reklama
My też przesyłamy buziaczki dla Oskarka z okazji 7 "miesięcznicy"!!!:-)
Zaczynam czuc się już trochę lepiej, to znaczy. że chyba mi katar przechodzi. Grzegorz ma jeszcze do środy L-4 i już sie dobrze czuje.
Martynka zaczęła naśladować Lenkę od Karolinny , bo "sprężynkuje'- tzn. ugina i prostuje kolanka. Śmiesznie to wygląda.
Daria znosi do domu kolejne piątki i robi postępy na basenie.
A co u Was, drogie koleżanki???:-)
Zaczynam czuc się już trochę lepiej, to znaczy. że chyba mi katar przechodzi. Grzegorz ma jeszcze do środy L-4 i już sie dobrze czuje.
Martynka zaczęła naśladować Lenkę od Karolinny , bo "sprężynkuje'- tzn. ugina i prostuje kolanka. Śmiesznie to wygląda.

Daria znosi do domu kolejne piątki i robi postępy na basenie.
A co u Was, drogie koleżanki???:-)
diablica2
mały wielki OLO :)
GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA BAŚKI I JEJ SYNKA....:-)
Oluś też miał 57 cm a ważył 3250:-)
Oluś też miał 57 cm a ważył 3250:-)
Mokate hm fajnie musi wygladac ta sprezynka moj na razie opanowal chodzenie i nic innego go nie interesuje.
Wlasnie jestem wykapana i nasmarowana 1 cm balsamem.Troche przesadziłam chyba z solarium piecze strasznie brzuch i łydki.
KUBUSIOWA dla mnie naj naj jest solarium na basenie krytym w Zorach a szczegolnie teraz łóżko numer 5 a dobre tez jest 3. Ja zawsze kłade sie nizej niz te lampy na twarz .Lepiej opalaja te długie normalne.:-) :-)
Wlasnie jestem wykapana i nasmarowana 1 cm balsamem.Troche przesadziłam chyba z solarium piecze strasznie brzuch i łydki.
KUBUSIOWA dla mnie naj naj jest solarium na basenie krytym w Zorach a szczegolnie teraz łóżko numer 5 a dobre tez jest 3. Ja zawsze kłade sie nizej niz te lampy na twarz .Lepiej opalaja te długie normalne.:-) :-)
kubusiowa
Fan(ka)
Witam wieczorem:-)
GRATULACJE DLA CIEBIE BASIEŃKO I CAŁUSKI DLA KOCHANEJ TWOJEJ ISTOTKI. OGROMNIE SIE CIESZĘ ŻE JESTEŚCIE JUZPO WSZYSTKIM I MOŻECIE CISZYĆ SIE SOBĄ. ŚCISKAMY WAS MOCNO!!!!
:-)
mokkate - Wszystkiego najlepszego z okaji rocznicy ślubu, duzo miłości i zrozumienia na dalsze szczęśliwe lata
:-) :-)
mmm - życzę duzo radości na dowym mieszkanku :-) jak po pierwszym dniu stażu
mamaboo - dużo, duzo szczęścia dla Oskarka niech rośnie w miłości i szczęściu:-)
;-)
ewcik - fajne zdjęcia a Filipek od małego wie oco znaczy dobrze schłodzony chmiel;-)
iza - to fakt chyba ząbki pójdą wszystkie na raz bo dziąsełka popuchnięte
mariola - to fakt jakoś drogo ten wózek, a to jest sama gondola
, bo ja będę teraz sprzedawać (prawdopodobie od Jarka kolega jest zainteresowanykupnem) wózek tj. gondola soacerówka i fotelik samochodowy Maxi-cossi(kosztował prawie 500zł) a wózek Qunny trzykołwiec i wszystko za 1.200 zł.
Kochane jesteście że pamietaliście i martwicie sie o Kubusia, ale jużchyba wszystko opanowane
Noc była spokojna, dzieki Karolinna podałam panadal tak jak mi napisałaś i obudził sie po 4 godz. do karmienia tj. o23:30 a potem o 3:40 i dałm sie napić wody i spał do 7 i zasnał u nas w łóżku i spaliśmy do 9 :-) Dzisiaj byłam z Kubusiem u lekarz i stwierdziła że wyniki nie są najgorsze lale w odpowiednim momencie zostały zrobione wyniki więc tylko przepisała witaminki i żelazo w syropiek tóre nie powoduje że będą czeraniały ząbki więc w czwartek idziemy na szczepienie, mocz wyszedł okej:-) więc jestem już spokojniesza
Ale mam fajnie pomalowana sypialnie
Dzisiaj przeprowdziliśmy sie do duzego pokoju spać Kuba był w szoku co sie dziej czemu śpi w pokoju w łóżeczku
;-)
Spadam narka
GRATULACJE DLA CIEBIE BASIEŃKO I CAŁUSKI DLA KOCHANEJ TWOJEJ ISTOTKI. OGROMNIE SIE CIESZĘ ŻE JESTEŚCIE JUZPO WSZYSTKIM I MOŻECIE CISZYĆ SIE SOBĄ. ŚCISKAMY WAS MOCNO!!!!

mokkate - Wszystkiego najlepszego z okaji rocznicy ślubu, duzo miłości i zrozumienia na dalsze szczęśliwe lata

mmm - życzę duzo radości na dowym mieszkanku :-) jak po pierwszym dniu stażu

mamaboo - dużo, duzo szczęścia dla Oskarka niech rośnie w miłości i szczęściu:-)

ewcik - fajne zdjęcia a Filipek od małego wie oco znaczy dobrze schłodzony chmiel;-)

iza - to fakt chyba ząbki pójdą wszystkie na raz bo dziąsełka popuchnięte

mariola - to fakt jakoś drogo ten wózek, a to jest sama gondola

Kochane jesteście że pamietaliście i martwicie sie o Kubusia, ale jużchyba wszystko opanowane

Ale mam fajnie pomalowana sypialnie

Dzisiaj przeprowdziliśmy sie do duzego pokoju spać Kuba był w szoku co sie dziej czemu śpi w pokoju w łóżeczku

Spadam narka
reklama
Podziel się: