reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mamaboo to niezły numer z tymi ratami ,ale tak jest kretyny zachecaja do brania rat ,kredytów ze niby prosto ,łatwo i szybko a jak już łatwisz to same problemy:wściekła/y: jednym słowem nabijaja ludzi w butlke;-)
karolina ok postaram sie o te zdiecie:-D a co do przepisu niestety nie znam zadnego z pomidorkami:-(ale moze na necie cos konkretnego znajdziesz:tak:
Lenka dała wam popalić ale może jakis zły sen miała :confused:napewno dzis bedzie juz ok;-)

No my tez nie mamy z kłopotów z fotelikiem bo nie posiadamy pojazdu:-D

reklama
img1388ij5.jpg

z wizyty u wujaszków
img1396mx7.jpg

zjazd z tatą
img1411pc8.jpg

kuzynki na huśtawce
img1426su6.jpg

img1430ig5.jpg

na kucyku z tatą
img1451gm9.jpg

i z mamą całą trasę robiła ooooooooooo
img1464ry3.jpg

Karolinna nie wiem czy to do końca jest tak z tym zarobkiem co do rat. To chyba barzdiej zalezy od banku. Bo moja mama ma jedynie zasiłek przedemerytalny (520 zł) i do tego dostaje jakieś pieniążki, bo jest rodziną zastępczą dostała meble na raty - także nie wiem.... Było minęło.
A Lenka może miała po prostu wczoraj zły dzień ( a raczej nioc) i jak nei zasnęła o "swojej" porze to potem już nie umiała, bo miała pewnie przetrzymany sen. Na pewno to jednorazowe.
Karlam a ty co tak tylko wpadsz - piszesz kilka słów i znikasz ? :-) :-) :-) Pojawiaj się częściej ! Ja też brałam Amoksilav w ciąży i jak karmiłam - nei bój się - na pewno lekarz wie co przepisuje.
Oliwka jaki cudny piesek - mi się marzy Shi-tzu, ale teraz nie bardzo. Może jak Oskarek podrośnie trochę.
Oj jak ja bym już chciała ślub wziąć...... :-) :-) :-)

mamaboo napewno doczekasz sie tego wielkiego dnie:tak:
justyna gdzie takie super zjeżdżalnie są???? ale fajne foty Liwia jaka dumna z tatą na koniku :szok:

Dziewczyny musicie mi wybaczyć, że nic nie piszę ale prawda jest taka, że poprostu nie mam czasu :no: Kamilek mało śpi i ciągle na przemian z mężem go nosimy bo inaczej nie uśnie tak bardzo potrzebuje naszego ciepla. Jest kochany :-) ;-) Wnocy troszkę już dluzej śpi powiedzmy budzi się co 2-3h więc troszkę można pospać. Na bieżaco teraz nie jestem w temacie i niestety nie jestem w stanie tego nadrobić. Myślami jestem z wami. Mam nadzieję, ze niedługo malutkiemu wyreguluje się rytm dnia i nocy i bede miala więcej czasu. Jutro idziemy na imprezkę do mojej mamy (babci Kamilka) ale tylko na chwilę zobaczymy jak zniesie to....

.justynka na tych foczkach to chyba wy miałyście więcej frajdy niż Liwia:rofl:

karlam też trzymam kciuki żeby było ok,wiem jaki to stres z tymi tabl.

mamaboo spokojnie,niech się najpierw oświadczy;-).Faktycznie moze to zależeć od banku:rolleyes2:

iza ja oczywiście czekam jak będzie po baseniku u was:tak:

baska myślę ze za miesia c już bedziesz tu pisac regularnie;-),napisz jak Kamilek zniósł imprezkę:tak:

oliwka :tak::-D

my też niedlugo musimy kupic małej fotelik bo pomału nóżki jej wystają na zewnątrz:happy:

.Lecę zrobić drugą inkę dziś:szok:.

reklama
Czytam to forum i widze że jesteście bardzo zrzyte .
Świetnie mieć sę komu "wygadać" gdy nie ma czasu lub nie można wyjść z domu .:tak: Ja mam kompa od niedawna i dopiero odkrywam jego możliwości:eek: .
Mam dzisia jakieś kiepskie samopoczuci , chyba wczoraj przesadziłam z zakupami . Za bardzo sie naszarpałam . :zawstydzona/y:
Ide do fryzjera poprawić se chumor :elvis: .

Do góry