reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza dziękujemy bardzo za zyczenia

Karolinna dziekuje za zyczonka, a co do tego prezentu to ja nawet w ciazy sie nie ruszlaam nigdzie sama bez meza bo bylam w bardzo zlym stanie i bylam uzalezniona od niego wiec nie mialam jak kupic prezentu :-( a u nas w Ochojcu sa dwa sklepy spozywcze i to wszystko, kompletna wiocha :sick:

reklama
Hej
luszczynKAWszystkiego naj z okazji 1 rocznicy zanej papierową:-D
czarnulka ja chetnie bym skorzystała z zaproszenia ale jak bym mieszkała bliżej a nie 40 km ,szkoda:-(
mariaola ja mam pkobp ale karte też przysłali pocztą ,:szok:
iza nie dasz rady wkleić zdiecia maluszka od baski:confused:

Czesc mamuski i brzuchatki

LUCZYNKA sto lat sto lat oby jak najwiecej takich rocznic.
Prezentem sie nie przejmuj , wasza corunia to najwiekszy prezent jaki mogłas dac :-) :-)

Ja tez mam ING BNAK SLASKI ale nigdy nie zdarzylo mi sie by karte wysylai poczta zawsze dostake zawiadomienie by zglosci sie do banku po nowa karte.
Ale widocznie co miasto to inaczej.
Pogoda ochydna , ciagle pada a ja meza zobacze dopeiro po 20,30 br znow ten kurs jezykowy- dlatego nie lubie srody :wściekła/y: :wściekła/y:

Czarnulka ja tez nie dam rady , przede wszystkim za daleko a maz dalej do pracy jezdzi naszym autkiem. Firmowe ma odebrac od mechanika w piatek ale nic nie wiadomo. Juz 3 mieisac naprawiaja ten samochod po nasyzm wypadku. Ja nawet nie pamietam co było uszkodzone.Ale dzieukujemy za zaproszenie.

MAMA BOO nie ma co sie martwic na przod , bedzie dobrze . Gdyby o cos go osadzali to mysle ze firma najpierw by z R pogadała.;-) Czekamy na fotke. Ja stawiam na włsoy lekko za ramiona i pocieniowane

Oliwka ja kupuje na pewno kombinezon nie wyobrazam sobie np na sanki bez niego wyjsc . Mały juz chodzi wiec znajac zycie co krok to bedzie lezał. Czesto tez jezdzimy w gory a wtym roku planujemy na Slowacje, wiec nzow potrzebny tutraj bedzie. Kurtczeke tez planuje kupic tak gdzies na wyjscie .
Ale jak na razie nic mi sie nie podoba , moze jesczez nowe kolekcje nie wyszly.

Oliwka ja dzis zrobilam pyzy z miesem do tego podsmaze cebulke i do tego kefirek mysle ze Grzeskowi bedzie smakowac - musi bo nic innego nie ma :-) :-) :-)
A pracuje w sklepie obuwniczym CCC - dla małego juz mam odlozone dwie pary bucikow na zime.Fajna kolekcja jest juz z GUFO , znajac zycie jak wroce do pracy to sobie znow cos poodkladam

ewcik no my mieliśmy pizze ale roboty z tym:szok:a jedzenia piec minut
Dziś doszłam do wniosku ze kombinezonu nie kupie bo mam taki jeszcze z zeszłego roku ,był większy a teraz akurat ,tylko kupię kurtkę ,:tak: juz mam upatrzona z marquity chyba tak sie pisze .Czapki mam tylko kozaczków nie mam i musze pochodzic.:-)

Witam,

Czytam Wasze posty nabiezaco, ale cos mam depresje i fatalnie idzie mi z pisaniem postow.

Basia i Luczynka gratulacje.

Czarnulka, ja bardzo chetnie, dla mnie odleglosci nie maja znaczenia, Sonia fajnie znosi podroze autobusem, wiec jak najbardziej przyjmuje zaproszenie ;-). Co do dnia to pasuja mi sroda, czwartek i piatek, godzina nie gra roli. - ustal jak Ci wygodnie. Napisz jeszcze tylko prosze jakim autobusem z Katowic do Ciebie sie jedzie, gdzie wysiada, no i jak z przystanku trafic. W Sosnowcu wiem jedynie, gdzie jest Wydzial Nauk o Ziemi:-p

Karolina, ja tez planuje takie zabiegi, ale mysle, ze dopiero pod koniec miesiaca.

