Witajcie koleżanki
Luczynka - super że zawitałś na wątek :-) , jeszcze raz duze gratki ze slicznej córci:-) :-) :-) , i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjlepszego na pierwszą rocznice ślubu

prezent to Ty dałaś mężowi najsliiczniejszy na świecie

całuski do Kubusia dlą Oliwi
Mariola - ale ty masz życie jak nie bawisz sie w pogotowie gazowe to w obrońcę zwierząt

dobrze że z tym brzuchem nie puściłaś sie w pogoń za pieskiem;-), a fotek nie wkleiłam z moja nową fryzurką bo jakościk wcześniej zapomniałam a teraz nie miałam czasu ale obiecuje że to w najblizszym czasie nadrobie

, jak tam maluszek w brzuszku figluje
Karolinna - tak trzymać

dobrze że zrobiłaś coś dla siebie, takie zabiegi kosmetyczne dobrze wpływaja na psychiczny luzik

ja wybieram się w piątek do kumpelki na masażyk twarzy -bo na oczyszczenie przed świętami, brewki i paznokcie , znów imprezka w sobotę (Jarka babcia 75 lat od obiadku

) a pomiędzy7 zabiegami oczyszczającymi przynajmniej 6 miesiecy przerwy więc nie szalej za bardzo;-), całuski dla Lenki
Ewcik - ja kupiłam Kubusiowi na jesień buciki w CCC brązowe i delkiatne wstawki pomarańu i juz mam upatrzone na zimę, a sypilania to fakt działa teraz jeszcze bardziej na zmysły.....

;-) :-), sztamka dla Filipka
Oliwka - ja kupiłam Kubusiowi kurtkę w H&M jeszcze kupię kombinezon jednoczęściowy na sanki i dwuczęściowy na spacerki i może 2 paryspodni ocieplanych :-) a na pizzę to mi smaczka zrobiłaś że hoho

chyba zrobię na piątek

a brokuły to ja na parze kilka minut gotuje żeby nie były za miekkie :-) całuski dla córuni (cmok, cmok)
czarnulka - zapraszam do mnie do Żor na kawusię (miła niespodzianka by była

)
kaśka - zdjęcia zajefajne:-) aż sie chce juz wakacji

, aże tak rączka temu łotrowi co wam autko uszkodził nie uschła

, mi pod latarnia kilka lat temu gwizdli samochód i to jeszcze na dodatek był pożyczony od mojej mamy tylko na jeden dzień i kanał

:-(, Piotruś superancki na fotkach :-) miałś dać mi znać co w końcu wybrałaś dla małego?
No u nas sypilania gotowa jescze tylko kilka dodatków (ale pomalutku bo Jarek mówi mi że ja to zaraz bym chciała wszystko wymienić a miała być tylko zmiana koloru;-) ) ogólnie efekt końcowy mi sie podoba jak bedą detale to fotka murowana
Jutro jedziemy na ostatnie szczepienia, Kubus dzielnie wcina żelazo więc bedzie dobrze

dzisja pierwszy raz napił się sam z niekapki bo do tej pory uważał to za jedną z zabawek a tu sie okazuje że z tego można pić

:-) ale był zadowolony, glnie od jakiegoś czasu Kubusiowi dopisuje super humorek naczył się nas zaczepiać (jak się spotkamy to wam zademonstrujemy bo nie wiem jak to wytłumaczyć) a jeszcze jutro pojade gdzieś po szablony do malowania jakis wzorków dla dzieci bo chcę Kubusiowi koło łózeczka namalować

. Przy okazji malowania zrobiłam konkretny przesiew ciuchów i zbednych gratówi jaka od razu czystka sie zrobiła w szafie

cucus glancuś
wpadne moze później bo lece poprasować
iza, mokkate, karolinna jak tam spacer był udany

bo u nas dzisiaj niestety pogoda nie sprzyjałą spacerom więc siedzieliśmy w domku