reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja właśnie piję kawusię :-) mniam :tak:
A jeśli chodzi o raczkowanie to czytałam że dzieci różnie to robią i chyba właśnie takie przesuwanie na pupci jest rodzajem raczkowania :-D Nie ważne jak, ważne by posuwać się do przodu :-D (gdzieś to czytałam ale za chiny nie mogę znaleźć :cool2: )

MamaBoo no niestety ludzie się zmieniają, ja też to mojemu R zarzucam, a on twierdzi że ja również się zmieniłam i pewnie ma racje :sorry2:

reklama
moja siostra to wlasnie na nodze pod pupa sie przesuwala i to tak bardzo dlugo ;-) potem od razu wstala :-) pewnie przy tym "raczkowaniu" niezle miala starte ubrania na jednej nodze :-D :-D :-D

Witamy cioteczki:-)

Dawno mnie nie było musze troche nadrobić:tak:Oliwia katar gorączka osłabiona ,załatwiła sie tak przez tą pogode ,bo raz tak później tak marudzi troche ,teraz śpi to nadrabiam.;-)
ewcik pazurki super,bucia też ,my na jesień mamy jeszcze z wiosny tak że nie kupuje;-)dziekujemy za komplementa :-)już tyle zrobiłam rezerwacji ale bedzie miała w czym wybierac:-D:-D:-Da taka róznica wieku to żadna:-Da my to mieszkamy w Wodziu nie w rybniku chyba że do drugiej Oliwki;-)
karolina zdiecie wkleje jak bede mieć jakieś godne uwagi :-Dbo ja jakoś nie lubie sie fotografować:-DLenka jak ślicznie je pełen podziw a widze macie taki zestaw do karmienia zielony jak my:-)fajny jest szczególnie teńśliniak;-) Te plastry są okropne a ból:szok: i zostawiają ślady ,zostane jednak przy maszynce, bo aż tak sadystyczna to ja niejestem:-D
Mariola jak wrażenia ze szpitala ,dziś miałaś oglądać sale:-)
mokate GRATULACJONY DLA MARTYNKI
czarnulko jak mi przykro z powodu rączki :-(Wikuni ale napewno bedzie dobrze a ten aparat to nie wygląda na wygodny:szok: ,biedactwo Wikunia .Miesiąc to długo jak ona to wytrzyma:-(
iza pewnie ze to jej nie zaszkodzi takie jedzonko ,trzeba przyzwyczajać a ona ma już skonczone pół roczku :tak:
mandarynka jak dzieci sie rodzą niektóre to mają nad noskiem taką fałdke ,kreseczke czy jak tam sie zwie chyba juz wiesz ;-)Jak po dzisiejszej wizycie na usg a z tobie sie poprawiło?Slicznie wyglada mała w tych sukienusiach:-)
kaska moja oliwia wcale nie raczkowała tylko jak posadziłam ja na podłodze to siedziała a potem złapała sie nogi od stolika i wstała na nogi;-)
shinue witaj ja jestem z Wodzisławia a ty skąd jesteś?
Ale mi to zajeło te czytanie i pisanie ,musze czesciej zaglądać bo nie lubie długich postów pisać;-)

Mandarynka ale gapa ze mnie witaj !!! ja często bywam w Rybniku !!! śliczna córcia !! a z tym hlustającym ulewaniem to robiłas badanie moczu i posiew ????

Shinue ja jestem z Pszowa a Ty ?? jest tu jeszcze pare dziewczyn z tych okolic !!

Karolinna no napatrzeć na tą Lenke sie nie idzie !!!!!

Iza :-)

kurde ide robic dalej

Dziękujemy za gratulacje!!!:happy2:

Karolina- no super, super, super....:-D szczególnie free style:-)

Kaśka- jestem w szoku, że Piotrusiowi ułamał się ząbek :szok: :szok: :szok: .
Nie każde dziecko raczkuje (Daria jest tego żywym przykładem), ale według najnowszych koncepcji pedagogicznych- dobrze, żeby to robiło.:-)
Mam nadzieję, ze Martynka będzie- dziś udało jej sie podpełznąć w przód z czego się baaaaaaardzo cieszę..:tak: :tak: :tak:

Iza- podziwiam Cię, że dajesz małej tak wcześnie dorosłe jedzenie, ja bym się jednak bała.:szok:
Hasło, ze kiedys inaczej wychowywano dzieci do mnie nie przemawia. Na przykład za czasów mojej mamy karmienie piersią było niedobre, a dziś jest na szczęście inaczej.:-)

Muszę uciekać, bo mała coś kwęczy- już się jej leżenie nie podoba:-)

Karolka: ale Lencia wcina śłicznie. Piotrkowi się podobało strasznie, ale nie podobal mu się powrót, bo musiał siedzieć w foteliku. zresztą i droga do Rzeszowa była masakrystyczna - 160km pokonaliśmy w 5,5godziny. od Wieliczki był jeden wielki korek.

mamaboo mam nadzieję ze ta nieprzyjemna sprawa rozwiąże się po twojej myśli!:oo2:

oliwka :rofl2:wiedziałam ze to musiało cię mocno boleć:wink: i że to taka ściema ze da się wytzrymać:-p;-)wiem po sobie:-D

karlam no właśnie Lena ma jedną nogę zawsze bardziej brudną po tym raczkowaniu niż drugą:rofl: ale już teraz na szczęście coraz częściej chodzi wiec mam nadzieję ze problem z dopieraniem się skończy:-)

shinue witaj,jak widzisz jest tu dużo dziewczyn z twoich okolic więc zapraszam do pisania i czytania:tak:

iza
no tak,trza się spotkać:tak:dobrze ze Karolci nic nie jest po sosiku,tylko uważajcie bo to jest tuczące:rolleyes::wink:.Na mecz nie jadę bo nie wiedziałam ze Lenka tak dobrze zniesie moja nieobecnosć:eek: no i juz nie było biletów żeby siedzieć przy P.:baffled:.

justynka moze by tak jakieś nowe fotki Liwii na naszym wątku wkleić:confused:

Własnie gotuję buraczki do obiadku,ziemniaczki juz obrane i tylko sosik przygotować:-).

.Dziękujemy za gratki dla Lenki ze tak ładnie je.:-D

mokkate super ze Martynka już podpełza:cool2:

kaśka76 kurcze,no to faktycznie długo jechaliscie:szok: nie dziwię się Piotruś że się wkurzał na te zatory na drodze;-).

.Miłego popołudnia!.

reklama
Cześć . Cieszę Się że Trafiłam Na To Forum . Można Sie Tu Dowiedzieć Kupy Ciekawych Rzeczy I Poradzić Się Innych "ciężarówek" I Mamuś .
W Tej Chwili Oczekuje Przyjścia Na świat Mojeko Pierwszego Potomka Nieznanej Płci (lepiej Pużno Niż Wcale ) . Mam Termin Na 15 Listopada . Będe Rodzić W Wodziu . Czy Któraś Z Was Ma Jakieś Doświadczenia Z Tym Szpitalem ?

Do góry