reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam wieczorem!

Ewcik a tą gazetkę to od kiedy dostajesz? Ja dziś chyba dostałam pierwszy raz, tata mi dzwonił że coś do mnie przyszło (do niedawna byłam zameldowana tam gdzie rodzice mieszkają) i to co miesiąc będzie mi przychodzić :confused: Fajnie :-)
Gratki 5 ząbka Filipka :happy:

Oliwka niestety fotki maluszka Basi nie mam możliwości wkleić, ale już niedługo Basia z małym pewnie wyjdą ze szpitala i zobaczymy dzidziolka. Na tym zdjęciu i tak go słabo widać niestety.

Kubusiowa gratki dla Kubusia, fajnie że się nauczył pić z niekapka, jak kompletnie nie wiem jak przekonać do niego Karolinkę, ale ona jest młodsza i pewnie pewnego pięknego dnia zatrybi o co chodzi z tym kubkiem :-D Jak na razie elegancko nim rzuca :laugh2:
A w odwiedzinki to chętnie zabrałabym się z Karolinną i Mokkate, ale niestety autko Kasi nie jest z gumy :-(

Karolinna ta kosmetyczka to chyba faktycznie chce Cię naciągnąć :baffled: A jak tam Lenka uszła sucho ze spacerku?

A spacerek z dziewczynami udany :tak: tylko niestety w większości w deszczu :-( Ta pogoda dziś była okropna, jutro chyba będzie jeszcze gorsza, a muszę do UP jechać. Ale mam nadzieję ze mogę liczyć na tatę i zawiezie mnie autkiem :happy:
Dziś zaczęłam zgłębiać "Język niemowląt" muszę przyznać że mnie to wciągnęło :cool2:.

To tyle na razie, może jeszcze dziś tu zajrzę a jak nie to do jutra!

IZA ja ta gazetke dostaje od grudnia czyli gdy mały miał 1,5 miesiąca.I co miesiac ja dostaje. Wlasniw yczytałam ze tylko przez rok potem mozna prenumerate zamowic 2zł za egzemplarz

Ewcik: buziaki dla Filipka!!!!!!!!

ja nie znam firmy mariquita.

a czy ja coś przegapiłam - będzie robiony nalot na świeżo wymalowaną sypialnię Kubusiowej??????????? :szok: :szok: :-D :-D :-D

"Język niemowląt " Tracy Hogg cos takiego ???????Nie wiem czy dobrze autora napisałam. Ja miałam ja na kilka dni pozyczona i jakos mi nie podeszła .Zbyt drastycznie podchodzi do niektorych sytuacji. Ja bym tak nie mogła postapic z małym. Moze kilka dobrych rad ma . Wiadomo kazdy dziecko wychowuje po swoejmu

Pogoda faktycznie była dziś nieciekawa, ale 3 szalonym kobietom z dziećmi to nie przeszkodziło sie spotkac.:-)
W efekcie bardzo miło spędziłam czas, a Martynka zaliczyła pierwszy spacerek w deszczu:-D :-D :-D .

Ja tez dostałam tą gazetkę o której pisze Ewcik. Gratulacje zębolka !!!! Jesli juz jestem przy temacie - ząbki, to wyczytałam w tej gazecie, że najpierw wychodzą 4 a potem 3 :tak: (to do Karolinny).

Kubusiowa- wysyłam małą na korki do Kubusia w sprawie picia z niekapka...;-) :-) I jak króregos ranka obudzisz się, a pod Twoim oknem będzie stał zielony samochód, to będzie to znak, że najpewniej masz nalot koleżanek z BB;-) ;-)

Musze sie pochwalić, że już dwie noce mała nie jadła o 3 :-) .
Pierwszą noc po prostu przespała, a drugą wystarczyło pogłaskanie i smoczek.
Zaczynam byc prawie wyspana. Jesli dodam, że juz jestem prawie zdrowa, to to już ciekawe połączenie.
I jeszcze jedno- potrafie Martynę rozśmieszyć łaskotakmi. Cudowne uczucie gdy się tak głośno śmieje. Najczęściej oczywiście rozśmiesza ją Daria.:-)
I chyba jednak maluch będzie raczkować, bo pupcia się zaczęła dzis delikatnie podnosić.Nawet udał się ślizg do przodu:-D
Dobrej nocy!!!

reklama
Mokate co tak pozono tu zagladasz ...ja musze juz uciekac ...dobranoc.Znajac zycie to i Diablica tu zarz:-) :-) :-) a wpadnie
Nie to juz koniec ....teraz naprawde ide spac

Do góry