reklama
Witam wieczorem!
Ewcik a tą gazetkę to od kiedy dostajesz? Ja dziś chyba dostałam pierwszy raz, tata mi dzwonił że coś do mnie przyszło (do niedawna byłam zameldowana tam gdzie rodzice mieszkają) i to co miesiąc będzie mi przychodzić
Fajnie :-)
Gratki 5 ząbka Filipka
Oliwka niestety fotki maluszka Basi nie mam możliwości wkleić, ale już niedługo Basia z małym pewnie wyjdą ze szpitala i zobaczymy dzidziolka. Na tym zdjęciu i tak go słabo widać niestety.
Kubusiowa gratki dla Kubusia, fajnie że się nauczył pić z niekapka, jak kompletnie nie wiem jak przekonać do niego Karolinkę, ale ona jest młodsza i pewnie pewnego pięknego dnia zatrybi o co chodzi z tym kubkiem
Jak na razie elegancko nim rzuca
A w odwiedzinki to chętnie zabrałabym się z Karolinną i Mokkate, ale niestety autko Kasi nie jest z gumy :-(
Karolinna ta kosmetyczka to chyba faktycznie chce Cię naciągnąć
A jak tam Lenka uszła sucho ze spacerku?
A spacerek z dziewczynami udany
tylko niestety w większości w deszczu :-( Ta pogoda dziś była okropna, jutro chyba będzie jeszcze gorsza, a muszę do UP jechać. Ale mam nadzieję ze mogę liczyć na tatę i zawiezie mnie autkiem
Dziś zaczęłam zgłębiać "Język niemowląt" muszę przyznać że mnie to wciągnęło
.
To tyle na razie, może jeszcze dziś tu zajrzę a jak nie to do jutra!
Ewcik a tą gazetkę to od kiedy dostajesz? Ja dziś chyba dostałam pierwszy raz, tata mi dzwonił że coś do mnie przyszło (do niedawna byłam zameldowana tam gdzie rodzice mieszkają) i to co miesiąc będzie mi przychodzić

Gratki 5 ząbka Filipka

Oliwka niestety fotki maluszka Basi nie mam możliwości wkleić, ale już niedługo Basia z małym pewnie wyjdą ze szpitala i zobaczymy dzidziolka. Na tym zdjęciu i tak go słabo widać niestety.
Kubusiowa gratki dla Kubusia, fajnie że się nauczył pić z niekapka, jak kompletnie nie wiem jak przekonać do niego Karolinkę, ale ona jest młodsza i pewnie pewnego pięknego dnia zatrybi o co chodzi z tym kubkiem

A w odwiedzinki to chętnie zabrałabym się z Karolinną i Mokkate, ale niestety autko Kasi nie jest z gumy :-(
Karolinna ta kosmetyczka to chyba faktycznie chce Cię naciągnąć

A spacerek z dziewczynami udany

Dziś zaczęłam zgłębiać "Język niemowląt" muszę przyznać że mnie to wciągnęło

To tyle na razie, może jeszcze dziś tu zajrzę a jak nie to do jutra!
"Język niemowląt " Tracy Hogg cos takiego ???????Nie wiem czy dobrze autora napisałam. Ja miałam ja na kilka dni pozyczona i jakos mi nie podeszła .Zbyt drastycznie podchodzi do niektorych sytuacji. Ja bym tak nie mogła postapic z małym. Moze kilka dobrych rad ma . Wiadomo kazdy dziecko wychowuje po swoejmu
Pogoda faktycznie była dziś nieciekawa, ale 3 szalonym kobietom z dziećmi to nie przeszkodziło sie spotkac.:-)
W efekcie bardzo miło spędziłam czas, a Martynka zaliczyła pierwszy spacerek w deszczu
.
Ja tez dostałam tą gazetkę o której pisze Ewcik. Gratulacje zębolka !!!! Jesli juz jestem przy temacie - ząbki, to wyczytałam w tej gazecie, że najpierw wychodzą 4 a potem 3
(to do Karolinny).
Kubusiowa- wysyłam małą na korki do Kubusia w sprawie picia z niekapka...;-) :-) I jak króregos ranka obudzisz się, a pod Twoim oknem będzie stał zielony samochód, to będzie to znak, że najpewniej masz nalot koleżanek z BB;-) ;-)
Musze sie pochwalić, że już dwie noce mała nie jadła o 3 :-) .
Pierwszą noc po prostu przespała, a drugą wystarczyło pogłaskanie i smoczek.
Zaczynam byc prawie wyspana. Jesli dodam, że juz jestem prawie zdrowa, to to już ciekawe połączenie.
I jeszcze jedno- potrafie Martynę rozśmieszyć łaskotakmi. Cudowne uczucie gdy się tak głośno śmieje. Najczęściej oczywiście rozśmiesza ją Daria.:-)
I chyba jednak maluch będzie raczkować, bo pupcia się zaczęła dzis delikatnie podnosić.Nawet udał się ślizg do przodu
Dobrej nocy!!!
W efekcie bardzo miło spędziłam czas, a Martynka zaliczyła pierwszy spacerek w deszczu

Ja tez dostałam tą gazetkę o której pisze Ewcik. Gratulacje zębolka !!!! Jesli juz jestem przy temacie - ząbki, to wyczytałam w tej gazecie, że najpierw wychodzą 4 a potem 3

Kubusiowa- wysyłam małą na korki do Kubusia w sprawie picia z niekapka...;-) :-) I jak króregos ranka obudzisz się, a pod Twoim oknem będzie stał zielony samochód, to będzie to znak, że najpewniej masz nalot koleżanek z BB;-) ;-)
Musze sie pochwalić, że już dwie noce mała nie jadła o 3 :-) .
Pierwszą noc po prostu przespała, a drugą wystarczyło pogłaskanie i smoczek.
Zaczynam byc prawie wyspana. Jesli dodam, że juz jestem prawie zdrowa, to to już ciekawe połączenie.
I jeszcze jedno- potrafie Martynę rozśmieszyć łaskotakmi. Cudowne uczucie gdy się tak głośno śmieje. Najczęściej oczywiście rozśmiesza ją Daria.:-)
I chyba jednak maluch będzie raczkować, bo pupcia się zaczęła dzis delikatnie podnosić.Nawet udał się ślizg do przodu

Dobrej nocy!!!
reklama
Podziel się: