reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MAMAM BOO tak to była ankieta dołaczona do wyprawki. Teraz dostaje nie tylko gazetki ale tez produkty reklamowe np z BOBO VITY, HIPPA . Ostatnio dostałam kartke urodzinowa dla Filipka od Nestle - he he

reklama
Dostałam smsa od Basi ze jutro już może wyjdzie z malutkim :-) Jest zdrowy, miał badanie słuchu i usg bioderek - wszystko ok. Napisała jeszcze że kupkuje na zielono i często je :tak: i bolą ją już piersi. Wszystkich pozdrawia!!!

Musi przez to przejść tak jak my wszystkie co nie? Początki są trudne niestety ale super że bez problemu radzi sobie z karmieniem :tak:.

BASIU to dobrze ze je duzo i wazne ze masz duzo pokarmu dlatego bola. Ja smarowałam brodawki bo tez bolały kremem Bepanthen co cos takiego.Nawewt po posmarownaiu mozna karmic.

Ale fajnie ze za nie długo zobaczymy dzidziolka od basi.

Basiu tez Cie goraco pozdrawiamy

A tu cisza jak makiem zasiał... Pewnie wszytskie na spacerku, korzystacie z łądnej (w miarę) pogody, co ? My też mamy w planach po obiadku spacerek. Napisałam już R., że ma wziąć od tego Szkodnika aparat. Zobaczymy jak pójdąmu negocjacje z Małym terrorystą. Wyabczcie, że tak o Nim piszę, ale to jest naparwdę dziecko nie do zniesienia..... Mówi do swoich dzidków :"Wypier...",albo"Odsuń się, bo Cię kopnę w doopę" i takie tam. zero wdzięczności, kultury i dobrego wychowania. A mama R. tylko cały czas powtarza:"Tak Mateuszku, masz rację". eh krew zalewa - dlatego nie chcę żeby opiekowała się Oskarem zbyt długo, bo w gruncie rzeczy to ona wychowała Mateusza i nei chcę, zeby Oskar miał jakąkolwiek cechę od niego. A jest ich dużo - tych zlych. Bo dobra jest tylko jedna - jest bardzo mądry. ale chyba za mądry jak an swój wiek... Fu ! Musiałam wszystko napsiać co o nim myslę, ale tak an serio to mogłabym o nim książkę napisać :-)
Iza czytałam na blogu, że Muzyczny Ocean kupiliście Karolince? My też go kupiliśmy Oskarowi hjak miał 3 msc, ale tak naprawdę to się nim bawi dopiero teraz - piszczy z radości jak Go widzi :-) .
Basiu niestety Iza ma rację - wszystkie musimy pzrez top rzejść, ale skoro i my dałyśmy radę to ty też możesz ! Wracaj do zdrowia szybciutko no i do Nas z fotkami Kamilka !!!!!

Już po spacerku,Lenka śpi:tak:

baska ładniutki ten tówj mały,widziałam u izy na kom:cool2: fajnie ze już jutro wychodzisz,mam nadzieję ze zaraz do nas napiszesz.

iza :laugh2: wklej fotkę Karolci w nowych spodniach
ggaparatcm0.gif
:biggrin2:

mamaboo wiesz..niektórzy lubią hard core czy jak to się pisze:rofl: ,wiec pomyślałam że jednak antonio ci się podoba;-).Mam nadzieję ze jednak nic złego nie będzie z R.,w końcu niedługo wyjeżdża:szok: nie mówili mu nic że ma nie wyjeżdżać z kraju?:huh:;-)

kubusiowa no no...500 postów to już nie przelewki
ggbrawomp4.gif
.Trzymam kciuki żeby Kubulek dzielnie zniósł szczepienia i żebyście mogli się skupić na wybieraniu rolet:blink:.

Jestem w trakcie przygotowywania składników do obiadku ale musze jeszcze pomyśleć o sprzątaniu dziś
miot322abt8.gif
.

Pozdrawiam.

Hej dziewczyny, ja się tylko melduję, że jestem i mam się zdrowo, ale niestety nie mam czasu z uwagi na remont. Wciąż się po mieszkaniu dziadkowie-pomocnicy szendają : A pokaż to, a podaj tamto .... uuuffff ale byle do przodu.

Witam:-)
Melduje sie dzisiaj ,bylam dziś kupiłam kurtke nawet jestem zadowolona z zakupu .:-)
basiu super że jutro może wyjdziesz,i że malusi zdrowy ,czekany na zdięcia:-):tak:
mamaboo u nas też daja wyprawki ,ankiety też sie wypełnia i dostawałam tą gazetke do roku :-)fajna była:-)a teraz kupuje mam dziecko ,:-)i oczywiście fota fryzka:-D
iza tez chce zobaczyc nowe spodenki:tak:
kubusiowa jak po szczepieniach :-) roletki te z prowadnicami fajne są też bym musiała takie miec ;-)
karolina wysprzątane już?
mariaola
super ze zdrówko dopisuje .

mariaola dobrze ze się zameldowałaś na bb:wink: ,szkoda że ten remont zabiera ci tyle czasu...no ale mam nadzieję ze po remoncie nadrobisz wszystko:tak:

oliwka no właśnie jeszcze nie posprzątałam:zawstydzona/y:zaraz się zabieram za to:tak:muszę się pospieszyć bo niedługo zaczyna się LOST;-).A pokaż fotkę z Oliwką w nowej kurtce:tak:.

lecę sprzątac i zapakować prezent ,bo w sobotę idziemy na ten ślub i wesele:yes:.

Miłego wieczorku:-).

Wpadłam sie przywitać wieczorkiem

Szczepienia przeszły prawie bezboleśnie Kubus tylko skrzywił się na ukłucie ale ani jedna łezka nie poleciała dzielny i prawdziwy chłopak:tak: :-) ale dobrze że to były ostanie bo dzisja dostał dwie oprócz tej 6w1 to ostatnia teraz na pneumokoki uffffffffff dopiero chyba powtórzeniowe po skończeniu 2 lat, kontrola dopiero w lutym, ale za 6 tyg.kontrola na żelazo.
Rolety niestety nie zamówione bo nie zdąrzylismy pomierzyc dokładnie okien Jarek ma na 14 do pracy a jescze jak wam pisałam rano malował sufit w kuchni,a ja na szczepienia wiec od poniedziałku ma na rano to po południu pojedziemy razem zamówić :tak:
Kuba dzisja zabłysnał przy moich znajomych az kipiałam z dumy:-p :tak: :-) :happy: :cool2: bo na odchodne powiedzieli do Kubusia to papa a on im na to zrobił konkretnie papa raczka i nie uwiezycie (wiem że to przypadek bo on tak sobie gaworzy) w trakcie machania powiedział papa. Oni byli w takim:szok: a ja dumna jak paw:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Baska super że jutro juz wychodzisz, w domu lepiej dochodzi sie do formy i do wprawy nd opieka maluszkiem itp...czekamy na ciebie na wątku całuski :-) :-) :-) :-) :-) :-)

wpadne później bo lece zrobic sałatke bo kupiłam pstrąga wedzonego mniammmm, a jutro robie na obiadek pizze bo oliwka zrobiłą mi takiego smaka że hej:-p

reklama
karolina nie da narazie sobie ubrać uparciuch:-D kurtki .To bedziecie sie bawić na weselichu wow też bym sobie poszła na taką imprezke poszaleć .A Lenka idzie z wami?
kubusiowa :-Dtakiego ci apetyciku narobiłam ?

Do góry