reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĄCA ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!BUZIACZKI DLA MAŁEGO OZINKA!!!!!!! DUŻO DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!!!!!!!!!

mariaola no tak,wózek to poważna sprawa.1000 zeta to sporo:rolleyes: ,ciekawa jestem co zdecydujesz:tak:

ale dziś wiało na dworze:eek:

wczoraj jadłam sałatkę z krewetkami...da się zjeść;-).

Miłego wieczoru!!.

My też przesyłamy buziaczki dla Oskarka z okazji 7 "miesięcznicy"!!!:-)

Zaczynam czuc się już trochę lepiej, to znaczy. że chyba mi katar przechodzi. Grzegorz ma jeszcze do środy L-4 i już sie dobrze czuje.

Martynka zaczęła naśladować Lenkę od Karolinny , bo "sprężynkuje'- tzn. ugina i prostuje kolanka. Śmiesznie to wygląda.:-D
Daria znosi do domu kolejne piątki i robi postępy na basenie.

A co u Was, drogie koleżanki???:-)

Mokate hm fajnie musi wygladac ta sprezynka moj na razie opanowal chodzenie i nic innego go nie interesuje.

Wlasnie jestem wykapana i nasmarowana 1 cm balsamem.Troche przesadziłam chyba z solarium piecze strasznie brzuch i łydki.
KUBUSIOWA dla mnie naj naj jest solarium na basenie krytym w Zorach a szczegolnie teraz łóżko numer 5 a dobre tez jest 3. Ja zawsze kłade sie nizej niz te lampy na twarz .Lepiej opalaja te długie normalne.:-) :-)

Witam wieczorem:-)

GRATULACJE DLA CIEBIE BASIEŃKO I CAŁUSKI DLA KOCHANEJ TWOJEJ ISTOTKI. OGROMNIE SIE CIESZĘ ŻE JESTEŚCIE JUZPO WSZYSTKIM I MOŻECIE CISZYĆ SIE SOBĄ. ŚCISKAMY WAS MOCNO!!!!:happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :happy: :-)

mokkate - Wszystkiego najlepszego z okaji rocznicy ślubu, duzo miłości i zrozumienia na dalsze szczęśliwe lata:tak: :tak: :-) :-)

mmm - życzę duzo radości na dowym mieszkanku :-) jak po pierwszym dniu stażu:confused:

mamaboo - dużo, duzo szczęścia dla Oskarka niech rośnie w miłości i szczęściu:-) :happy: ;-) :tak:

ewcik - fajne zdjęcia a Filipek od małego wie oco znaczy dobrze schłodzony chmiel;-) :tak:

iza - to fakt chyba ząbki pójdą wszystkie na raz bo dziąsełka popuchnięte:tak:

mariola - to fakt jakoś drogo ten wózek, a to jest sama gondola:confused: , bo ja będę teraz sprzedawać (prawdopodobie od Jarka kolega jest zainteresowanykupnem) wózek tj. gondola soacerówka i fotelik samochodowy Maxi-cossi(kosztował prawie 500zł) a wózek Qunny trzykołwiec i wszystko za 1.200 zł.

Kochane jesteście że pamietaliście i martwicie sie o Kubusia, ale jużchyba wszystko opanowane:tak: Noc była spokojna, dzieki Karolinna podałam panadal tak jak mi napisałaś i obudził sie po 4 godz. do karmienia tj. o23:30 a potem o 3:40 i dałm sie napić wody i spał do 7 i zasnał u nas w łóżku i spaliśmy do 9 :-) Dzisiaj byłam z Kubusiem u lekarz i stwierdziła że wyniki nie są najgorsze lale w odpowiednim momencie zostały zrobione wyniki więc tylko przepisała witaminki i żelazo w syropiek tóre nie powoduje że będą czeraniały ząbki więc w czwartek idziemy na szczepienie, mocz wyszedł okej:-) więc jestem już spokojniesza

Ale mam fajnie pomalowana sypialnie:happy:
Dzisiaj przeprowdziliśmy sie do duzego pokoju spać Kuba był w szoku co sie dziej czemu śpi w pokoju w łóżeczku:confused: ;-)

Spadam narka

reklama
KUBUSIOWA na jaki kolor walneliscie sypialnie ....hmmm musisz ja ochrzcic:-) :-) :-) MI dzisiaj moj maz obiecał "ze bede brana pod uwage" he he he
Dlaczego sprzedajesz ten wozeczek przeciez jest rewelacyjny!!!

Do góry