM PRZEZ CESARKE, JESTEM SUPER SZCZĘŚLIWA .

Przed chwilą do niej dzwoniłam, miała zzo, jest z nią mąż i zajmuje się małym.

BASIA JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE, MASZ DUŻEGO SYNKA :tak: CIESZYMY SIĘ RAZEM Z WAMI!!!!!!!!!!!!!

reklama
Basia serdeczne gratulacje !!! Twój synuś prawie taki jak Oskar jak się urodził no i też 2 tylko 7 msc. później :-) :tak: !
Dużo szczęścia i zdrówka dla Was !!!!!!!

baska gratulacje z okazji narodzin synka!!!
bukietpomara324czowyvh3.jpg

mamaboo buziaki dla Ozinka z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!

OGROMNIASTE :happy:GRATULACJIE :happy:BASIU:happy:
Z OKAZJI :happy:NARODZIN:happy: SYNUSIA:happy: DUżO:happy: ZDRóWKA :happy:DLA MALUSIA I DLA CIEBIE:happy: CIESZYMY SIE RAZEM Z TOBą:happy::happy::happy: .ZDROWIEJ SZYBKO I WRACAJCIE:happy: DO NAS :happy:
No i się doczekała:tak::happy:
Dl;a Ozinka oczywiście też gratki z ukończenia 7 miesiąca ;-);-)
060hh8.gif

WITAM KAMILKA NA ŚWIECIE
SZYBKIEGO POWROZTU DO ZDRÓWKA BASIU

Karolinna, Oliwka ... ta moja funfela chce za niego 1.000 pln, a kosztował ok 2,500 pln i był używany przez pół roku, jest niezniszczony i ma 4 duże koła. Tak się zastanawiam czy to właściwa cena ??

Muszę zmykać, resztę pocztam później :* pa!

mariaola jak na używany to i tak drogo ,chociaż jak kosztował 2500 a teraz 1000 to szło by sie zastanowić a nie rozglądałaś sie w sklepie jest dużo fajnych wózków i taniej .A tu płacisz za firme ,a czemu to funfela chce go sprzedać?

Oliwka ... bo ona teraz ma Quinny i trzy kołowy, a zresztą mówi, że ten Chicco jest mały. Qrcze, jakbym wiedziała, jaki to model to możnaby negocjować, ale moja teściowa coś tu namieszała z zaklepywaniem tego wózka, a teraz milczy, czy ona ma go zamiar kupić, czy nie. Już sama nie wiem co mam zrobić. Wózek jest naprwdę fajny, funkcjonalny i łatwy w prowadzeniu, ale faktycznie trochę drogi

dzieci107vc8.gif

BASIU wielkie gratulacje dla Ciebie i malenstwa. Ucałuj je mocno od nas. Zdrowiej szybko i koniecznie pochwal sie maleństwem. A jakie imie wybraliście.

Ale fajnie znow jest nas wiecej.

OSKAREK naj naj naj naj z okazji ukonczenia 7 miesiaca. Rosnij

zdrowo!!!!!!
tygryskubuses9.gif

reklama
Dziękujemy dziewczynki za życzonka - kochane babki z Was :-)
Ja zaraz zmykam do domku. Najpierw jednak pojadę do Carrefora , bo dfostałam straszną ochotę na jakieś owoce. Nie wiem co mnie tak naszło ale to na pewno nei to co myslicie.:no: :-)
MariaOla faktycznie drogo, a jak on wygląda ? Może w necie znjdziesz jakieś fotki skoro nie masz fotek tego. Ja myślę, ze nie warto tyle chyab wydawać na gondolę. Pzrynajmneij tak było w naszym pzrypadku. My dostaliśmy od brata i bartowej po ich synu tAKO i dobrze, bo Oskar jak miał 3,5 msc. to wyrósł nam z godoli. Także zwróc na to też uwagę, bonie awrto tyle wydać na wózek jeśli dzidzia później szybko z niej wyrośnie. My meiliśmy na tyle szczęścia, że jak wyciągnęliśmy ta gondolę to był już prawie lipiec, więc ciepło było. Więc rozważ to dokładnie.

Do góry