Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Powklejam jeszcze parę zdjęć Ani.
Tu w wieku 2 miesięcy - w nowej sukieneczce:
Tu w wieku 2 miesięcy - w nowej sukieneczce:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
,życzę powodzenia w zakończeniu karmienia piersią;-)
;-) i co z tym aparatem
bo chcę zobaczyć fotkę Karolki w jeansach
,nie podobało się Piotrusiowi na wakacjach

,chyba że ci przejdzie jak się urodzi;-).
.Basia mam nadzieję, ze mi wybaczysz.....
Moja mama cały czas mi mówi że ja już w wieku 3 miesięcy jadłam wszystko, no ale kiedyś inaczej się dzieci wychowywało. Jedno wiem na pewno, odstawiam zupki słoiczkowe chyba na dobre. Od dziś tylko gotowane jedzonko, a słoiczki tylko w postaci deserków
Zresztą Ty też Lence gotujesz prawda?
) bo chodzi w nich teraz codziennie
a ten ząbek to nieciekawa sprawa, ja kiedyś też się zastanawiałam czy mała sobie nie połamie bo tak czasem gryzie zabawki że szok, ma taką gumową książeczkę która już na drugi dzień po tym jak jej ją kupiliśmy wyglądała jakby jakiś szczeniaczek ją dorwał
Widze że lubisz malutką w sukieneczkach, skąd ja to znam ;-). Trzymam kciuki żeby usg nie wykazało nic niepokojącego, rozumiem co czujesz Karolcia jeszcze w szpitalu miała usg tyle że główki, pamiętam jak strasznie się tego bałam, ale na szczęście wyszło ok.