Pozdrawiam,

Kochane taka pogoda a wy gdzie sie podziewacie:confused:
Oliwia zasneła o 19.15 ciekawe o której bedzie pierwsza pobutka:tak:bo za nic na swiecie nie chciała dziś do południa spac.No kiedy bedzie ona przesypiać całą noc:confused: Właśnie wróciłam pierszy raz sie obudziła:wściekła/y::-:)-(

reklama
Witajcie koleżanki

Luczynka - super że zawitałś na wątek :-) , jeszcze raz duze gratki ze slicznej córci:-) :-) :-) , i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjlepszego na pierwszą rocznice ślubu:tak: :-D :tak: :-D prezent to Ty dałaś mężowi najsliiczniejszy na świecie:happy: :happy: całuski do Kubusia dlą Oliwi:rofl: :wink:

Mariola - ale ty masz życie jak nie bawisz sie w pogotowie gazowe to w obrońcę zwierząt:tak: dobrze że z tym brzuchem nie puściłaś sie w pogoń za pieskiem;-), a fotek nie wkleiłam z moja nową fryzurką bo jakościk wcześniej zapomniałam a teraz nie miałam czasu ale obiecuje że to w najblizszym czasie nadrobie :tak:, jak tam maluszek w brzuszku figluje:confused: :happy:

Karolinna - tak trzymać :tak: dobrze że zrobiłaś coś dla siebie, takie zabiegi kosmetyczne dobrze wpływaja na psychiczny luzik:happy: ja wybieram się w piątek do kumpelki na masażyk twarzy -bo na oczyszczenie przed świętami, brewki i paznokcie , znów imprezka w sobotę (Jarka babcia 75 lat od obiadku:happy: ) a pomiędzy7 zabiegami oczyszczającymi przynajmniej 6 miesiecy przerwy więc nie szalej za bardzo;-), całuski dla Lenki:happy:

Ewcik - ja kupiłam Kubusiowi na jesień buciki w CCC brązowe i delkiatne wstawki pomarańu i juz mam upatrzone na zimę, a sypilania to fakt działa teraz jeszcze bardziej na zmysły.....:zawstydzona/y: ;-) :-), sztamka dla Filipka

Oliwka - ja kupiłam Kubusiowi kurtkę w H&M jeszcze kupię kombinezon jednoczęściowy na sanki i dwuczęściowy na spacerki i może 2 paryspodni ocieplanych :-) a na pizzę to mi smaczka zrobiłaś że hoho:tak: chyba zrobię na piątek:laugh2: a brokuły to ja na parze kilka minut gotuje żeby nie były za miekkie :-) całuski dla córuni (cmok, cmok)

czarnulka - zapraszam do mnie do Żor na kawusię (miła niespodzianka by była:happy: )

kaśka - zdjęcia zajefajne:-) aż sie chce juz wakacji:tak:, aże tak rączka temu łotrowi co wam autko uszkodził nie uschła:wściekła/y:, mi pod latarnia kilka lat temu gwizdli samochód i to jeszcze na dodatek był pożyczony od mojej mamy tylko na jeden dzień i kanał:wściekła/y: :-(, Piotruś superancki na fotkach :-) miałś dać mi znać co w końcu wybrałaś dla małego?

No u nas sypilania gotowa jescze tylko kilka dodatków (ale pomalutku bo Jarek mówi mi że ja to zaraz bym chciała wszystko wymienić a miała być tylko zmiana koloru;-) ) ogólnie efekt końcowy mi sie podoba jak bedą detale to fotka murowana:tak:
Jutro jedziemy na ostatnie szczepienia, Kubus dzielnie wcina żelazo więc bedzie dobrze:tak: dzisja pierwszy raz napił się sam z niekapki bo do tej pory uważał to za jedną z zabawek a tu sie okazuje że z tego można pić :szok: :-) ale był zadowolony, glnie od jakiegoś czasu Kubusiowi dopisuje super humorek naczył się nas zaczepiać (jak się spotkamy to wam zademonstrujemy bo nie wiem jak to wytłumaczyć) a jeszcze jutro pojade gdzieś po szablony do malowania jakis wzorków dla dzieci bo chcę Kubusiowi koło łózeczka namalować:-p . Przy okazji malowania zrobiłam konkretny przesiew ciuchów i zbednych gratówi jaka od razu czystka sie zrobiła w szafie:happy: cucus glancuś:laugh2:

wpadne moze później bo lece poprasować

iza, mokkate, karolinna jak tam spacer był udany:confused: bo u nas dzisiaj niestety pogoda nie sprzyjałą spacerom więc siedzieliśmy w domku

Do góry